Mesaj foarte dur al primarului din Iaşi pentru Dăncilă: „Vi-l mai aduceţi aminte pe Dragnea? Să vă luaţi adio de la votul moldovenilor!”

0
8611
Mihai Chirica şi Viorica Dăncilă

Mihai Chirica, primarul Iaşiului, a postat miercuri, pe pagina sa de socializare, un mesaj adresat Vioricăi Dăncilă, care va veni într-o vizită în oraş. Chirica afirmă că premierul îşi poate lua adio de la votul ieşenilor şi al moldovenilor.

Mesajul primarului din capitala Moldovei apare cu două zile înainte ca premierul Viorica Dăncilă să efectueze o vizită în Iaşi, alături de Eugen Teodorovici, preşedintele executiv al PSD şi ministrul Finanţelor Publice, şi Mihai Fifor, secretarul general al PSD şi viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României.

Dăncilă va participa vineri dimineaţa la Comitetul Executiv Judeţean Iaşi, eveniment urmat de o întâlnire cu primarii PSD şi de vizitarea a două mari spitale de interes regional: Spitalul Clinic de Urgenţă „Prof. Dr.Nicolae Oblu” şi Spitalul Clinic de Obstetrică şi Ginecologie „Cuza Vodă”, notează Agerpres.

În mesajul său, dur dar corect din punct de vedere al faptelor de guvernare, Chirica atacă puternic actuala guvernare PSD-ALDE pentru batjocorirea electoratului din Moldova, în special prin abandonul investiţiilor mari de infrastructură.

Mesajul primarului din Iaşi pentru Dăncilă

 • „Nu cunosc exact scopul principal al vizitei domniei voastre în Capitala Moldovei, dar sper că aţi venit şi pentru a vă lua adio de la votul ieşenilor şi al moldovenilor, în general. Cu paşi repezi, mandatul de premier se îndreaptă spre un final falimentar. Lăsaţi în urmă un Iaşi şi o Moldovă de care v-aţi bătut permanent joc”
 • „Unde este autostrada promisă şi votată în Parlament, doamnă prim-ministru? Unde este şoseaua de centură? Dar Spitalul Regional de Urgenţă? Unde sunt investiţiile în educaţie şi în sănătate? Ce aţi făcut cu banii (24 de milioane de euro!) pe care i-aţi luat din bugetul Iaşiului în ultimii doi ani?”
 • „Aţi afirmat că aţi scos satul românesc din noroaie, dar câte sate din Moldova aţi vizitat de când sunteţi premier? Ne pleacă tinerii din ţară, din pricina sărăciei, şi vă ocărăsc bătrânii, pentru i-aţi condamnat la singurătate, doamnă Dăncilă!”
 • „Şi, totuşi, eu vă urez bine aţi venit la Iaşi, pentru ca ieşenii să vă admire în toată splendoarea de premier cu zero realizări! Viaţa ne-a arătat că toţi cei care au desconsiderat acest oraş mândru şi această provincie frumoasă şi încărcată de spiritualitate au fost aruncaţi la lada de gunoi a istoriei”
 • Vi-l mai aduceţi aminte pe Liviu Dragnea?! Vremelnici conducători, dar eternă osândă din partea poporului! Oare cunoaşteţi câte ceva despre cultura şi despre oamenii acestei zone? Aţi aflat că fără sacrificiile Iaşului şi ale moldovenilor, România nu ar fi existat? Cine ştie… Poate că fără jertfa străbunilor noştri aţi fi fost azi doar prim-ministrul republicii Teleorman, vorbind pe insula Belina clanurilor de interlopi”

  Coşmarul PSD-iştilor lui Dragnea, Ia Iaşi

  Furie anti-PSD la Iași

  Iaşiul a fost una dintre cele mai tari nuci ale lui Liviu Dragnea în campania electorală. Protestele masive au alungat practic delegaţia PSD venită în campania electorală. În busculada creată la descinderea marii delegaţii de PSD-işti la Iaşi, Rovana Plumb (ajunsă între timp europarlamentar) s-a speriat atât de tare încât a cerut ajutorul gărzilor de corp pentru a putea părăsi în siguranţă locul mitingului PSD.

  A fost a doua descindere a capilor PSD la Iaşi, pentru că la prima sosire Dragnea&co. au fost atât de huiduiţi de ieşeni încât au plecat pe fugă din capitala Moldovei.

  Dăncilă însăşi n-a avut curaj să vină la Iaşi, refugiindu-se undeva prin Ardeal, prin locuri mai liniştite, deşi nici acolo n-a fost primită cu bineţe. Ea a fost însă la vizita iniţială din Iaşi, la conferinţa judeţeană a PSD, de la care a plecat în trombă, la fel ca Liviu Dragnea şi ceilalţi PSD-işti.

  Atunci, s-a petrecut o scenă jalnică atât pentru imaginea sa de premier, cât şi pentru cel care a pus-o într-o postură atât de umilitoare. E vorba de Liviu Dragnea, care a uitat-o în spate, după ce au coborât din aceeaşi maşină. Ex-liderul PSD, aflat acum la închisoare, s-a grăbit să urce scările din clădirea unde avea aloc întâlnirea cu organizaţia PSD Iaşi, uitând-o pe Dăncilă – oficial, prim-ministrul României – precum un bagaj cu conţinut expirat.

  Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

  CITIŢI ŞI:

  * VIDEO. Cum a scăpat Dragnea de furia mulţimii, la Iaşi. „A fugit ca un şobolan”

  * Veşti proaste din Germania: economia strânge cureaua după 10 ani. Europa resimte şocul, România e complet descoperită

  Monstrul din Caracal jubilează. Cumpănașu îi face un cadou: „Pe Alexandra nu a omorât-o Gheorghe Dincă!”

  Cumpănașu l-a pus pe tatăl Alexandrei să facă o scrisoare-blestem în apărarea sa. Criticii „Vărului” sunt considerați „necreștini”

  Dezvăluire-șoc sau mizerie à la Gâdea? „Mătușa Alexandrei era destul de des în preajma lui Dincă. Servicii sexuale contracost”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.