Cazul fetițelor călcate pe trecerea de pietoni: Poliția a încercat să fabrice dovezi și să mușamalizeze crima!

9
16766
Momentul în care polițistul "verifică", împingând trupul cu vârful pantofului, dacă fetița lovită pe trecerea de pietoni mai trăiește

Tot mai multe detalii revoltătoare ies la iveală în cazul teribil al fetiței de 13 ani care a fost călcată joi de un polițist, cu mașina, pe trecerea de pietoni. Colegii criminalului, sosiți la fața locului, au încercat să mușamalizeze cazul și să fabrice dovezi în favoarea acestuia. Doar intervenția revoltată a martorilor oculari, mărturiile și imaginile postate de aceștia au împiedicat „îngroparea” cazului.

În cursul zilei de joi, o mașină a poliției a spulberat pe trecerea de pietoni două fetițe care traversau regulamentar pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Laminorului, din București, Sectorul 1. Fetele mergeau la școală. Una dintre ele, de 13 ani, a decedat, cealaltă, de 11 ani, a ajuns la spital, în stare gravă.

După accident, polițistul „a verificat” dacă fetița mai trăiește împingând-o cu vârful pantofului!

Martori oculari au relatat că mașina circula cu viteză foarte mare, fără să aibă pornită sirena.

Un instructor auto a relatat: „După ce a oprit mașina, polițistul s-a dat jos să vadă dacă mai trăiește. În două minute au venit mai multe mașini de poliție și l-au îmbrăcat în civil, să nu-l linșeze lumea. N-a avut nicio reacție, volan dreapta sau frână, nimic. A fost mascat de autobuz, dar avea și viteză. Eu am văzut faza, veneam pe Laminorului din sens invers“.

Ulterior, s-a aflat că mașina de poliție a intrat pe trecerea de pietoni cu peste 80 de kilometri la oră!

După impact, polițistul a coborât din autospecială și a împins-o cu piciorul pe fetița călcată și proiectată la mare distanță, ca să vadă dacă mai trăiește. Gestul a fost surprins de martorii revoltați, care au filmat și fotografiat incredibilul comportament al agentului. În timp ce împingea copilul mort cu vârful pantofului, polițistul vorbea la telefon: suna la 112 (primul apel a fost de la el) și își chema colegii în ajutor.

În același timp, civili îngroziți sunau și ei la 112.

Polițistul care a comis crima și colegii acestuia ajunși la fața locului au încercat să modifice și să fabrice dovezi, acuză mulțimea de martori.

Colegii agentului care a comis crima l-au îmbrăcat în civil și l-au ascuns după niște tomberoane. Martorii spun că n-a fost testat pentru alcoolemie

Polițiști în civil l-au băgat pe colegul lor într-o mașină fără însemne oficiale, unde autorul accidentului și-a dat jos vesta de polițist. Apoi, colegii l-au ascuns după niște tomberoane de gunoi.

„Avea viteză foarte mare, doar semnale luminoase, se vede că a rămas aici, fără efecte sonore, nimica! Salvările au fost chemate de populație, de oameni, ei au chemat strict poliția. L-au luat, l-au ascuns în «cazan» pe șofer, fără să-l testeze!”, a relatat o martoră la Digi 24.

În comunicatul oficial, Poliția menționează că agentul care a comis accidentul a fost testat pentru alcoolemie, iar rezultatul a fost 0. În această situație, nenorocirea n-a fost produsă de alcool, ci de viteză și de abandonarea conduitei preventive.

Întreaga operațiune de modificare a condițiilor accidentului a fost asumată la nivel oficial de conducerea Poliției. Aceasta a emis mai întâi un comunicat în care pretindea că polițistul ar fi fost în misiune, deși atunci când se merge în misiune legea prevede că mașina trebuie să aibă pornite atât semnalele luminoase, cât și pe cele acustice. Sirena autospecialei nu era pusă în funcțiune în momentul accidentului – acest lucru e confirmat de absolut toată lumea. În privința semnalelor luminoase, părerile martorilor sunt împărțite. Unii spun că polițistul le-a aprins după accident, alții afirmă că erau deja aprinse când le-a lovit pe fetițe.

Aceiași anchetatori au scris negru pe alb: „După producerea evenimentului rutier, polițistul s-a aplecat asupra uneia dintre victime pentru a vedea în ce stare se află. Imediat a accesat telefonul mobil, pentru a formula apelul”. Imaginile arată clar că polițistul nu „s-a aplecat” asupra fetei ucise, ci a împins-o cu piciorul, ca pe un șobolan mort!

În comunicatul inițial, Poliția „a uitat” să transmită condoleanțe. A fost nevoie ca premierul Ciucă să-l împingă de la spate pe ministrul Bode

În comunicatul inițial, Poliția n-a transmis nici măcar condoleanțe familiei îndurerate, arătând zero preocupare și față de cealaltă victimă, ajunsă la spital.

