sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăMainDragnea se plânge că Antena 3 și RTV au refuzat să-l primească...

Dragnea se plânge că Antena 3 și RTV au refuzat să-l primească în emisiuni! „Mi s-a transmis că nu mai este cazul”

-

Liviu Dragnea a acordat primul interviu după ieșirea din închisoare. Gazdă: fosta sa consilieră, Anca Alexandrescu, la Realitatea Plus. Ex-pușcăriașul s-a plâns că alte televiziuni s-au răzgândit și nu au vrut să-l mai primească în emisiuni.

Dragnea a ventilat un discurs ultra-naționalist, anti-european, xenofob. Un fel de „naționalism de grotă”. E clar că încearcă să creeze un curent politic – și, poate, un partid – în această direcție.

AVERTISMENT: Multe declarații ale lui Dragnea sunt minciuni, dezinformări, intoxicări!

„De ce vă temeți, băieți? De ce vă e frică? Ați crezut că puteți să ne opriți? Nu ne opresc amenințările”, a anunțat Anca Alexandrescu în startul emisiunii. Ea nu a spus căror „băieți” li se adresează, dar din context se înțelegea că e vorba de cei din conducerea actuală a PSD, care ar fi tras sfori ca Liviu Dragnea să nu fie primit la televiziuni – dar la Realitatea Plus nu le-a mers!

Au avut succes însă la Antena 3 și România, TV, altădată televiziunile de casă ale fostului „stăpân” al PSD, pe când el împărțea banii și funcțiile în stat.

Anca Alexandrescu a spus că „alte televiziuni” au refuzat să-i ia interviu lui Dragne. Liviu Dragnea a confirmat: „Prin intermediul bunului meu prieten și camarad Codrin Ștefănescu, mulți oameni m-au întrebat de ce am ales Realitatea. Nu eu am ales. Cu câteva zile înainte de a face emisiuni la alte posturi, mi s-a transmis că nu mai este cazul”.

- Advertisement -

Principalele declarații ale lui Liviu Dragnea

* „În penitenciar a fost ca în iad. Sistemul penitenciar este gândit greșit, societatea românească gândește contrar față de ce se întâmplă în Vest, în special în partea din nord, unde se pune foarte mult accent pe condițiile din penitenciar.”

* „Acum, în România, este o dictatură – a lui Iohannis.”

* „Există o guvernare coordonată de Iohannis, ajutată de PSD. Ei au un obiectiv: să predea România bucată cu bucată, teren cu teren, firmă cu firmă, domeniu cu domeniu.”

- Advertisement -

* „Obiectivul lui Iohannis este protecția personală. El știe că România este o țară-test și că nimeni, dintre cei care participă la acest măcel, nu este ptotejat. Iar la un moment dat fiecăruia îi vine rândul.”

* „Traian Băsescu e un caz izolat. Știe multe și l-au ocolit, dar i-au măcelărit familia, ceea ce pe mine m-a oripilat. Lui Traian Băsescu i s-au luat fratele, prietena cea mai bună – Elena Udrea -, fiica…”

* „Iohannis este răul suprem în această arhitectură. Îi este teamă că după ce nu va mai fi președinte, îl leagă.”

* „Iohannis, dacă nu se organizează, ajunge jos, la beci! Poate de aceea a dat foc la țară, a declanșat criza politică, pentru a bloca niște numiri la Parchete… Și-o fi luat măsuri… nu știu, habar n-am!”

* „Este un circ PNL – USR – PSD.”

* „PSD strigă la ambasade: «Dacă ne alegeți pe noi, o să vă dăm și mai mult decât vă dau ăștia!».”

* „Cei de la SRI nu au lăsat niciun partid fără să-l infiltreze. Cel mai infiltrat e PSD! Și mă refer la conducerea actuală – cu o excepție, Gabriela Firea – și la peste 80% dintre șefii organizațiilor județene ale partidului.”

* „PSD este predat total la Iohannis, de către actuala conducere. PSD e complice la jaful național care se întâmplă în România de doi ani de zile, la faptul că resursele noastre sunt drenate spre exterior. Membrii PSD trebuie să înțeleagă că și ei sunt complici, dacă nu acționează acum împotriva conducerii partidului.”

