Magistrații se solidarizează masiv cu judecătorul Danileț, „executat” de Mafia din Justiție. 510 judecători și procurori cer abrogarea prevederilor care au permis CSM eliminarea judecătorilor incomozi

7
6886
CSM-ul controlat de sistemul subteran din Justiție - supus presiunii de către magistrații onești

510 magistrați au semnat o scrisoare deschisă care joi a fost transmisă plenului Consiliului Superior al Magistraturii, cerând abrogarea prevederilor în baza cărora au fost „executați“, în ultimele zile, judecătorul Danileț și judecătorii de la Curtea de Apel Constanța care au pronunțat condamnări ale unor interlopi și infractori conectați politic.

Cu toții au fost maziliți de CSM sub diverse pretexte ridicole, căutate și găsite în Legea 303/2004, adoptată de PSD în timpul guvernării Adrian Năstase.

Conform G4Media.ro, care scrie despre protestul celor 510 procurori și judecători, e vorba de articolele 99 și 100 din statutul magistraților, care consideră abateri disciplinare diverse acte “care aduc atingere onoarei și probității profesionale ori prestigiului justiției”.

CSM-ul a fost complet „încălecat” de grupurile de interese cu conexiuni în subsolurile politice și infracționale, care a impus o restaurație violentă a sistemului judiciar de până în 2010. Cristi Danileț, judecător incomod și apărător al independenței Justiției, a fost exclus din magistratură de CSM invocându-se două filmulețe pe care le-a pus pe Tik-Tok: într-unul tundea un gard viu, în altul executa niște mișcări de arte marțiale. Gruparea din CSM care l-a „executat” a pretins că el ar fi adus atingere onoarei și prestigiului justiției, comportându-se nedemn!

În aceeași zi, de la Curtea de Apel Constanța au fost eliminați judecătorii care, în ultimii ani, au îndrăznit să pronunțe sentințe cu condamnare pentru Nicușor Constantinescu, Sorin Strutinsky și Mircea Băsescu, printre alții.

Vânătoarea sistemului împotriva judecătorilor nesupuși continuă în toată țara. Judecătoarea Camelia Bogdan, care l-a condamnat pe oligarhul Dan Voiculescu, e hăituită de ani întregi. A fost dată afară din magistratură de două ori, ea reușind să demonstreze însă la Curtea Europeană de Justiție că are dreptate.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* AGENȚII HAOSULUI (1). Leșinata Revoluție Neofascistă. De ce au eșuat Batalioanele de Asalt ale AUR în tentativa de ocupare a Parlamentului

* AUR-istul care a vandalizat mașinile de la Parlament e agent vamal la Galați. A venit „înarmat” cu un briceag, seringi, mască de gaze și o stație de emisie-recepție

* VIDEO. Mineriada lui Simion. Protestatarii AUR au luat cu asalt Parlamentul. Sute de oameni au pătruns în curte și au vandalizat mașini. SPP a blocat ușile

* Incident diplomatic grav: huliganii de la protestul AUR au vandalizat mașinile ambasadorilor SUA și Japoniei. Ministrul Bode a mințit penibil

* Nemernicia propagandiștilor PSD: îi compară pe huliganii AUR cu protestatarii anticorupție din 10 august

* Români nevaccinați îi scuipă și înjură pe medici la intrarea în țară. „Carantinăm autocare întregi. 100% nevaccinați. Prognostic trist pentru ce va fi din ianuarie în România”

* VIDEO. Sorin Grindeanu nu poate arăta cartea pe care ar fi scris-o împreună cu tatăl său! El se ascunde în spatele unei înșelătorii pe care a făcut-o în 2017. Dezvăluirile vin de la soțul lui Clotilde Armand, matematician de elită

* La doar 36 de ani, liderul deputaților PSD are împrumuturi acordate de 800.000 lei. Alfred Simonis a primit cadouri de 135.000 euro

Radu Moraru către Șoșoacă: „Diana, draga mea, te implor: ia-mă consilier!” / „Ești inteligentă, Kovesi e zero pe lângă tine” / „Te-aș pune șefa procurorilor din România, să bagi spaima în toți” / „Dacă facem echipă, nu ne mai învinge nimeni”

* SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (36) / Moartea lui Milea

7 COMENTARII

 1. Nu prea dăm atenție principiilor pe care se bazează știința dreptului! Se împlinesc mâine 32 de ani de la inaugurarea noului sistem de justiție din România și nu văd comentarii despre reținerea unor fapte sau împrejurări neadevărate, despre înlocuirea legii cu bunul plac (numit „propria conștiință”) al judecătorului. Despre ce conștiință vorbim când e vorba de a primi sau a nu primi venituri de peste 30.000 de lei pentru a plimba 100 de dosare timp de 3-4 ani. Dacă execuți indicațiile ierarhice primești, dacă nu, nu. Dacă ești „excentric” precum domnul Danileț sau reții faptele și aplici legea imparțial, te expui.
  Prea puțin se discută despre rolul inspecției judiciare, aservită total „reprezentanților” magistraților sau despre controlul intern pe care orice stat îl asigură structurilor sale (poliție, justiție, guvern). Structurile de control există dar nu-și fac datoria, deși primesc lefuri de invidiat.
  Pe scurt ne învârtim în jurul cozii pentru că admitem derogări de la obligațiile inerente drepturilor. România este infestată de tot felul de aroganțe tupeiste despre drepturi uitând că: „Nimeni nu e mai presus de lege” adică „democrația” nu înseamnă că toți avem drepturi, ci că „Toți cetățenii sunt obligați să respecte drepturile celor din jur!”
  Justiția formată din judecători imparțiali, independenți ierarhic, supuși doar legii ar trebui să descurajeze încercările oricărei „autorități” de a înlocui legea. Din nefericire justiției noastre i s-a permis să se substituie legii, să interpreteze după bunul plac limba română și legile statului în interesul clanului.

 2. Astia din justitie au ajuns la fel ca cei din BOR, sunt mai importante tot felul de derogari si interpretari in defavoarea legii in sine, la fel cum in biserica au ajuns tot felul de traditii si dogme bisericesti sa fie mai importante decat cele 10 porunci. Daca judecatorii isi aleg reprezentatii (presupunand, prin reducere la absurd, ca nu ajung acolo politic sau „masonic” – conflict de interese, deci ar trebui sa se demita singuri), de ce nu-i schimba cand o iau razna si nu mai reprezinta cu adevarat dreptul si justitia? Sau aia-s niste „zei” si noi, doar prostii care le platim salariile imense!? Jos cu ei, ca doar n-au mostenit functiile! A ajuns statul asta atat de impotent incat cativa ticalosi pot sa traga in jos o tara intreaga? Astia amaneteaza pe 2 lei viitorul tarii si al generatiilor urmatoare!

 3. De fapt, statul român este impotent din multe puncte de vedere. ”Câțiva ticăloși trag în jos o țară întreagă” pentru că așa a fost reformat statul de „specialiștii” KGB reprezentați de Iliescu. Dacă urmăriți ce spun unii judecători, veți înțelege că ei se consideră mult deasupra legii. Clanul puternic ierarhizat numit justiție este unit de interese comune, șefii sunt respectați, nu numai pentru caracterizările necesare oricărei promovări, ci și pentru că pot interveni în sprijinul sau în pedepsirea oricui. Care funcționar din structurile de autoritate a statului, s-ar opune „rugăminții” președintelui unei Curți de apel de a face sau a nu face ceva? Cazurile judecătorilor acuzați în media de încălcarea legii au dispărut fără excepții, fără explicații. Judecătoarea filmată în Târgoviște beată pulbere, a fost și promovată. La fel mulți judecători care au ascuns adevărul sau au ocolit legea (pentru a dispune retrocedări declarate apoi ilegale, sau a „împroprietări” diverși „protejați” cu acte vădit false sau chiar fără acte). Despre bilețelele roz sau albastre, despre „Portocale” sau alte asemenea vorbim încă inutil. Prestigiul justiției e apărat prin ascunderea gunoiului nu prin curățenie.

