Dragnea ar construi autostrăzi, dar nu-l lasă liliecii, urșii și albina verde. Se va da ordonanță de urgență

1
100

În discursul său dement de la Consiliul Național al PSD, Liviu Dragnea s-a înfățișat într-o postură care-i plăcea și lui Ceaușescu: cea de Marele Constructor. Gata, se apucă de autostrăzi, chiar de-ar fi să omoare toate vietățile care-i ies în cale!

Dragnea: „Trebuie să împânzim țara cu autostrăzi! Ne vor mai face unii niște dosare, dar asta e. Important e că vom rămâne în istorie!”

Liderul PSD a înșirat nenumăratele autostrăzi care ar trebui să brăzdeze țara: două spre Vest (pe la Borș și pe la Nădlac), Autostrada Moldovei, Autostrada Sudului, Autostrada Nordului, plus Ploiești – Brașov, plus Pitești – Sibiu, plus Pitești – Craiova, plus inelul Bucureștiului…

„Nu putem să dăm șansa tuturor regiunilor să se dezvolte? Sau nu avem voie?”, a întrebat Dragnea retoric și insinuant. Iar omul-rău este, evident, străinul: „Apropo de autostrăzi… Unii nu muncesc, dar iau banii. Și nu românii fac asta!”

Dar nu doar străinii vor să-i frâneze elanul de constructor, ci și inamici mult mai perfizi: „lilieci, drumul urșilor, nu știu care albină verde…”

Șeful PSD, mare vânător, ne promite însă că de-acum, gata, nu mai merge! Se vor da legi care vor pune la punct liliecii, urșii, albina verde… Ba nu, ordonanță de urgență, că legea o blochează Iohannis!

1 COMENTARIU

  1. Autoatrazi s-ar putea construi foarte rapid si chiar foarte multe daca toti banii furati de clica lui dracnea ar fi recuperati de la hoti si redati statului!!!! Tare ma tem ca aveti un nou Hitler care conduce acum Romania, ceusescu a fost nimic in comparatie cu asta!!!! Mai stati inca in casa la caldurica?!?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here