Motostivuitorul vorbește de facțiunile radicale anti-PSD. Grațiela Drăghici se războiește cu Orban după ce a fost demisă

3
1256
Gabriela Draghici, PSD
Gabriela Drăghici suferă că și-a pierdut statutul de secretar de stat și se laudă singură, Foto: facebook/Gabriela Drăghici

Grațiela Drăghici, fostă șefă a Agenției pentru Egalitatea de Șanse, a fost una dintre femeile din PSD care a promovat îmbrăcămintea kitsch, declarațiile aiurea și o supunere umilă față de Liviu Dragnea.

Aceasta a fost dată afară de Ludovic Orban la puțin timp după ce PNL a preluat guvernarea. 

Drăghici, poreclită Motostivuitorul PSD, suferă de când a fost demisă și nu mai e în centrul atenției. Într-un text scris alambicat, la fel cum se îmbracă, Gabriela Drăghici vorbește despre realizările ei și îi acuză pe cei care o critică de faptul că fac parte din “facțiuni radicale anti-PSD”.

Organizatia de femei din PSD
În perioada Dragnea, s-a discutat mult despre femeile din PSD și rolul lor în societate, aici, o imagine de ansamblu – Foto:Facebook/Gabriela Drăghici

În loc să mă atace pe fb.si sa jigneasca, după pattern-ul binecunoscut al facțiunilor radicale anti-PSD din România, model promovat la rangul de ‘proiect de tară’, de către Iohannis, în loc să mintă și să dezinformeze cu privire la demiterea mea, în realitate fiind vorba de o demisie la cerere, înaintată către premierul ‘lui’, noul ministru al Muncii Violeta Alexandru trebuia sa aibă curajul să mă întrebe, înainte de plecare, despre ‘greaua mostenire’ pe care i-am lasat-o, prin măsurile bune luate, pentru o condiție mai bună si o apărare mai bună a femeilor din România, împotriva violenței domestice si nu numai, politici publice in masura sa genereze o schimbare de paradigmă în societatea românească”, a scris Grațiela Drăghici.

ATENȚIE! Redacția n-a intervenit pe textul fostului secretar de stat PSD pentru a face public nivelul de educație și modul în care se exprimă prin scris o persoană care a condus o agenție națională.

Într-o postare care a devenit virală, Violeta Alexandru anunța în urmă cu câteva zile că “Motostivuitorul care jignea protestatarii a fost trimis astăzi la casare. În timp ce preluăm lucruri mai importante, scuturăm și ministerul de PSD-iști. Premierul a demis-o pe șefa ANES, aflată în subordinea Ministerului Muncii și Protecției Sociale. S-a întâmplat imediat”.

Gabriela Drăghici s-a ales cu porecla de “Motostivuitor” pentru că-ntr-un interviu televizat a declarat că “o femeie poate fi orice chiar și un motostivuitor”.

Declarația ei a făcut mare vâlvă la vremea respectivă.

Grațiela Drăghici s-a mai făcut cunoscută publicului și cu ținutele fistichii și scumpe pe care le afișa la evenimentele PSD. A fost una dintre cele mai caricaturizate lidere a partidului, dar nu a reușit s-o depășească pe buna ei prietenă Viorica Dăncilă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

 

 

3 COMENTARII

  1. (CREATURILE !) Aleeeaaaaaa… din fotografia-de-grup erau adunate, cumva…, la vreun congres alll… COTOROANȚELOR (Sic !), sau ceva in/de genu’ astaaa… ??????????!

    (O curiozitate: ăăăă…, asteeeaaaa…, MĂTURILEEE…, unde erau, cumvaaa… „parcate” – Sic ! – afaraaa… ????!!!!!!)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here