Mihai Șora după triumful Codruței Kovesi: „Să înceapă Festivalul Disperat al Inculpaților!”

2
2848
Mihai Șora

Filosoful Mihai Șora, care pe 7 noiembrie va împlini 103 ani, e entuziasmat de triumful Laurei Codruța Kovesi în cursa pentru șefia Parchetului European. „Este una dintre cele mai frumoase victorii din ultimii ani”, crede cel mai vârstnic protestatar pro-justiție din teribilii ani 2017-2019.

Mihai Șora anticipează vremuri bune și jubilează: „Să înceapă, așadar, Festivalul Disperat al Inculpaților!”

Consiliul UE, în formatul COREPER (ambasadorii statelor membre), a votat joi, cu un scor zdrobitor (17-5), pentru susținerea Laurei Codruța Kovesi la șefia Parchetului European. El se alătură Parlamentului European, care a decis același lucru încă din primăvară.

Mesajul lui Mihai Șora

„Dragi prieteni, este una dintre cele mai frumoase victorii din ultimii ani.

Pentru toți oamenii cinstiți, care înțeleg sensul cuvintelor ONOARE și DEMNITATE, care pun preț pe INTEGRITATE, victoria aceasta înseamnă mai mult decât putem discerne acum, înseamnă mai mult decât un punct luminos la capătul tunelului. Îi vom resimți consecințele nu doar noi, românii, îndată ce Parchetul European va deveni funcțional, ci și cetățenii altor țări prinse vremelnic în chingile unor clanuri mafiote, care toacă ori jefuiesc vistieria publică.

O felicit din inimă pe Doamna Laura Codruța Kövesi! Sunt sigur că va fi la înălțimea încrederii de care se bucură.

Să înceapă, așadar, Festivalul Disperat al Inculpaților!

P.S. Și nu spuneți, dragii mei, că «România nu a susținu-o»… Politrucii aceia agramați și nelegiuiți sunt doar belele în trecere. Ei nu sunt, nu pot fi România. România suntem noi.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Victorieeeee! Codruța Kovesi va fi primul procuror-șef al Europei. A câștigat clar și în Consiliul UE: 17-5. Dăncilă a picat iar de proastă!

Răzbunarea proastei. Dăncilă i-a dat mandat ambasadoarei la UE să voteze joi împotriva Codruței Kovesi

* Mama beizadelei ucigașe a publicat un mesaj ciudat, apoi l-a ascuns. Sună a blestem: „Când veți avea probleme cu copiii voștri, să nu uitați acest caz, pentru că totul se întoarce într-un fel sau altul!”

Alice Iacobescu a plecat de la Digi 24 pentru că nu a vrut să fie „mai înțelegătoare” cu oamenii Puterii

Șantajistul lui Voiculescu a stat în pușcărie doar 44% din pedeapsă. Beneficiar al legilor PSD-ALDE, el s-a întors la conducerea Antenelor

O nouă înfrângere a mafiei din justiție: instalarea Adinei Florea la SS-Gestapo a fost blocată a cincea oară! Vot la limită: 10-9

Cum putem scăpa de PSD în 3 pași și 15 luni, plecând de la dorința lui Moise Guran: „Să scăpăm odată de acest blestem!”

VIDEO. Cumpănașu, furios că nu e păzită de jandarmi și mama sa, când strânge semnături! Se simte spionat, zice că renunță la protecția Jandarmeriei. Urlă că e datoria noastră să-i asigurăm paza, pentru că el luptă pentru popor!

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

DOCUMENT. Așa arată cetățenia americană a Sorinei! Plus: distracție cu vrăjitoarea. Între timp, televiziunile din România primesc confirmarea ticăloșiei cu care au tratat acest caz

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here