marți, februarie 27, 2024
AcasăPoliticăMesaje de Crăciun ale PSD-iștilor pentru pușcăriașul Dragnea. Multe lingușeli și o...

Mesaje de Crăciun ale PSD-iștilor pentru pușcăriașul Dragnea. Multe lingușeli și o săgeată otrăvită

-

Reporterii de la Digi 24 au întrebat mai mulți lideri ai PSD (actuali sau foști) ce urări au pentru fostul lor „lider suprem”, Liviu Dragnea, care se află la primul său Crăciun în pușcărie. Cu o excepție, toți au vorbe mieroase pentru Dragnea. Excepția se numește Gabriela Firea.

Adrian Gâdea (deputat, președinte PSD Teleorman): „Nu putem să urăm acestor persoane, care trec prin anumite momente grele în viață, decât multă sănătate”.

Gabriela Firea (primarul Capitalei, președinte PSD București): „Îmi pare rău de ce i s-a întâmplat. Multă sănătate, putere să treacă peste acest moment. La nivel personal îmi pare rău de ce i se întâmplă, dar la nivel profesional suferim și acum în urma deciziilor drastice pe care le-a luat. Să fie sănătos!”

- Advertisement -

Radu Preda (senator PSD, lider de grup): „Cred că are nevoie de multa tărie. Este o încercare. Până la urmă, legea e lege pentru toată lumea. Dumnealui plătește un preț. Sper să treacă repede peste această perioadă nefastă a vieții și să se întoarcă în sânul familiei”.

Paul Stănescu (senator, secretar general PSD): „Lui liviu îi urez sănătate. Să vină cât mai repede acasă”. Reporter: „Acasă înseamnă și în PSD?”. Paul Stănescu: „Acasă”.

Victor Ponta (deputat, fost președinte al PSD, actual președinte Pro România): „Nu mă bucur de răul nimănui. Sunt convins că toți cei care se bucură de răul altora și se ocupă cu răzbunări o să li se plătească în această lume… sau în cealaltă”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* L-am prins cu minciuna! Gelu Voican Voiculescu a încercat să-i acopere pe cei 60.000 de „turiști” sovietici din 1989, dar s-a făcut de râs

* Petre Roman a încercat o găinărie chiar de 22 decembrie: nevasta lui să cânte la concertul finanțat din „banii Revoluției”!

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -