Denis Rifai, în locul lui Rareş Bogdan. Guşă va face jocuri de putere cu „Legile Puterii”

5
4106
Realizatoarea Denise Rifai va prelua tronsonul principalei emisiuni de seară la Realitatea TV, în locul lui Rareș Bogdan, care a intrat în cursa pentru europarlamentare. Ea va începe luni noua emisiune, care va fi intitulată „Legile Puterii”.
Emisiunea este programată de luni până joi, de la orele 21 la miezul nopții.
Cozmin Gușă, despre numirea lui Denis Rifai:
  • Denise de câteva luni făcea, 2-3 zile din 5, audiență aproapiată și chiar egală cu a lui Rareș, într-un interval foarte greu, 19-21. S-a impus evident în fața publicului, se bătea cu emisiunile de știri. (…) A contat faptul că e un moderator care exprimă spiritul Realității, e antibaroni, apără libertatea de exprimare”.
Rareș Bogdan a intrat, săptămâna oficială, în cursa pentru alegerile europarlamentare, din partea PNL, ceea ce înseamnă că, potrivit legii, nu mai poate realiza emisiunea TV, anunţă Hotnews.ro.
Declaraţia lui Guşă cum că Denis Rifai făcea „audiență aproapiată și chiar egală cu a lui Rareș” nu este probată de nicio cifră de audienţă şi nici nu poate fi. Audienţa emisiunii lui Rifai era sensibil mai mică decât cea a emisiunii „Jocuri de Putere”, locomotiva de audienţă a Realităţii TV.
Încercarea lui Guşă de a acoperi gaura imensă lăsată de Rareş Bogdan este din start soldată eşecului. Denis Rifai nu are profilul publicului „de dreapta”, serios şi anti-PSD&ALDE, care a crescut audienţa postului TV. Dimpotrivă, în emisiunea ei au fost deseori invitate personaje toxice, din zona „Ciumei Roşii”.
În ziua în care şi-a anunţat intrarea în politică, Rareş Bogdan le-a transmis foştilor colegi succes:
„Le mulţumesc colegilor de la Realitatea TV. Îi mulțumesc lui Cozmin Guşă, sper să găsească un înlocuitor mult mai bun decât mine. Părăsesc presa cu durere. Mi-a oferit tot. Mulţumesc Domnului pentru această şansă”, a declarat Rareş Bogdan în ziua anunţului candidaturii sale pe locul 1 pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare.
Urarea sa n-a fost de folos. Denis Rifai nu e nicidecum „un înlocuitor mult mai bun”. Dimpotrivă. E doar un înlocuitor foarte bun pentru jocurile de putere ale lui Cozmin Guşă: anti-Opoziţie, anti-justiţie şi pro-PSD&ALDE (via Ghiţă, noul său aliat).

CITIŢI ŞI:

Rareş Bogdan: „Părăsesc presa cu durere. Îi urez lui Cozmin să găsească un înlocuitor mai bun”

Guşă, o nouă odă adresată mogulului fugar Sebastian Ghiţă: „A dovedit vitejie. Candidatura sa va influenţa votul la europarlamentare”

Dragnea îl amenință în stil mafiot pe Rareș Bogdan, cel care va deschide lista PNL la europarlamentare. Cu Hoandră nu are nimic

Rareş Bogdan, „executat” din nou de Guşă TV. Dedicaţii pro-Ghiţă, ghionturi anti-Kovesi şi „Drumul gării din Beclean”. Hoandră? Tace bine

Oreste, atac la Guşă şi Denis Rifai, după întâlnirea de la Belgrad. „S-au căţărat pe succesul lui Rareş Bogdan. Am fost trist”

Guşă (Realitatea TV), Ghiţă (România TV) şi Andronic (EVZ), surprinşi împreună la Belgrad!

CARTIANU: Putin, Guşă, Ghiță, Andronic… E frumos la Belgrad, în ziua când românii sunt solidari cu Realitatea TV

5 COMENTARII

  1. Nu-l va egala pe Rares Bogdan,nu cred ca are cunostintele si experienta acestuia.In plus este cam certarea- ta,nu stie sa asculte,intra peste invitati incercand sa-si demonstreze cunostintele si devine obositoare(este greu sa urmaresti doi oameni care vorbesc unul peste celalalt).In plus va executa ordinele cameleonului Gusa.

  2. Aferim!

    Prin afirmatia ca Rifai facea acelas nivel de audienta cu rares Bogdan este inca o proba a sinceritatii/credibilitatii sale. Pe langa faptul ca analizele lui sunt de-o naivitate crasa, pe langa faptul ca n-are nici pic de charisma, Gusa dispune si de-un lexic saracacios si cenusiu, f. plictisitor. Eu unul, chiar si in emisunile lui Rares Bogdan, cand intervenea Gusa, schimbam canalul! Realitatea este istorie de-acuma,in materie de interes pt mine si presimt ca in curand, Digi va ajunge in aceeasi situatie. CTP-ul, domnul care-l „sanctioneaza’ pe imensul Mihail Sora si care se pricepe la toate, de la tenis de camp, la film si de la logistica, (vezi cum considera el prioritare caile ferate in dauna autostrazilor), la presedintie, mi-a devenit de la un soricel simpaticut, un sobolan naparlit. Pacat de Pandaru si chiar de Prelipceanu care ar putea sa ne scuteasca de impresiile gugustiucului cu aere de mafalda.

  3. Rares a fost si va fi unic, un om cult care a citit si vazut multe, care se identifica cu oamenii in numele si pentru care vorbeste, inlocuitoarea lui, doar gura de ea.
    Rifai se comporta ca o mahalagioaica de multe ori, intervine peste invitati si vorbeste peste ei ca te intrebi pentru ce i-a mai adus acolo. Iar omniprezenta „chinezului” ficeac, ori cum se numeste personajul al carui voce si cuvinte ma zgarie pe nervi, nu e ceva promitator pentru Rifai, dar poate mai invata sa-si respeste invitatii si mai ales pe telespectatorii care o vor urmari. Oricum papucul e prea mare pentru ea, n-o sa faca nimic chiar daca bate din gura ca o melita. . Scuze pentru domnia sa, dar eu asa o percep, parca la uit la antena 3 la mircica minte mica…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here