Liviu Dragnea s-a îmbolnăvit de Covid la Rahova. Se tratează în izolare, la Jilava

0
1252
Liviu Dragnea

Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, s-a infectat cu Covid-19, dezvăluie surse din sistemul penitenciar. El a fost testat la Spitalul Penitenciarului Jilava, iar rezultatul a fost pozitiv.

În urmă cu câteva zile, Liviu a fost transferat de la Penitenciarul Rahova din București (unde își ispășește pedeapsa de 3 ani și 6 luni primită pe 27 mai 2019) la Spitalul Penitenciarului Jilava, din județul Ilfov. Motivul transferului: investigații și eventual tratament pentru problemele pe care fostul lider PSD le are la coloana vertebrală.

La scurt timp după sosirea la Jilava, Dragnea a fost supus unui test Covid-19. Rezultatul pozitiv a confirmat că „deținutul VIP” este infectat cu noul coronavirus. El nu are însă simptome specifice acestui virus.

Dragnea a fost internat la Jilava și este ținut în izolare. El nu va reveni la Rahova înainte de a avea un test negativ la Covid-19.

Liviu Dragnea se află în detenție de un an și 7 luni. Pe 27 mai 2019, la o zi după pierderea alegerilor europarlamentare cu un scor umilitor, el a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare, în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

Anunțul privind îmbolnăvirea lui Dragnea cu Covid-19 vine la patru zile după ce un deputat PSD, Sebastian Radu, a fost primul parlamentar român ucis de acest virus.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here