Cine e „limbricul” de la Ponta din partid. Bărbatul Scorpiei de la Antena 3 are trei motive să-l urască

5
10591
Faliții de la ALDE: Tăriceanu și Daniel Zamfir

Daniel Zamfir, senator ALDE, e furios pe mișcările politice făcute în ultima vreme de șeful său de partid, C. A. C. P. Tăriceanu. Lui Zamfir i se pare catastrofală alianța ALDE cu Pro România, „acest compromis de acum ne poate distruge”.

Daniel Zamfir este soțul Oanei Stancu-Zamfir, veninoasa Scorpie de la Antena 3, care deseori îi face jocul în emisiuni diversioniste, înjurându-i dușmanii politici.

Zamfir-soțul îl acuză pe Tăriceanu că a făcut jocuri murdare, evitându-i pe el și pe alți „colegi cu greutate în partid” în luarea unor decizii importante.

Daniel Zamfir consideră că alianța ALDE cu Pro România este o „logodnă cu instrumentele statului paralel”, ba chiar „îndreptarea către o șocantă fuziune cu Ponta-Tudose-și-un-limbric”. „Nu văd de ce sunt mai frecventabili Ponta-Tudose-limbric decât Dăncilă-Teodorovici-Fifor!”, concluzionează senatorul ALDE.

Trei motive și-un „limbric”

„Limbricul” invocat de două ori de Daniel Zamfir este deputatul Daniel Constantin, cel care a fondat ALDE împreună cu Tăriceanu, apoi a fost dat afară din partid pe motiv că ar fi „omul statului paralel”.

Daniel Zamfir îl urăște pe Daniel Constantin din trei motive:

  1. l-a trădat pe „tătucul lui politic”, Dan Voiculescu, față de care Zamfir are numai prețuire și respect;
  2. l-a supărat pe actualul lui „patron politic”, C. A. C. P. Tăriceanu, care l-a dat afară din ALDE;
  3. nu-l suportă Scorpia de la Antena 3, Oana Stancu-Zamfir, cea de-a doua nevastă a lui Daniel Zamfir și mare slujitoare a intereselor murdare ale lui Dan Voiculescu.

    Tandemul ALDE de pe vremuri: Daniel Constantin – Tăriceanu

Precizare: senatorul Daniel Zamfie este incredibil de agramat. Din respect pentru cititorii ZIARISTII.COM, a fost nevoie de zeci de intervenții pe textul său, pentru a-l aduce la o formă civilizată. Dacă vreți să vedeți forma originală (dezagreabilă), intrați pe contul de Facebook al lui Daniel Zamfir!

Textul senatorului Daniel Zamfir (ALDE)

ALDE la răscruce

„Am profitat de absența mea din aceste zile pentru a încerca să diger trecerea bruscă pe care ALDE a săvârșit-o în doar o săptămână de la a încerca să dea un suflu nou guvernării (lucru perfect întemeiat, în care cred și eu) la ieșirea de la guvernare și îndreptarea către o șocantă fuziune cu Ponta-Tudose-și-un-limbric. Nu, evident că nu am reușit și nu reușesc să înțeleg resorturile acestei decizii la care nu am fost parte, nu doar pentru că am fost plecat o săptămână în vacanță – nu o lună! -, ci pentru că, probabil fiindu-mi cunoscută fermitatea convingerilor, a fost mai bine să fiu evitat. Aflu în fiecare zi însă că nu sunt singurul evitat în luarea acestei decizii atât de importante, colegi cu greutate în partid împărtășind aceleași temeri.
1. ALDE ar fi trebuit să se înrădăcineze ca autenticul partid liberal care să apere capitalul românesc și să-i apere pe români de abuzuri. Măsurile economice bune luate în guvernarea asta și pozițiile noastre la derapajele PSD ne legitimau pentru asta. Acum, soarta noastră este să fim înghițiți de Ponta?
2. Călin Popescu Tăriceanu este omul care s-a identificat constant, în toți acești ani, cu lupta împotriva statului paralel, a abuzurilor din justiție, lucru pentru care l-am prețuit și m-a determinat să vin în ALDE. Cum să înțeleg acum această logodnă cu instrumentele statului paralel?
3. Renunțarea la candidatură, chiar surprinzătoare pentru foarte mulți colegi și nu numai, poate arăta forța unui om politic adevărat, capabil de sacrificiu atunci când crede într-o luptă în care altul poate o avea o șansă în plus, și nu am nimic în minus de spus despre Mircea Diaconu, ci dimpotrivă! Dar de ce nu-l putem susține fără o alianță cu Ponta? În plus, asocierea cu Ponta în mod categoric îi daunează și lui Mircea Diaconu!

