Solidaritate între stiliste. Udrea se bagă între Budeanu și Firea, să le susțină în “răutatea” lor

1
1522
Elena Udrea, Gabriela Firea, Dana Budeanu
Elena Udrea se solidarizează și ea cu Dana Budeanu care și-a pierdut emisiunea de la Pro TV după ce a publicat un text jignitor la adresa copiilor bolnavi de cancer pe rețelele sociale

Elena Udrea o susține pe Dana Budeanu, nașa fiicei ei, spunând că e o persoană curajoasă și cu stil.

Fostul ministru condamnat și judecat în mai multe dosare de corupție a postat pe Facebook un mesaj de sprijin la adresa Danei Budeanu. Aceasta din urmă a botezat-o pe fiica Elenei Udrea pe care o cheamă Eva Maria.

“Dacă lecția de curaj și asumare e grea pentru unii, poate cea de stil să le fie mai ușor de învățat”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Dana Budeanu a provocat un scandal național atunci când a luat peste picior construcția unui spital de radioterapie și oncologie pentru copii. Mai mult, Gabriela Firea a dat share mesajului postat de stilistă. La scurt timp, Pro TV a concediat-o pe Dana Budeanu care realiza o rubrică de modă la acel post de televiziune.

Postarea Danei Budeanu, distribuită și de Gabriela Firea.
În postarea plină de injurii și ironii, Budeanu făcea referire la o presupusă cerere a Asociației Dăruiește Viața, condusă de Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu, adresată Ministerului Sănătății pentru a primi în dotare un aparat medical necesar spitalului.
Această instituție medicală este construită de asociație exclusiv din donații și fonduri private. La acest proiect au participat cu bani peste 260.000 de români și numeroase companii.

Inițiativa celor două doamne a creat un val de solidaritate și apreciere în țară, această situație pare s-o deranjeze teribil pe Gabriela Firea, primarul Bucureștiului.

Atât Dana Budeanu, fosta soție a proprietarului Cancan Radu Budeanu, cât și Gabriela Firea au șters postarea respectivă de pe paginile lor de Facebook.
Elena Udrea se alătură și ea printr-un mesaj de susținere adresat Danei Budeanu. E adevărat că acest mesaj e la un tutorial al stilistei despre bărbați și sacouri.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here