Luptătorii ruși dintr-o legiune anti-Putin au luat cu asalt mai multe localități din regiunile Belgorod și Briansk. „Este timpul ca dictatura Kremlinului să se încheie!”

0
736
Satul Bezliudovka, din regiunea rusă Belgorod, se află aproape de granița cu Ucraina

În timp ce ocupanții Kremlinului încearcă să captureze cât mai multe teritorii din estul, sudul și sud-estul Ucrainei, alți ruși luptă pentru eliberarea țării lor de sub tirania actualei puteri criminale de la Moscova. Ei au luat deja cu asalt mai multe localități din regiunile Belgorod și Briansk. „Este timpul ca dictatura Kremlinului să se încheie!”, se arată pe canalul de Telegram al Legiunii „Libertatea Rusiei”, mesaj preluat de site-ul Obozrevatel.com.

Este al treilea raid realizat de acești războinici voluntari pe teritoriul Federației Ruse. Adică, la ei acasă. Populația este îndemnată să nu opună rezistență „gherilei anti-Putin”, fiindcă în scurtă vreme va scăpa de sub domnia sceleratului de la Kremlin. Reprezentanții legiunii luptă în zona satelor Bezliudovka (regiunea Belgorod), Liubimovka și Ciurovici (regiunea Briansk).

Obozrevatel.com: „Voluntarii ruși care luptă pentru Ucraina au anunțat un nou raid, deja al treilea, pe teritoriul Federației Ruse. În rețea au apărut videoclipuri cu ruși care luptă de partea Ucrainei lângă satul Bezliudovka din regiunea Belgorod, precum și lângă satele Liubimovka și Ciurovici din regiunea Briansk. Ulterior, ei au anunțat «eliberarea satului Kozinka» în regiunea Belgorod și evenimentul despre grupurile avansate din Graivoron (oraș din regiunea Belgorod – n. red.)”.

Informațiile sunt oficializate de Direcția Principală de Informații a Ministerului ucrainean al Apărării (GRU), condusă de generalul Kirilo Budanov. Se precizează că scopul „operațiunii speciale” desfășurate de rușii din Legiunea „Libertatea Rusiei” este crearea unei „zone de siguranță” pentru protejarea civililor din Ucraina.

Reprezentantul GRU de la Kiev, Andrei Iusov: „Corpul Voluntar al Rusiei și Legiunea «Libertatea Rusiei», formată din cetățeni ai Federației Ruse, au lansat o operațiune de eliberare a acestor teritorii din regiunea Belgorod de așa-numitul regim Putin și împing inamicul înapoi pentru a crea o anumită zonă de securitate ca să protejeze populația civilă ucraineană”.

Comunicatul Legiunii „Libertatea Rusiei”: „Locuitori ai regiunilor de frontieră! Stați acasă, nu opuneți rezistență și nu vă temeți: nu suntem dușmanii voștri! Spre deosebire de zombii lui Putin, noi nu ne atingem de civili și nu-i folosim în scopuri proprii. Libertatea este aproape! Pentru toți cei care ne urmăresc: în curând toate detaliile, rămânem în legătură. «L». Pentru Rusia! Pentru Libertate! Este timpul ca dictatura Kremlinului să se încheie. Mulțumim tuturor celor care ne susțin, ne trimit donații și fumează acolo unde trebuie. Sprijinul dumneavoastră este cel care ne amintește zilnic de misiunea finală din Piața Roșie. Legiunea se întoarce acasă”.

Potrivit site-ului Obozrevatel.com, guvernatorul regiunii Belgorod, Viaceslav Gladkov, a confirmat ce se întâmplă în regiunea Belgorod. El a spus că în zonă au fost masate trupe ale armatei ruse, ale serviciului de frontieră, Gărzii Ruse și FSB.

Viaceslav Gladkov: „Un grup de sabotaj și recunoaștere al Forțelor Armate ale Ucrainei a intrat pe teritoriul districtului Graivoronski. Forțele Armate Ruse, împreună cu serviciul de frontieră, Garda Rusă și FSB, iau măsurile necesare pentru eliminarea inamicului. Voi raporta detaliile”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Așa arată iresponsabilitatea criminală: după ce a falimentat România, Ciolacu anunță că nu mai vrea premier până nu se face reforma pensiilor speciale și nu se încheie greva profesorilor

Coaliția PSD-PNL face prăpăd: datoria externă a României a trecut de 700 de miliarde de lei, adică peste 50% din PIB-ul țării. Doar în acest an s-au împrumutat deja 40 de miliarde!

17 monitoare TV curbate ultraperformante, speciale pentru jocuri video, și 19 laptopuri de top – ultimele cumpărături ale ministerului lui Burduja. În total, 300.000 de lei + TVA

„Austeritatea” lui Ciolacu/Ciucă a început cu 60 de mașini cumpărate fără licitație de Budăi la Ministerul Muncii. Ghinea: „Trăim în Ferma Animalelor, unde porcii conduc”

Neamul bugetarilor PSD fericiți. Toată familia Daea lucrează la stat: nevasta, fiica, ginerele și nora sunt angajați la Ministerul Agriculturii, APIA și alte instituții subordonate

EDITORIAL PAPAHAGI. România europeană e singura pentru care merită să mori. Restul e mizerie, glod, trogloditism, primitivism, murdărie, barbarie. Cei care azi fac gargară suveranistă și naționalistă vorbesc pentru Rusia

VIDEO. Șoșoacă s-a isterizat ca o posedată, în Parlament, la auzul imnului european: „Fir-ar mama voastră a dracu’ de sclavi nenorociți! Omorâți cu toții ar trebui să fiți, împușcați în piață publică de trădători nenorociți!”

Epilogul manipulării Bâstroe: adâncimea canalului e perfect regulamentară, de 6-7 metri, arată măsurătorile oficiale făcute de români. Demisia, Grindeanu!

INTERVIU. „Acesta este un război existențial pentru noi: dacă nu dispare Rusia, dispare Ucraina. Împreună nu putem supraviețui” / „Navalnîi ar ucide mai mulți ucraineni decât poate ucide Putin”

* Hagi șampiyon, Becali bătut de Dumnezeu! Mutările geniale prin care nașul și-a învins finul. O legendară răsturnare de scor: Farul – FCSB, de la 0-2 în minutul 17 la 3-2 în minutul 86

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.