Acasă Politică Discurs ABJECT. Dragnea: "Leneșul ăla de la Cotroceni a mâncat și doarme";...

Discurs ABJECT. Dragnea: „Leneșul ăla de la Cotroceni a mâncat și doarme”; „Venin, otravă – cât de crud poți să fii? Cât de veninos?”

Întâlnirea lui Liviu Dragnea cu PSD-iștii din Dâmbovița, la Târgoviște, i-a prilejuit liderului PSD câteva derapaje de-a dreptul jegoase. Atacul la adresa lui Ștefan Mandachi („omul cu metrul de autostradă”) a fost doar unul dintre ele. La fel de mizerabil a fost discursul anti-Iohannis.

Retorica lui Dragnea e incalificabilă – și prin conținut, și prin limbaj.

 • „Leneșul ăla de la Cotroceni, când se mai trezește, zice: «Ce rău pot să mai fac azi? Le blochez bugetul. Hai să le blocăm bugetul!»”
 • „Domnul Iohannis, la ora asta, cred că doarme, după părerea mea. E ora două, totuși… De ce râzi, Codrin?… A mâncat și doarme. Nici cu schiurile nu știu cum e, s-ar putea să fie fake news. La schi trebuie să faci, totuși, ceva efort”.
 • „Ce suflet să ai? Am înțeles – venin, otravă, dușmănie. Cât de crud poți să fii? Cât de veninos să fii, totuși, să blochezi alocațiile pentru copii, iar pe urmă să urli că nu e bine?! Toți lătrăii lui, după ce au propus creșterea alocațiilor, apoi au votat împotrivă. Ei n-au curaj să spună ceva, ei vor să stea în poziția ghiocelului în Europa”.

CITIȚI ȘI:

loading...

8 COMENTARII

 1. Cum poti sa te exprimi in acest hal despre Iohanis, cel ce a adus Sibiul la nivelul la care este azi ? Asta o face un lenes ? Lauda-te si tu Dragnea cu realizarile din Teleorman, daca sunt , sa stim si noi. Te lauzi cu drumuri asfaltate la tara ? Asfaltate cu ce ? CU NOROI. Aceasta e realizarea ta. ZERO .Rusine sa-ti fie Dragnea! Ataci in stanga si-n dreapta in fata unor creduli, fara a arata realizarile tale . inafara de averea pe care ti-ai facut-o, mai ai si alte realizari ? Suntem curiosi sa le aflam reale, nu vorbe.

 2. Dragnea e exponentul Masoneriei care a construit pensiile sociale şi speciale. Nimic mai mult. Dacă din 2012 ar fi construit cu masonii măcar 253 km de autostradă ar fi făcut un pas înainte pe tabla de şah. Un nenorocit insultă. Zice ce nu trebuie. E opulent şi grobian. Dar nici luna sau soarele nu mai vor masoni din Loja Cunoscătorilor lui Nostradamus.

  Lojă Due e puternică şi negura e a lor.

  Italia Vincere oggi con forza dalla grande Milano dove Luminița faceremo doppia

  Mossad 17 Martie 2019 ora 16:47

 3. Mai animalule , 8 ani a fost Basescu si de 22 de ani sunteti voi comunistii la putere , ci pizda matii ati facut mai , in afara de a fura si a va face amante din tarfele psd-ului ????JAVRE ORDINARE LA JILAVA CU VOI 1

 4. Asta-i nivelul lor, foarte coborat. Dragnea isi simte sfarsitul politic, e disperat si isi da in petec, luptand in nestire. . Dar cei din sala l-au aplaudat, deci sunt la fel!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările