Mircea Diaconu are garantat 4%: de campania sa se ocupă „Mala mujer” a lui Tăriceanu!

5
1074
Deși au întinerit cu vreo 20 de ani în afișe, Tăriceanu și Norica au obținut un scor penibil la europarlamentare

Norica Nicolai, zisă și „Norica paukerița” sau „Mala mujer a lui Tăriceanu, va coordona din partea ALDE campania electorală a lui Mircea Diaconu la prezidențiale.

Pe 26 mai, mult întinerită pe afișe, Norica Nicolai a deschis lista ALDE la europarlamentare. Dezastru total: cu Norica paukerița pe prima poziție, ALDE n-a făcut pragul de 5%, obținând doar 4,2%.

Fostul europarlamentar Norica Nicolai a declarat marți dimineața, la Digi24.ro, că împreună cu Sorin Câmpeanu (din partea Pro România) va coordona campania pentru candidatul independent Mircea Diaconu.

Sorin Câmpeanu și Norica Nicolai vor fi copreședinții viitoarei Alianțe politice dintre Pro România și ALDE, au declarat pentru G4Media.ro surse politice. Decizia a fost luată din cauză că mai mulți lideri ai Pro România nu au acceptat ca Tăriceanu să fie copreședinte al Alianței.

Unul dintre cei mai vocali lideri ai Pro România împotriva lui Tăriceanu este fostul ministru al Agriculturii, Daniel Constantin, care a fost și co-președinte al ALDE (împreună cu Tăriceanu).

Un alt lider al Pro România care s-a declarat constant împotriva unei alianțe între Pro România și ALDE este fostul premier Mihai Tudose, actual europarlamentar. Tudose a scris luni pe Facebook: „Că ALDE are și așa prea multe față de ceea ce reprezintă… e problema PSD! Dar că a devenit și pețitoarea Pro România, parcă e cam muuuuult prea mult!!!”

Totuși, alianța Ponta – Tăriceanu se va face și-l va susține pe indepentul Mircea Diaconu la prezidențiale. Iar Norica Nicolai îi va conduce campania, căci cunoaște deja drumul spre 4%.

* Cumpănașu profită de tragedia Alexandrei și ne mai jumulește o dată: e păzit de un jandarm și se plimbă cu un jeep de la Interne

Dincă a băgat-o pe Alexandra în curte sub ochii a două polițiste și ai oamenilor adunați la înmormântare

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

Demnitarul-pedofil a chemat-o la duș pe prietena de 11 ani a fiicei sale vitrege. Monstrul s-a plimbat dezbrăcat în fața ei, în camera de hotel

Bestia Drăghici își șantaja fetița de 10 ani, ca s-o violeze: „Dacă nu te ating, mă îmbolnăvesc și mor. Vrei să moară tati?!”

Dispută aprigă Băsescu-Turcescu pe legalizarea prostituției. Disconfort pentru Neamțu, care migrează de la PNL la PMP

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here