Mafia PSD atacă şi la final de an. Violeta Răduț, deputată de Teleorman, amenință oamenii pe Facebook

3
202

Violeta Răduț, deputată PSD de Teleorman, amenință oamenii pe Facebook! Ziarista Carmen Dumitrescu, una dintre puținele voci care au curajul să relateze din județul lui Dragnea, povesteşte ce s-a întâmplat.

„Totul s-a întâmplat în cursul zilei de astăzi (29/12/2018), când un teleormănean, plecat la muncă în străinătate, a luat decizia de a comenta pe Facebook la un articol semnat de redacția <<Newsweek>>, după ce a remarcat acolo un comentariu al unui fost coleg din Teleorman, membru PSD. În esență, semnatarul comentariului a susținut că e timpul ca prietenul său să deschidă ochii și să nu se mai lase manipulat de Dragnea.

Intervenția deputatei de Teleorman, Violeta Răduț, a fost promptă. În primă fază, ea a găsit de cuviință să facă o corectură gramaticală (eronată), după care a început să amenințe.

L-am contactat pe teleormănean, care, pentru că are rudele în Teleorman, nu dorește să-i divulgăm identitatea. Acesta ne-a povestit, prin telefon, cum s-a desfășurat dialogul cu deputata Violeta Răduț: <<Eu mai urmăresc pe Facebook ce mai spun unii și alții. E vorba de un fost coleg, care e la PSD, și era vorba despre un comentariu pe <<Newsweek>>, cum că multinaționalele trebuie să cotizeze mai mult. Fostul meu coleg a comentat că e perfect. Iar eu am comentat la modul că Dragnea, pericolul ăsta național, n-ar trebui să te manipuleze. Și i-am zis: „Deschide-ți ochii, măcar în al 12-lea ceas!”>>.

Despre intervenția deputatei, teleormăneanul spune că a venit cam la o oră, aceasta susținând că <<deschideți>> se scrie legat. Autorul comentariului i-a explicat Violetei că atunci când adresezi un îndemn la persoana a doua singular, forma corectă a verbului e <<deschide-ți!>>. <<Eu i-am explicat că știu gramatică. Și, la asta, ea a comentat: „Ai grijă, că vei fi urmărit!”. Exact așa! M-a sunat și mama, să șterg comentariul. Și, ca să nu le fac rău alor mei, am decis să șterg comentariile și am și blocat-o. Apoi am aflat că Violeta Răduț asta e deputat PSD de Teleorman. Mie nu poate să îmi facă nimic, dar îi am pe ai mei. Eu nu am jignit-o, putea să recunoască, pur și simplu, că a greșit. Dar nu să mă amenințe.>>

Teleormăneanul susține că astfel de practici constituie un motiv bun pentru el de a renunța la cetățenia română: <<E sub orice critică ce se întâmplă în România și în Teleorman. Eu oricum vreau să renunț la cetățenie, nu m-aș mai întoarce niciodată în țara aia. M-am gândit la început că o să mă întorc, dar nu are rost, nu mai e nicio șansă!>>”.

De asemenea, pe realitateadeteleorman.net, ziarista Carmen Dumitrescu aminteşte ca deputata Violeta Răduț, fostă consilieră în Primăria Alexandria, şi-a făcut campanie electorală pe banii Casei de Pensii Teleorman.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here