Gâdea şi Ciuvică au fost CONDAMNAŢI în procesul „Flacăra Violet – Aliodor Manolea”

0
7763

Postul de televiziune Antena 3, Mihai Gâdea si Mugur Ciuvică trebuie să plătească, în solidar, suma de 10.000 de lei psihologului Aliodor Manolea, cu titlu de daune morale. Decizia nu este definitivă.

Sentinţa a fost dată de Tribunalul Bucuresti, pe 15 februarie, la capătul unui proces care a durat trei ani.

Antena 3, Mihai Gâdea si Mugur Ciuvică sunt obligaţi să publice hotărârea judecătorească, la momentul rămânerii definitive, în trei ziare de circulaţie naţională, anunţă ziare.com.

Nu este pentru prima dată când psihologul Aliodor Manolea (foto alăturat), autorul conceptului „Flacăra violet”, câştigă un proces cu Antena 3, Gâdea si Ciuvică. Tribunalul Bucuresti a decis, în decembrie 2015, că postul de televiziune patronat de mogulul Dan Voiculescu si cei doi angajaţi ai săi trebuie să-i platească petentului suma de 10.000 de euro.

Aliodor Manolea a mai câştigat, în decembrie 2015, la Tribunalul Bucuresti, un prim proces intentat lui Mihai Gâdea şi Mugur Ciuvică, ambii fiind obligaţi atunci să-i platească psihologului daune de 10.000 de euro pentru că l-au catalogat drept „vrăjitor” în cadrul unor emisiuni de la Antena 3.

CITIŢI ŞI:

PSD-istul Pleşoianu, iubit de propaganda rusă, a sărit la bătaie împotriva unui deputatul USR care atacase Antena 3

Antena 3 cere retragerea României din Parchetul European, în caz că va fi numită Kovesi!

Senatorul Daniel Zamfir (ALDE), bărbatul Otrăvii de la Antena 3, îngroapă România în Raportul de țară

VIDEO + STENOGRAMĂ. Cele 3 minute și 40 de secunde în care un deputat liberal le-a băgat mortu’-n casă la Antena 3. „Mai știu un partid înființat de un securist, Dan Voiculescu”. Gâdea și Badea au paralizat, Ciuvică urla ca dementul. Toți mințeau că Felix nu e securist

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here