Acasă Dezvăluiri Mafia PSD atacă şi la final de an. Violeta Răduț, deputată de...

Mafia PSD atacă şi la final de an. Violeta Răduț, deputată de Teleorman, amenință oamenii pe Facebook

Violeta Răduț, deputată PSD de Teleorman, amenință oamenii pe Facebook! Ziarista Carmen Dumitrescu, una dintre puținele voci care au curajul să relateze din județul lui Dragnea, povesteşte ce s-a întâmplat.

„Totul s-a întâmplat în cursul zilei de astăzi (29/12/2018), când un teleormănean, plecat la muncă în străinătate, a luat decizia de a comenta pe Facebook la un articol semnat de redacția <<Newsweek>>, după ce a remarcat acolo un comentariu al unui fost coleg din Teleorman, membru PSD. În esență, semnatarul comentariului a susținut că e timpul ca prietenul său să deschidă ochii și să nu se mai lase manipulat de Dragnea.

Intervenția deputatei de Teleorman, Violeta Răduț, a fost promptă. În primă fază, ea a găsit de cuviință să facă o corectură gramaticală (eronată), după care a început să amenințe.

L-am contactat pe teleormănean, care, pentru că are rudele în Teleorman, nu dorește să-i divulgăm identitatea. Acesta ne-a povestit, prin telefon, cum s-a desfășurat dialogul cu deputata Violeta Răduț: <<Eu mai urmăresc pe Facebook ce mai spun unii și alții. E vorba de un fost coleg, care e la PSD, și era vorba despre un comentariu pe <<Newsweek>>, cum că multinaționalele trebuie să cotizeze mai mult. Fostul meu coleg a comentat că e perfect. Iar eu am comentat la modul că Dragnea, pericolul ăsta național, n-ar trebui să te manipuleze. Și i-am zis: „Deschide-ți ochii, măcar în al 12-lea ceas!”>>.

Despre intervenția deputatei, teleormăneanul spune că a venit cam la o oră, aceasta susținând că <<deschideți>> se scrie legat. Autorul comentariului i-a explicat Violetei că atunci când adresezi un îndemn la persoana a doua singular, forma corectă a verbului e <<deschide-ți!>>. <<Eu i-am explicat că știu gramatică. Și, la asta, ea a comentat: „Ai grijă, că vei fi urmărit!”. Exact așa! M-a sunat și mama, să șterg comentariul. Și, ca să nu le fac rău alor mei, am decis să șterg comentariile și am și blocat-o. Apoi am aflat că Violeta Răduț asta e deputat PSD de Teleorman. Mie nu poate să îmi facă nimic, dar îi am pe ai mei. Eu nu am jignit-o, putea să recunoască, pur și simplu, că a greșit. Dar nu să mă amenințe.>>

Teleormăneanul susține că astfel de practici constituie un motiv bun pentru el de a renunța la cetățenia română: <<E sub orice critică ce se întâmplă în România și în Teleorman. Eu oricum vreau să renunț la cetățenie, nu m-aș mai întoarce niciodată în țara aia. M-am gândit la început că o să mă întorc, dar nu are rost, nu mai e nicio șansă!>>”.

De asemenea, pe realitateadeteleorman.net, ziarista Carmen Dumitrescu aminteşte ca deputata Violeta Răduț, fostă consilieră în Primăria Alexandria, şi-a făcut campanie electorală pe banii Casei de Pensii Teleorman.

loading...

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările