„Mă gândesc cu groază că viaducte, tuneluri, poduri de la autostrăzi au fost contractate de Grindeanu cu turcii. Nu întâmplător, PSD nu vrea să cedeze la rotativă punguța asta cu doi bani!”

1
1845
Cristian Păun - Sorin Grindeanu

Ravagiile făcute de cutremurele din Turcia l-a determinat pe profesorul universitar Cristian Păun, de la Academia de Studii Economice (ASE), să tragă un semnal de alarmă: atenție la construcțiile realizate de firmele turcești!

Cristian Păun se referă la numeroasele contracte pe care Ministerul Transporturilor, condus de PSD-istul Sorin Grindeanu (zis și „Ordonanța 13”), le acordă companiilor din Turcia.

Profesorul de la ASE e îngrozit de posibilele consecințe, în cazul unui cutremur, și găsește și cheia politică: „Nu întâmplător, PSD nu vrea să cedeze la rotativă punguța asta cu doi bani!”, adică Ministerul Transporturilor.

Sorin Grindeanu este al doilea demnitar PSD-ist care a prins drag de afaceriștii turci. La fel a procedat și Gabriela Firea, care, ca primăriță a Capitalei (2016-2020), a cumpărat autobuze turcești, în condiții dubioase, și voia să aducă și tramvaie tot de acolo. Actualul primar, Nicușor Dan, a denunțat înțelegerile tenebroase ale „mironosiței PSD” și a cumpărat tramvaie de la sdtr Arad, mult mai bune decât cele turcești.

Revolta profesorului Cristian Păun

„Mă uit la pozele cu clădirile distruse de cutremur în Turcia și mă gândesc cu groază că o bună parte din secțiunile importante din autostrăzile din România au fost, în ultimele luni, contractate zelos și pe repede înainte de Grindeanu & co cu turcii. Viaducte, tuneluri, poduri etc. Din avion, și nu numai, pare că a fost unul din motivele readucerii la butoane a fost acesta.

Poza în care ne aflăm noi este cu atât mai complicată cu cât multe lucrări vor fi subcontractate de turci către ai noștri. Apoi vor fi controlate de către cei numiți de Grindeanu & co în CNAIR, cam la fel cum au controlat cei din ANRE haosul din energie.

Nu întâmplător, PSD nu vrea să cedeze la rotativă punguța asta cu doi bani!”

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0BBht6NBgNgfkBD9fCkGKV6o73Sb8VVSSPTjJGNdwnm3aZQKPZ3gzvxAJm7cC3zMul&id=100011385062177

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Delir conspiraționist năucitor după cutremurul din Turcia. Concluzia unor români: totul a fost pus la cale de SUA și NATO, ca să-l răstoarne pe Erdogan!

* Îngrijorare maximă la Kiev: Rusia va lansa un atac major în următoarele 10 zile. Reporter de front ucrainean: „Vor fi puține vești bune în perioada următoare”

* De ce au dispărut știrile „de rău“ despre Putere: PSD și PNL au plătit „pentru propagandă și presă“ 90 de milioane de lei în 2022! Grosul banilor s-au dus la televiziuni

* Democrația românescă, în cădere liberă. Naționalismul prosperă în sondaje

* „Taxa de solidaritate” a PSD va băga pe pierdere marile companii ale României, inclusiv Dacia și Ford, care au zeci de mii de angajați și aproape jumătate din exporturile țării! Demonstrația economistului Cristian Păun

Șoșoacă sare în ajutorul unui agent KGB: și-a trimis tovarășa putinistă, avocată și ea, să-l susțină în procesul împotriva statului român. Iurie Roșca are interdicție 5 ani de a intra în România

VIDEO. Blestemele drăcești ale preotului Longhin Jar, trompeta Moscovei. „Ți-e sete, Bartolomeu, nesăturatule și spurcatule! Jgheab bătrân și împuțit ce ești!”

Înalt oficial BNR: pensiile speciale mănâncă 0,85% din PIB, iar în 2-3 ani vor ajunge la 1,5%. „Sunt o cheltuială bugetară nu doar inacceptabilă, ci și insuportabilă”

* Triumful lui Iuliu Maniu asupra torționarilor săi. Pelerinaj la Sighet și Bădăcin. O magnifică lecție de istorie, pe urmele marelui Om

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.