Gușă, sufocat de fustele PSD: apărat de Firea, atacat de Budeanu, demis de Dăncilă!

3
799
Cozmin Gusa, PSD
Cozmin Gușă

Dăncilă a șters pe jos cu Cozmin Gușă după ce a ajuns în turul 2 al alegerilor. L-a exclus din partid, punându-l pe “deputatul mitralieră” să propună acest lucru pe ordinea de zi a comitetului executiv.

„Colegii au fost foarte nemulţumiţi de atitudinea lui Cosmin Guşă. Modul în care s-a raportat la PSD nu a fost corect”, a declarat Viorica Dăncilă la conferința de presă organizată după terminarea ședinței.

Nu este prea clar ce a vrut Dăncilă să spună cu asta, dar arată că există o confruntare între “găștile” din partid.

Referindu-se la Gușă, Gabriela Firea a declarat: “Orice om decent care ni se alătură este un plus pentru partid. Ştiu că sunt unii colegi de-ai noştri care nu au văzut cu ochi buni alăturarea domniei sale la echipa noastră. Eu sunt un om mai rezervat şi am învăţat că nu trebuie să mă arunc cu declaraţii, fără să citesc, fără să mă informez”.

Principalul om care n-a văzut cu ochi buni aducerea lui Gușă în partid a fost Viorica Dăncilă care “o urăște” pe Denise Rifai că o critică în fiecare seară și o ia peste picior cu broșele pe care le poartă.

Dăncilă nu are capacitatea să înțeleagă cum funcționează o redacție și crede că Gușă poate să-i dea indicații lui Rifai cum să-și facă emisiunile.

Gușă a fost adus în partid de Paul Stănescu și Dan Tudorache, primarul sectorului 1, acesta din urmă a și declarat că vrea ca acesta să-i ajute cu alegerile locale de anul viitor “pe modelul Rareș Bogdan la PNL”. Viorica Dăncilă s-a opus.

Dana Budeanu, o apropiată a PSD, îl atacă pe Gușă la scurt timp după ce acesta a fost demis printr-o postare din genul celei cu spitalul pentru copiii bolnavi de cancer.

Gușă a intrat într-un viespar de femei PSD-iste care l-au executat, dar asta nu înseamnă că nu merită.

A acceptat oferta baronului Stănescu exact pentru că e măcinat de succesul lui Rareș Bogdan la PNL. A vrut să ducă și în PSD acel model, iar el să devină “un erou” pentru social-democrați. Dar Viorica Dăncilă nu e Orban.

Dacă pierde alegerile prezidențiale, Dăncilă va avea mari probleme în partid atât cu gruparea Manda-Olguța, dar și cu cea a Gabrielei Firea.

Cozmin Gușă e al doilea personaj după Ponta care-și imaginează că poate face carieră în PSD și care e umilit de Viorica Dăncilă sau de asociați de-ai ei.

Reacția lui Gușă a spus că demiterea sa “face parte din plan” și spune că Barna n-a intrat în turul 2 “datorită strategiei sale”.

Așa reacționează un strateg după ce Rădulescu Mitralieră a șters cu el pe jos în CEX?

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

 

3 COMENTARII

  1. Gușă – o slugă umilă jalnică, un trădător bolșevik mizerabil format la școala FSB’istă (KGB’istă) de la Moskova, un șobolan hidos ciumat, un pupinkurist notoriu lipsit de ‘coloană’ și demnitate, un neica nimeni malefic lipsit de scrupule … 👹😱

  2. Vai de capu’ luuu’… SPÂNU’-UNSUROS deee… KUZMIN (Sic !) Gușă: ce-o să RAPORTEZE (!) el laaa… KREMLIN (!), cum o să se justifice în fața… STĂPÂNULUI (BUN/GENEROS PLĂTITOR, nu-i vorbaaa… !) pe care-l SLUJEȘTE-cu-CREDINȚĂ, Țarul-PUTIN, aiiii… ??????!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here