Mincinoasa MINCINOASELOR spurcă protestul #şîeu. Zoană, urmaşa lui Dăncilă la Bruxelles, tupeu tip Dragnea: „PSD face autostrăzi”

4
4571

Gabriela Zoană şi-a câştigat pe bună dreptate eticheta de „Mincinoasa Mincinoaselor”. Braţ la braţ cu cea care lăsat locul în Parlamentul European (Dăncilă), Zoană a minţit opinia publică internaţională şi reprezantanţii unui întreg continent pe tema represiunii din 10 august.

A girat atacurile din Piaţa Victoriei asupra de mii de copii, mame, femei şi bătrâni spunând că „au fost legale şi că au loc şi în alte ţări din Europa”. O minciună ordinară, mai ales că erau în sală europarlamentari din ţările respective care ştiu că nicăieri în lumea civilizată forţelor de ordine nu fac ce-au făcut jandarmii în Bucureşti: să atace oameni nevinovaţi la ordin politic.

Fuga la Bucureşti să mintă pentru PSDragnea

De fiecare dată când PSD se află la mare ananghie, cum a fost şi azi cu protestul autostrăzilor, Zoană e chemată de urgenţă la Bucureşti pentru a ieşi în public în apărarea mafiei roşii.

De ce au nevoie de ea? Pentru că minte cu o seninătate ordinară. Inspirată din agramatismele lui Dăncilă, Gabriela Zoană asezonează formulările datoare limbii române cu ieşirile de ţaţă.

PSD face autostrăzi, nu vorbeşte. PNL nu e în stare să atragă fonduri europene, noi construim şi ne respectăm promisiunile. Doamna prim-ministru a alocat prin buget cea mai mare sumă pentru investiţii. Am început lucrările la centura ocolitoare a Bacăului”, a afirmat Zoană, la Digi 24.

Disperată pentru banii Europei

PSD nu şi-a stabilit lista finală de candidaţi pentru alegerile europarlamentare (în care n-ar trebui să fie lăsat să candideze, căci e un partid care urăşte Europa), iar oameni ca Zoană au mare nevoie să prindă un loc călduţ pe liste. Să stea cinci ani la Bruxelles, ca să taie frunză la câini pe banii UE, de unde să vină la Bucureşti ca să înjure Europa la TV.

Cu declaraţia sa mincinoasă de sus, Gabriela Zoană speră s-o bage în seamă Dragnea, care a înjurat azi la scenă deschisă protestul autostrăzilor.

Mincinoasa Mincinoaselor şi-a făcut azi numărul din nou. A minţit ca o flaşnetă bolşevică, fără nicio ruşine pentru auditoriu, pentru demnitatea de femeie ajunsă în public, pentru bunul-simţ. Ca o Mincinoasă a Mincinoaselor, care ştie că Guvernul PSD-ALDE a omorât investiţiile în autostrăzi pentru a dirija banii către consum, dar spune public exact pe dos: că a dat „cea mai mare sumă la investiţii”. Cum poţi să minţi în halul ăsta? Numai dacă eşti Mincinoasa Mincinoaselor poţi.

CITIŢI ŞI:

Afară din Parlamentul UE cu „Mincinoasa Mincinoaselor”! Gabriela Zoană, urmaşa lui Dăncilă la Bruxelles, un nou discurs de ţaţă

CE ORDINAR! Dragnea îl înjură pe Ștefan Mandachi, inițiatorul protestului pentru autostrăzi

15-15-15. Devine #şîeu nucleul noii REVOLUŢII? Sau de mâine va fi la fel? Ce va fi după protestul autostrăzilor

Turcescu în locul lui Rareş Bogdan? Pe unde scoate cămaşa Realitatea TV după pierderea celui mai de succes realizator

4 COMENTARII

  1. Ar trebui iesit in strada cu portretul fiecarui mincinos de acest gen si cu un inscris urias: Eu sunt mincinoasa talentata! Cativa oameni din opozitie ar trebui sa poarte fiecare portretul cu nas de pinochio al fiecarui PSD-ist care se preteaza la minciuni fara jena. Exact ca in filmul acela „451 grade Fahrenheit” in care fiecare om purta memoria unei carti pe care regimul o arsese, interzicand cartile!
    Care cum minte, cum ar trebui taxat astfel: un om sa poarte in piata publica portretul lor cu minciuna spusa !!!
    S-au invatat ca oamenii nu protesteaza !!! Ar trebui sa le-aratam ca gasim resurse sa protestam de cate ori fac lucruri dezgustatoare!

  2. Decit o matracuca, decit o lighioana din Ferma Animalelor PSD-iste ! Decit o PSD-ista infecta care ar trebui sa se numeasca Zoaie nu Zoana dupa dejectiile si diversiunile pe care le lanseaza mereu !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here