Noua aroganță a primăriței Firea: nu acceptă sfaturi de la primarul Oradei, „care gestionează 4 intersecții”

5
5974
Gabriela Firea - Ilie Bolojan

Primărița-horror a Capitalei continuă seria aroganțelor de țoapă parvenită. Acum l-a luat în colimator pe Ilie Bolojan (PNL), primarul orașului Oradea. Acesta a comis „păcatul” de a spune public ce măsuri prioritare crede el că ar fi necesare în București. Bietul om s-a trezit cu un butoi de lături în cap.

Ilie Bolojan a spus, la Adevărul Live, cum vede el rezolvată problema traficului din București: șosea de centură cu patru benzi, pasaje subterane și supraterane, parcări la marginea orașului și transport public la standarde înalte, plus „două-trei mandate de primar”.

Deși Bolojan nu a pronunțat numele Gabrielei Firea și nici măcar nu a pronunțat numele acesteia, Vrăjitoarea din Voluntari a luat foc! Ea s-a dezlănțuit pe Facebook, recurgând la aroganța ei favorită: nu primește sfaturi de la primarii unor orașe mai mici decât Bucureștiul. Adică, de la nimeni din România.

Otrava vărsată de Gabriela Firea pe Facebook

 • „Nu este suficient că tot felul de miniștri incompetenți și semidocți își fac publicitate prin atacuri la adresa mea, acum au programat la interviuri și primari PNL din țară.”
 • „E un progres, totuși! Până acum, îmi dădeau lecții primari care au condus localități cu 25.000 de suflete, acum unii între 70.000 și 120.000 de cetățeni. Cât două-trei cartiere dintr-un sector al Capitalei, ei gestionând 4 intersecții principale, față de peste 450 în București!”
 • „Cu o zugrăveală în centru, fără consolidare, cu câteva autobuze noi – nu 400 ca în București -, cu grave probleme sociale în oraș, suspiciuni de corupție a unor subordonați favoriți, proiecte minore pe fonduri UE, comparativ cu ce am obtțnut eu și echipa mea – proiecte de aproape 1 miliard de euro -, nu cred că ar fi normal ca acei primari PNL la care mă refer să-și consume timpul pe la București, dându-mi mie lecții!”
 • „Ar fi fost cu adevărat utili dacă ar fi făcut-o pe profesorii în administrație față de colegii lor de la PNL, care au zero rezultate în București pentru cetățeni.”

Luna trecută primea lecții de la primarii Parisului, Londrei, Vienei, Pragăi…

Nu e prima ieșire de acest fel a primăriței Capitalei. Luna trecută, pe 16 decembrie, în cadrul Conferinței extraordinare a PSD București, Firea i-a atacat pe foștii primari ai unor orașe nedemne de măreția ei: Sibiu (Klaus Iohannis) și Caransebeș (Marcel Vela).

Gabriela Firea: „Este adevărat, noi avem capitale europene după care ne ghidăm. De aceea nici nu doresc să primesc lecții de la oameni care au condus orașe de 20-30.000 sau 150.000 de oameni, pentru că noi administrăm un oraș cu 4.000.000 de locuitori. Primim exemple, sunt binevenite, și chiar lecții, dar de la primarul Parisului, primarul Londrei, primarul din Praga, din Viena, nu de la primarii respectivelor localități care au 100 de străzi, noi avem peste 5.000 de străzi. Ca să înțelegem dimensiunea, să înțelegem unde ne aflăm”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Arsene de la Neamț, tovarășul lui Dragnea, mai bagă niște bani publici în buzunarele lui Cumpănașu

Acestui nesimțit îi vom plăti pensie mare și lungă. A fost prins beat la volan și, de ciudă, s-a pensionat la 51 de ani

5 COMENTARII

 1. Ce înseamnă mitocănia, mârlănia, lipsa de eleganță și bun simț desfășurate în toată splendoarea lor din partea unei țoape provinciale vulgare provenită dintr’un spermatozoid alcoolist de BC !
  Vipera / lepădătura lipsită de educație care a luat’o rău pe miriște de foarte mult timp (caz patologic de Bălăceanca netratat la timp !) să’și acopere râtul ăla hidos (cu care scurmă de zor, alături de alte scursuri, la curul căcăcios al criminalului bolșevic Voikulesku !) când începe să grohăie / guițe, deoarece emite un miros pestilențial mai dăunător decât virusul din Wuhan China ! 👿👺😱😥

 2. Asta se intimpla cind o toapa guraliva cu 4 clase facute pe bune ajunge aiurea la cirma unui oras. Primarita horror nu e in stare sa gestioneze o comuna fara sa fure si sa dea pe linga. Sper ca zilele acestui dezastru sint numarate.

 3. Primarul general este o pacoste pentru Bucuresti! Vom scăpa de javra asta in Iunie la alegerile locale!!!!
  Este o scârbă ordinara! Ne ia 10 lei pe ora pentru o parcare jalnica ( in spate Bisericii Sf. Gheorghe la linia de tramvai , pe o parcare , care numai parcare nu este!!! Nu tu , covor de asfalt, trasare linii pentru mașini, nimic.
  Nu ți-e Rușine ca mai stați in funcția de primar general , dar sute de milioane pe paranghelii, publicitate mascata , aveți , nesimțita naibii!!!
  Sa plecați odată ca ne-ați mâncat viața in București , nimic bun pentru Bucureșteni!!!! Habar nu are de management! V—ați plimbat degeaba in Japonia !!! Unde este rezultatul vizitei , doar bani tocati din banul public și atât!!!!

 4. Noi ardelenii ne facem treaba mare pe primarita de mahala a Bucurestiului. Problema este ca noi trebuie sa finantam hotiile napircii incompetente de Buzau. Toate orasele din Transilvania arata foarte bine. Cind ajungi in Bucuresti parca esti in Burkina Fasso. Numai un oras plin de prosti voteaza asa un primar numai bun de aruncat la gunoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here