Acestea sunt lucrurile la care cred că trebuie să ne răspundem azi și-n zilele următoare, înainte de a fi prea târziu. Mergem, dincolo de susținerea pentru Mircea Diaconu, spre o alianță politică sau fuziune? Mergem de azi în grupuri parlamentare comune? De azi suntem «opoziția de stânga», așa cum zice Ponta?

Eu cred că ALDE trebuie să fie partidul indentificat cu lupta împotriva abuzurilor, așa cum a început, cu adevăratul liberalism, cu partidul care apără drepturile și libertățile oamenilor, cu lipsa compromisurilor care compromit. Nu sunt un taliban, nu sunt nici un naiv, știu că politica înseamnă și compromis, însă cred că acest compromis de acum ne poate distruge.

Voi rămâne să lupt pentru credința mea în cele de mai sus (cu atât mai mult cu cât văd că nu sunt singurul în ALDE care gândește așa), nu se pune problema să particip la vreun joc sau la vreo trădare, nu se pune problema să accept să fiu președintele Senatului (i-am explicat aceste lucruri și doamnei premier, cu care am avut o discuție extrem de corectă).

Nu plec din ALDE, dar spun ferm că, în ciuda neînțelegerilor din guvernare și lucrurilor incorecte față de ALDE, nu văd de ce sunt mai frecventabili Ponta-Tudose-limbric decât Dăncilă-Teodorovici-Fifor!”

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIȚI ȘI:

* Acuzat de Tonel că, după Alexandra, vrea s-o paraziteze și pe Luiza, Cumpănașu trece la amenințări de tip interlop

A doua organizație importantă care se retrage din Coaliția lui Cumpănașu, pentru a nu-i face acestuia „jocul politic”

Un cretin, candidat la Președinția României. Dacă vreți să fiți ca el, votați-l!

Caracatița care-l susține pe Cumpănașu: sindicaliști, polițiști, masoni, foști șefi ai Guvernului, ai Armatei și ai SRI

VIDEO. „Pe Alexandra a omorât-o Ciuma Roșie! Iar Cumpănașu este un produs sută la sută Ciuma Roșie”

Dan Tăpălagă: „Primul candidat călare pe un cadavru”. Încă un text devastator la adresa „necrofagului” Cumpănașu

„Te-ai cățărat, indecent și oportunist, pe curajul și drama Alexandrei”. Text devastator al unui fost ministru la adresa lui Cumpănașu

Sondaj IMAS pe august: PNL 28,4%, USR-PLUS 25,3%, PSD scade sub 18%! Peste 56% pentru o guvernare PNL-USR-PLUS-PMP

Barometrul IMAS e necruțător cu PSD: Iohannis 44,6%, Dăncilă 8,4%! Se profilează o finală Iohannis-Barna. Sau Iohannis-Diaconu?!

Hăituit de PSD și de Tudorel Toader, Augustin Lazăr a fost angajat să reformeze justiția din Republica Moldova

5 COMENTARII

  1. Cat despre porecla de… „LIMBRIC”, noi stim ca aceasta era adjudecata (Sic !), inca din copilarie-adolescenta, de catre… Boby Păunescu (fiul ESCROCULUI pesedist George Constantin Păunescu si actualul co-patron al postului „B1TV”): asa era poreclit (pentru ca era si este o STÂRPITURĂ, mic, firav si cu capu’ mare !) acest RAHAT-cu-OCHI, de catre „tovarasii” sai, din gașca sa de „copii-de-bani-gata”, „smecheri-de-Dorobanți”…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here