Ghinea: „La PSD niciodată nu e cert unde e prostie și unde e hoție” / „Firea, cum n-o duce capul, a pus botul să fie ministru. Acum vrea să facă niște învârteli imobiliare”

3
1246
Gabriela Firea are un buget de 36 de milioane de euro la Ministerul Familiei, de 3 ori mai puțin decât le-a dat turcilor pe autobuzele Diesel cu care a umplut Bucureștiul când era primărița Capitalei

Cristian Ghinea, fostul ministru USR al Fondurilor Europene, atacă în termeni duri detașarea la Ministerul Familiei a Biroului de Turism pentru Tineret (BTT), despre care spune că reprezintă un „tun imobiliar” al familiei Firea-Pandele. Trecerea terenurilor, bazelor sportive și a hotelurilor BTT din administrarea Ministerului Sportului la Ministerul Familiei a fost semnalată și de Ziaristii.com încă de acum o lună.

Pentru că „n-o duce capul”, Firea a căzut în capcana lui Ciolacu, acesta vrând s-o tragă pe linie moartă, și a preluat un minister-fantomă unde nu va putea face nimic, scrie Ghinea.

Dar, pentru că tot e într-o poziție de decor, Firea se pregătește să pună pe picioare o afacere cu patrimoniul BTT – cel mai probabil, la ideea soțului Florentin Pandele, primarul de Voluntari, adaugă USR-istul.

Ministerul Familiei, condus de Gabriela Firea, a primit cel mai mic buget din tot Guvernul: 183 de milioane de lei (nici 40 de milioane de euro) pe 2022. Foarte probabil, acești bani vor ajunge doar de salarii, pentru că fosta primăriță a Bucureștiului a pregătit o schemă cu 1.000 de angajați!

Înainte să fie senator PSD și primar al Capitalei (2016-2020), Firea a fost director general la revista „Săptămâna Financiară” (patron Dan Voiculescu), cu care a dat faliment.

Cristian Ghinea despre “afacerea BTT” pusă la cade de Gabriela Firea la Ministerul Familiei

Ciolacu i-a dat Gabrielei Firea un minister penibil, cu multe așteptări. Apoi Budăi nu i-a dat mai nimic când s-a rupt de la ministerului lui. Băieții vor să o scoată din cursă, pentru că Marcel vrea să fie el candidat, sa se rotească băieții serviciilor între ei.

Ea, cum nu o duce capul, a pus botul că poate să fie ministru.

Conduce femeia un minister-fantomă. Și a început să se prindă.

Așa că ce s-a gândit? Măcar să facă niște învârteli – o avea Florentin niște idei de imobiliare. Așa că a trecut BTT la Ministerul Familiei.

Pentru cei tineri – BTT e acronim de la Biroul de Turism pentru Tineret, o chestie de are hoteluri de stat și care nu ar trebui să existe. Cred că totuși putem zice că măcar HoReCa se descurcă fără proprietate de stat.

Deci Firea și-a tras niște hoteluri la Familie și face un ban cât e mână moartă în Guvern.

Sau, explicația alternativă ar fi că Firea crede că BTT e cauza pentru care se făceau mai mulți copii pe vremea comunismului și vrea să încerce ceva.

Cum am mai spus: la PSD niciodată nu e cert unde e hoție și unde e prostie.

Colega mea deputat Denisa Neagu a găsit și scris despre politica de natalitate prin BTT.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Mincinoasa Monica Pop, zdrobită cu cifre de DSU: „Astăzi, 392 din cei 441 de pacienți Covid de la ATI sunt nevaccinați, iar 34 din cele 36 de decese sunt ale unor persoane nevaccinate”

* Prejudiciul produs statului de „banda lui Vanghelie”, în noul dosar de corupție: peste 50 de milioane de euro! Azi-noapte a dormit în arest

* Cazul fetițelor călcate pe trecerea de pietoni: Poliția a încercat să fabrice dovezi și să mușamalizeze crima!

* Revoltă spontană în Bolintin Vale, unde un rom ursar a ucis un taximetrist crăpându-i capul cu o piatră. Oamenii sunt terorizați de multă vreme, poliția dă comunicate în limbaj de lemn

* Sorin Grindeanu, regele gafelor după ce a preluat Ministerul Transporturilor. Cum s-a făcut de râs fostul premier

Fostul director adjunct al STS, prins în flagrant când cerea mită. Generalul Mihalache poftea la un Audi Q8 sau un BMW X7

* SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (61) / Operațiunea „Scăpați de mașina doctorului Decă!”

* Rusia: „Rădbarea noastră cu Occidentul s-a încheiat. Acum e timpul ca lucrurile să se miște!”. Ultimatumul acordat NATO expiră săptămâna viitoare

* Ambasada Rusiei în România, propagandă scârboasă împotriva SUA, ca pe vremea URSS. Cică ocupantul rus a adus pacea în Transnistria, Georgia și Ucraina!

* Australia i-a anulat din nou viza lui Djokovici. Ce soluții are sârbul pentru a încerca să joace, totuși, la Australian Open

3 COMENTARII

  1. CAT NE COSTA MINISTERUL CREAT PENTRU firea SI MERCENARII VARANULUI ?
    1000 DE LACUSTE ALE CLIENTELEI POLITICE IN DESCHIDERE…
    PATRIMONIUL TRECUT IN MAINILE firei.
    SE ASTEAPTA PRIMELE TUNURI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here