Când va da foc Dragnea alimentelor dușmane, ca Maduro?

3
1827

A fost weekend-ul dement al lui Dragnea. Două zile – sâmbătă și duminică – în care a reînviat teroriștii din decembrie 1989, de care doar el ne poate salva.

Atunci, nenorociții otrăveau apa (ne anunța Teodor Brateș la TVR), acum bestiile otrăvesc alimentele, laptele pentru copilași (ne anunță Liviu Dragnea).

Teroriștii din 1989 erau „securiștii lui Ceaușescu”. Între timp s-au sofisticat, acum ei vin din Occident, cu camioanele de mâncare, și sunt susținuți de „securiștii lui Iohannis”.

În 1989 ne salva Ion Iliescu, acum ne salvează Liviu Dragnea.

În realitate, teroriștii din 1989 erau partida sovietică, din care făceau parte ruși, basarabeni, ucraineni, dar și români – cozile de topor ale Moscovei.

Ducând paralela mai departe, se vede tot mai clar jocul rusesc și în 2019. Metodele sunt aceleași, doar actorii s-au mai schimbat (Ion Iliescu are, totuși, 89 de ani). Dar sperietoarea numită otrăvirea apei și a alimentelor a funcționat mereu.

Discursul lui Dragnea, de regulă un amestec de Orban + Erdogan + Lukașenko + Putin, alunecă hotărât și spre Maduro. Nebunul din Venezuela și-a trimis armata la granițele cu Brazilia și Columbia să dea foc camioanelor cu ajutoare umanitare, să-i împuște pe venezuelenii flămânzi care se îmbulzeau să-și procure alimente.

Deocamdată, Dragnea ne-a avertizat că în România „intră alimente otrăvite”, că mâncarea venită din Occident „nu este bună pentru copii”. Ne-a pus în gardă că „laptele pe care îl cumpără mamele pentru copii nu este sănătos”.

A doua zi ne-a spus-o din nou: în România „intră fructe și legume cu otravă”.

De parcă pe producătorii din România îi oprește cineva să pună „otravă” (chimicale) la fructe și legume ori să bage E-uri în alimente.

De parcă instituțiile care răspund de calitatea alimentelor (inclusiv a celor venite din import) ar fi populate cu marțieni, nu cu clientela penală și lacomă a PSD. Dragnea și Vâlcov și-au băgat toate neamurile, toate amantele, toți lipitorii de afișe pe la Vamă și pe la Protecția Consumatorului. Și atunci, de ce nu a luat măsuri Dragnea ca populația să nu fie „otrăvită” atâția ani?!

Pentru că pe Dragnea îl doare-n cur de ce mănâncă sau ce beau românii. Îl doare-n găozul său corupt dacă românii sunt sănătoși sau mor pe capete. El vrea doar să-i mai sperie o dată pe cei al căror vot îl vânează. Să-i sperie cu bau-baul european de care doar el, neaoșul teleormănean, îi poate salva.

Liviu Dragnea și-a dat jos orice cojoc valah și se arată în toată splendoarea lui de diversionist rusnac. El este adevărata otravă care amenință ființa poporului român.

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  1. Liviu Dragnea este un pericol pentru România și trebuie înlăturat ca fabulează pe zi ce trece! Când era la CJ Teleorman nu intrau așa zisele otrăvite in România și s-a găsit! Bai nebunule, du-te și te tratează ai făcut din PSD un fel de troaca , un neica nimeni in politica, un mediocru, care vei pleca pe usa din spate a istoriei! Dar cu ce “ sacrificiu “ ? Lăsând PSD de care ți-ai bătut in așa hal încât nuca obține nici20% la europarlamentare și atunci sa-ți dai DEMISIA DACĂ MAI AI OBRAZ FATA DE SUTELE DE MEMBRII PSD.! Nu cred ca exista un roman de buna credință care ar fi visat ca stafia lui nea Nicu va iesi și va acoperi Romania!

  2. PSD trebuia să fie ca Gorbaciov. Un pic bine pentru popor şi un pic bine pentru mine. Dobânda la dolar de 0.01% nu te duce gândul că poți muri de foame muncind pentru dolari şi femei. PSD după şocul Traian Băsescu vine cu varianta euro şi munca Europeană. Dobânzile sunt decente şi visele prin contur. Sunt mari şi frumoase ca femeile lor dezbrăcate.

  3. Dragnea nu doar fabuleaza, El intoxica.Discursul Lui este unul mobilizator, pentru electorii lui. Le ofera argumentele celor care Il voteaza , chiar impotriva intereselor lor, sa iși justifice obtiunea.Chiar daca nu sunt interestati de E-uri, despre care nu Înțeleg nimic si in fond nu sunt interestati, doar despre asta for vorbi, despre salvatorul impotriva E-urilor. Electorii PSD sau nostalgii, identifica tineretea irosita cu aprozarul, cu cozile, cu salamul prost(si cu toate gunoaiele in el inclusiv euri) si cum să nu-ti fie door de tineretea pierduta si de Berea la sticla cu urme de ulei….Si neadaptarea lor, care este o drama, a trebuit sa aiba in nume, si I s-a zis SOROS. Trebuie Să fie un baubau, un dusman omniprezent, I s-a spus ue. Buna paralela cu revolutia, acelasi tip de intoxicare. Dar noi nu dezarmam, speram ca alegatorii bolnavi ai mafiotului au si ei copii si nepoti , capabili sa ii trezeasca. Tare Cartianu, stiam eu…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here