 4. Magistrații onești din aparatul de justiție sunt pe bună dreptate revoltați atunci când vad cum sunt colegii lor sunt decapitați pt ca nu adera la structurile de crima organizata la nivelul ministerului de justiție al României. Activitățile criminale care conduc la selecții în sfidarea statutului magistratului și drepturilor fundamentale garantate de lege, sunt perfect controlate de Lucian Netejoru, inspector șef și medic la ijpp/ifpj-csm. Doctorul în drept și medicul care tine sub observație magistrații demni, incoruptibili, gestionează de ani de zile interesele obscure ale crimei organizate. Magistrații cunosc bine riscurile care se pot întoarce împotriva lor odată cu denunțarea celulei de crima organizata în aparatul de justiție a statului respectiv la autoritatea care incredibil garantează independenta justiției in România și egala măsură știu ca structura criminala funcționează fără frica de lege și la vedere fără ca cineva să-i tragă la răspundere pe cel care exclude preferențial magistrații curajoși. Mesajul magistraților onești face trimitere la înlăturarea corupților din inspecțiile judiciare ale CSM, păstorit de Lucian Netejoru și de ordinul evidentei apelul privește societatea ținută fără nicio explicație de medicul Lucian Netejoru anesteziata. Un stat cu justiția confiscata de entitățile criminal organizate nu exista!!!… și probabil talibanizarea ne va aduce pe aripile avioanelor cât de curând. Suntem datori sa răspundem la mesajul atât de fondat al magistraților și activ sa participam la schimbarea în bine a sistemului judiciar al statului. Doctorul Lucian Netejoru sprijină din anul 2016 celula constituita pe criteriile crimei de ex Casagranda Stana Anton si din anul 2016, asa cum semnează fără frica acte oficiale de excludere a magistraților, pe un palier infractional paralel care vizează de aceasta data societatea civila, in calitate de inspector șef investit la inspecțiile judiciare csm, a emis 18 rezoluții de clasare falsificate în vederea favorizarii infractorului sa aducă atingere vieții și drepturilor familiei mele. Faptele penale săvârșite în sfidarea legii de Lucian Netejoru le pot pune la dispoziție oricui de la adresa de e-mail [email protected] și tel 0764642464 și prin probele scrise semnate de dl Netejoru pot dovedi ca Lucian Netejoru este liderul structurii centrale de crima organizata poziționată în cadrul inspectiei judiciare csm. Cu un curaj care întrece orice imaginație dl Netejoru a validat 18 înscrisuri oficiale falsificate prin care ne-a acuzat ca suntem părți civile ale dosarului civil 2191 /2009 și persoane condamnate civil prin dispozitivul sentinței civile 2080/2010 si asta în condițiile prin care eu sau familia mea nu am fost niciodată părți civile în niciun dosar civil sau penal. Prin faptele extreme săvârșite de la acest nivel dl Netejoru dovedește fără putere de tagada ca tine sub control, asa cum o face cu magistrații onești, toate activitățile de crima organizata structurate la inspecțiile judiciare csm. Am adus la cunostinta forurilor europene și ale statului faptele evidente ale inspectorului Netejoru și cel puțin pana acum, nimeni nu a luat nicio măsură de verificare și cercetare a probelor concrete care atesta cele de mai sus. Magistrații onești asta invedereaza prin protestul atât de îndreptățit pornit și anume ca, nicio autoritate indrituita sa izoleze membrii organizați ilegal nu se mobilizează și accepta consecințele care distrug efectiv vieți și drepturi. Avem posibilitatea și datoria sa reactionam și sa ieșim din starea indusa care convine liderului și grupării ilegal organizate în interiorul autorității ce garantează independenta justiției în România.

  • O corecție ar fi totuși utilă ! Domnul Netejoru este un simplu mercenar. Pentru că execută ce i se cere, i s-a permis să facă ce vrea cu arma (puterea) ce i-a fost acordată. Este bine protejat tocmai pentru că este util (apără „independența” structurii puternic ierarhizate numită justiție, adică ascunde reaua credință și grava neglijență, protejează corupții interni, pentru imaginea „Justiției”). „Gunoiul” are însă alte reguli.
   Ar fi de discutat despre independență și limitele ei. În România, unora li s-a permis să nu se supună legii, deși au jurat să respecte Constituția și legile țării. Pentru că sperjurul e la el acasă în toate „autoritățile statului”, nici n-ar avea cine să-l identifice.
   Și eu sunt convins că există și magistrați onești, dar nu au nici o putere. Amintiți-vă cum au apărut și cum au dispărut cei 4,5 milioane de membri ai partidului comunist. Mulți erau oameni inteligenți și onești, dar … Noua justiție inaugurată în decembrie 1989 a fost concepută pe același principiu ca și PCR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here