* „Vasile Dîncu vrea să ajungă președinte făcând echipă cu Grindeanu, care vrea să fie prim-ministru. Ciolacu vrea să ajungă prim-ministru făcând echipă cu Emil Boc, care vrea să ajungă președinte.”

* „Adrian Năstase a fost un patriot – după părerea mea, cel mai mare și capabil patriot român de la Revoluție încoace. De aceea l-au executat. La fel m-au luat și pe mine.”

* „Mi s-a spus că aici trebuie să fie o țară predictibilă, care să nu deranjeze Marile Puteri.”

* „Au venit străinii și au spus: «Bă, voi știți că mai există niște magazine românești prin închisori? Vrem să luăm și comerțul ăsta, vrem să luăm tot!»”

* „Codrin Ștefănescu, într-o vizită pe care mi-a făcut-o la Rahova, m-a întrebat despre înființarea unui nou partid. Am vorbit, el a găsit patru oameni curajoși, prieteni ai lui, și au înființat acest nou partid. Se numește Alianța Pentru Patrie. S-a născut din lacrimi, din deznădejde și din suferință. Eu, pentru partidul ăsta, voi face foarte multe lucruri. Voi face foarte multe lucruri! El nu s-a născut degeaba, o să vedeți asta. Am și vorbit cu avocata Flavia Teodosiu să inițieze acțiuni în instanță, să mi se spună clar dacă am voie să fiu activ în politică. Deocamdată, partidul înființează un comitet de inițiativă, care începe să construiască.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Dragnea și-a înființat partid: Alianța Pentru Patrie. L-a folosit ca paravan pe Codrin Ștefănescu. Doctrină ultra-naționalistă, anti-europeană

* De ce a devenit Gâdea mare susținător al lui Cîțu

* Soluția ieșirii din criză: „Iohannis să-și recunoască greșelile făcute, să renunțe la Cîțu și să refacă alianța cu USR-PLUS. Altfel, PNL se îndreaptă spre dezastru”

* CTP: „Cîțu e respingător. Afectează imaginea, scorul electoral și încrederea în PNL și în Guvern, chiar dacă nu gândește rău din punct de vedere economic” / „Cel care a creat criza politică este Cîțu, să fie foarte clar!”

* Dosar penal pentru cei 300.000 de euro drenați de Tudorache către televiziuni + Lazarus + Savaliuc, ca să facă reclamă unei minciuni: spitalul care nu există!

* DOCUMENT. Cele 13 restricții impuse de Guvern celor nevaccinați anti-Covid, în localități cu rata de infectare de 3-6 la mie

 * Covid-19: riscul de a muri este de 11 ori mai mare la cei nevaccinați decât la cei vaccinați. Riscul de spitalizare: de 10 ori mai mare. Riscul de infectare: de 4,5 ori mai mare

* Atât a putut justiția din Vatra Dornei: să-i țină doar o noapte în arest pe bătăușii din „mafia lemnului”. Azi i-a eliberat

* VIDEO. Nunta tragică: mirele are dublă fractură de coloană vertebrală după ce a fost aruncat în sus și n-a mai fost prins. El a aterizat în cap. Nunta a continuat doar cu mireasa și invitații

* Sfaturile „mamaiei Niculina” din Sectorul 2, București, pentru nepoata Emma (Răducanu) de la Londra. Interviu în „Daily Mail”

- Advertisement -

4 COMENTARII

  1. Te-apucă șiii… râsu'(-PLÂNSU’!): Livache nu mai are loc la „Latrine” din cauza… Cîțului, NOUL PREFERAT AL… GÂDELUI, care execută ordinele „Varanului”…, ce-l reevaluează(-POZITIV) pe-al SĂU (!)… „PREMIER-de-la-GRIVCO” (IOHANNIS)!!!

  2. Puscariasu a dat liber la o noua formatiune politica insa in spatele sau sunt oameni dubiosi, Maios si Stefanescu, doi borfasi unul cu dosar penal, altul puscarias. Inca un partid nascut din PSD, dupa AUR. Este o noua creatie emanata din bohotul creat de criminalul bolsevic Ion Ilici Iliescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -