Orban, cu 4 zile înaintea Congresului PNL: „54% din tot publicul mă preferă pe mine, doar 19% spune Cîțu“

4
1919
Ludovic Orban și Florin Cîțu

Ludovic Orban, președintele PNL, a declarat luni seara, la postul Realitatea Plus, că sondajele de opinie pe care le are la dispoziție indică o uriașă diferență de încredere a populației între el și contracandidatul său, Florin Cîțu, la șefia partidului.

Potrivit actualului conducător al PNL, peste jumătate din români au încredere în el, în timp ce în premier – mai puțin de o cincime. Cum un politician lipsit de credibilitate nu poate fi o locomotivă pentru un partid aflat la guvernare, Orban trage concluzia că el ar trebui să fie cel ales la CongresuL PNL din 25 septembrie.

Delegaților liberali care vin să voteze, Orban le recomandă să iasă pe stradă și să întrebe oamenii în cine au mai multă încredere dintre el și Florin Cîțu. Aceeași întrebare le-ar trebui pusă și membrilor de partid din filiale, crede președintele PNL.

Potrivit News.ro, care a consemnat declarațiile liderului PNL la Realitatea Plus, Ludovic Orban a afirmat: „Simpla comparaţie a cotelor de încredere reprezintă un indicator. Eu le-am spus colegilor când am prezentat moţiunea că, dacă mai au dubii cu privire la persoana pe care o vor alege, să meargă şi să vorbească cu oamenii. Şi cu membri simpli şi din afara partidului şi să-i întrebe pe cine să aleagă preşedinte PNL între Ludovic Orban şi Florin Cîţu. E clar că răspunsul zdrobitor va fi în favoarea mea. De altfel, am şi studiat sondajele de opinie. 54 la sută din tot publicul spune Ludovic Orban, doar 19 la sută spune Florin Cîţu, ăsta era sondajul de acum o săptămână“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Dragnea și-a înființat partid: Alianța Pentru Patrie. L-a folosit ca paravan pe Codrin Ștefănescu. Doctrină ultra-naționalistă, anti-europeană

Dragnea se plânge că Antena 3 și RTV au refuzat să-l primească în emisiuni: „Mi s-a transmis că nu mai este cazul”

* A murit jurnalistul Horia Alexandrescu, tatăl Ancăi Alexandrescu. Avea 74 de ani

De ce a devenit Gâdea mare susținător al lui Cîțu

Soluția ieșirii din criză: „Iohannis să-și recunoască greșelile făcute, să renunțe la Cîțu și să refacă alianța cu USR-PLUS. Altfel, PNL se îndreaptă spre dezastru”

CTP: „Cîțu e respingător. Afectează imaginea, scorul electoral și încrederea în PNL și în Guvern, chiar dacă nu gândește rău din punct de vedere economic” / „Cel care a creat criza politică este Cîțu, să fie foarte clar!”

Dosar penal pentru cei 300.000 de euro drenați de Tudorache către televiziuni + Lazarus + Savaliuc, ca să facă reclamă unei minciuni: spitalul care nu există!

DOCUMENT. Cele 13 restricții impuse de Guvern celor nevaccinați anti-Covid, în localități cu rata de infectare de 3-6 la mie

 * Covid-19: riscul de a muri este de 11 ori mai mare la cei nevaccinați decât la cei vaccinați. Riscul de spitalizare: de 10 ori mai mare. Riscul de infectare: de 4,5 ori mai mare

VIDEO. Nunta tragică: mirele are dublă fractură de coloană vertebrală după ce a fost aruncat în sus și n-a mai fost prins. El a aterizat în cap. Nunta a continuat doar cu mireasa și invitații

4 COMENTARII

 1. Nu ma mira procentele. Inversunarea in a-l inlatura pe Orban de la conducerea PNL, incalcand nu doar regulile democratice, ci si pe cele de bun simt, a indignat multi oamei.
  Dar nu stiu daca malversatiunile lui Citu si ale altor interesati vor putea fi depasite. Daca mintile delegatilor, calitatea lor, este atat de slaba incat sa ramana caprivi promisiunilor, minciunilor, amenintarilor.
  Aseara, la Realitatea Tv, Orban a demostrat ca are certe calitati de om de stat. A aratat inteligenta politica, tact, cunoasterea realitatilor economice, viziune.
  Daca-l aleag pe Citu, PNL va pierde multi sustinatori.

 2. DIN-PĂCATEEE…, NUUU… „PUBLICUL” (P.N.L.-ist sau nu!) votează la acest Congres, ciii… DELEGAȚII: cei NUMIȚI DE CĂTRE LIDERII-JUDEȚENI…, plus delegații-…”DE-DREPT”, adică mai ales primarii… PROASPĂT-CUMPĂRAȚI de către Cîțu, prin JAFUL-NAȚIONAL P.N.D.L.-3, daaaaaaaaaaaaaaaa?!!!

  Să ne păstrăm, totuși…, MĂCAR… O-BRUMĂ-DE-OPTIMISM!!!

 3. Orbane tot un rau vei ramane, e drept ca pe langa Citu esti un rau mai mic. Ai strans in camarila ta toate lichelele pedeliste. Tie iti place ce batuta in cap e Turcan? Dar batistuta? Dar Alina Burghiu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here