Moartea bibliotecarei de la Universitatea Ovidius. A fost găsită după 4 zile în mare, între stabilopozii de la Mamaia

0
8689
Ioana Liliana Lesneanu

Ioana Liliana Lesneanu (52 de ani), bibliotecara Universităţii Ovidius din Constanța, a fost găsită moartă, sâmbătă, la Mamaia, între stabilopozii digului din zona Pescărie. Ea dispăruse de acasă de patru zile.

Au fost patru zile de căutare dramatică. Femeia a plecat de acasă marți, 17 august, și nu s-a mai întors.

A doua zi – miercuri, 18 august, în jurul orei 22.30 -, familia i-a anunţat dispariţia. Se întunecase, iar dinspre Ioana nu venise niciun semn.

Joi, 19 august, polițiștii au făcut căutări pe o arie destul de mare. Nu aveau indicii despre traseul femeii, după plecarea de acasă. Poliția a apelat la populație, în speranța că va obține vreun indiciu. Au fost date semnalmentele dispărutei: „Înălțime 1,62 m, greutate 70 kg, păr șaten, ondulat, față ovală, ochi căprui. Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Poliția Municipiului Constanța – Secția 2 sau Dispeceratul IPJ Constanța, tel. 0241.611.364”.

Vineri, 20 august, operațiunea de căutare a căpătat un indiciu sumbru: hainele Ioanei au fost găsite pe plaja Malibu din Mamaia. Fuseseră lăsate pe mal. Era clar că femeia intrase să înoate în mare.

Au fost solicitați să intervină militari din cadrul ISU Dobrogea, inclusiv scafandri profesioniști. Operațiunea s-a concentrat în apele mării, în dreptul plajei din zona Malibu.

La Malibu intervenim cu scafandri, cu ambarcațiunea TARGA și un echipaj de prim-ajutor. Din primele informații pe care le avem, este vorba despre o persoană de sex feminin, dată dispărută de pe data de 18 august seara, ale cărei haine au fost găsite pe plajă în acea zonă”, au anunțat salvatorii.

„Facem precizarea că la data de 18 august a.c., în jurul orei 22.30, polițiștii Secției 2 au fost sesizați cu privire la dispariția lui LESLEANU IOANA-LILIANA, de 52 de ani, din municipiul Constanța. Aceasta a plecat în mod voluntar de la domiciliu, în data de 17 august a.c., fără a reveni până în prezent”, a mai comunicat ISU Dobrogea.

În dimineaţa de sâmbătă, 21 august, corpul neînsufleţit al unei femei a fost descoperit prins între stabilopozi, în digul din zona Pescărie. Confirmarea a venit rapid: era constănțeanca Ioana Liliana Lesneanu, bibliotecara Universităţii Ovidius.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Adio, Colonele! Te las cu rucsacul tău plin cu pietre, care ți-a încovoiat spinarea. Curea și Andronic să-ți lumineze calea!

* Ceas de 21.000 de dolari la mâna cu care Tudorache-Diamant strânge semnături pentru demiterea lui Clotilde Armand

* A apărut poza cu Florin Cîțu arestat în SUA! Deținutul 23665 de la Penitenciarul Story County

* Comisarul-hârciog era și pofticios: ca polițist-șef peste două județe, lua șpagă în bani, mașini, terenuri, vacanțe, ceasuri, lucernă, dar pretindea și relații sexuale cu subalternele

* Și „Țăndărică” a semnat pe lista PSD pentru demiterea primăriței Clotilde Armand

* Mizele fundamentalismului etno-religios de factură legionară promovat la „Serbarea de la Putna”

* Fugarul Rizea: „Dana Budeanu se mărită cu Andrei Hrebenciuc. Acel inel cu diamante, cu care se laudă acum, e luat din banii furați de familia Hrebenciuc, tată și fiu!”

* Un mare șef de la McDonald’s Brașov chema fete pentru angajare și le racola să se prostitueze. E însurat și are un copil

* Salima, femeia-guvernator mai curajoasă decât toți generalii afgani, a fost capturată de talibani. Aceștia ar putea s-o execute pentru că a luptat cu arma în mână împotriva lor

* VIDEO. Talibanii, la un pas s-o biciuiască pe corespondenta CNN la Kabul pentru că nu avea și fața acoperită. “Sunt plini de adrenalină sau de… nu știu ce”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here