Abia după ce a izbucnit scandalul, odată cu apariția dovezilor furnizate de pietonii și participanții la trafic care au asistat la accident, premierul Nicolae Ciucă a transmis condoleanțe, cerându-i lui Lucian Bode, ministrul de Interne, o anchetă care „să se deruleze rapid”.

Martorii îngroziți și revoltați au relatat că și Salvarea s-a mișcat greu. „Mașina poliției le-a lovit în plin. Una dintre fetițe a fost aruncată 30 de metri! Cealaltă a rămas pe trecerea de pietoni… A început lumea să țipe, pentru că ambulanța a venit greu. Și a venit doar una! Apoi s-a sunat din nou și a venit încă o ambulanță”, au relatat oamenii prezenți la locul faptei.

În fața furiei mulțimii care asista la trucarea dovezilor în acest accident oribil, polițiștii au chemat mascații. Anchetatorii au ridicat toate înregistrările camerelor de supraveghere din zonă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Mincinoasa Monica Pop, zdrobită cu cifre de DSU: „Astăzi, 392 din cei 441 de pacienți Covid de la ATI sunt nevaccinați, iar 34 din cele 36 de decese sunt ale unor persoane nevaccinate”

* Prejudiciul produs statului de „banda lui Vanghelie”, în noul dosar de corupție: peste 50 de milioane de euro! Azi-noapte a dormit în arest

* Revoltă spontană în Bolintin Vale, unde un rom ursar a ucis un taximetrist crăpându-i capul cu o piatră. Oamenii sunt terorizați de multă vreme, poliția dă comunicate în limbaj de lemn

* „Puci” în PMP: fostul președinte, Eugen Tomac, vrea să-l răstoarne pe Cristian Diaconescu pentru că se opune fuziunii cu PNL. Congres pe 19 februarie, convocat de Tomac, dar nerecunoscut de Diaconescu

* Fostul director adjunct al STS, prins în flagrant când cerea mită. Generalul Mihalache poftea la un Audi Q8 sau un BMW X7

* Sorin Grindeanu, regele gafelor după ce a preluat Ministerul Transporturilor. Cum s-a făcut de râs fostul premier

* Ambasada Rusiei în România, propagandă scârboasă împotriva SUA, ca pe vremea URSS. Cică ocupantul rus a adus pacea în Transnistria, Georgia și Ucraina!

* Cei 7 mari trădători din armata Ucrainei care le-au predat rușilor Crimeea fără luptă. Recompensați de Rusia, judecați de Ucraina ca dezertori

* SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (61) / Operațiunea „Scăpați de mașina doctorului Decă!”

* Australia i-a anulat din nou viza lui Djokovici. Ce soluții are sârbul pentru a încerca să joace, totuși, la Australian Open

9 COMENTARII

 1. Exact asta fac, de 32 de ani, politicienii români din „echipa câștigătoare” (inclusiv cel care i-a „nășit”) – din când în când, mai verifică dacă trăiți, dacă mai puteți plăti taxe peste taxe. Și o fac într-un profund dispreț… cu vărful pantofilor de firmă (cu care toți sunt încălțați).

 2. Și ăștia trebuie să ne asigure „liniștea și ordinea publică”? Criminali ca ăsta? Bandă de incompetenți în uniformă! Îi doare undeva de plătitorii de impozite care le plătesc salariul îmbuibaților ăștia, care nu mai încap în mașini de umflați ce sunt!
  Ne umflă prețurile, ne înzecesc impozitele, ne țin în frig, ne fură ca-n codru, acum ne mai omoară și copiii pe trecerea de pietoni! CE MAI AȘTEPTĂM?

 3. https://feher.live/2022/01/14/uniforma-rusinii/
  „Un polițist a călcat, pe trecerea de pietoni, 2 fete, una a murit. A încercat să vadă dacă mai trăiește împungând-o cu piciorul. Martorii spun că echipajele de poliție venite urgent la fața locului, înaintea salvării, l-au luat pe șofer și l-au pitit dup-un tomberon și i-au schimbat uniforma ca să nu fie măcelărit de mulțimea strânsă la locul accidentului.
  R-ați ai dracului, doar să luați șpăgi sunteți buni, urla un amărât, poate chiar cineva din familia fetiței moarte.
  Dintr-un copil pierdut, împuns cu piciorul de cel care l-a ucis, se nasc cutremure care dau jos guverne. Nu și în țara pas cu pasului făcut cu girofar, în care criminalilor plătiți din banii victimelor, li se schimbă uniformele după tomberoane.”

 4. Polițiștii și militarii din jandarmerie, armata și din celelalte structuri militare au fost și sunt formați după tiparele comuniste, chiar daca majoritatea erau foarte tineri sau nici nu erau născuți în timpul lui Ceaușescu. Această situație o simțim pe propria piele. Polițiștii îi apără deseori pe interlopi, dar pe cetățenii obișnuiți însă îi tratează cu aroganta și nepăsare. Jandarmii ies pe stradă doar pentru a ciomăgi manifestanții, in loc sa combata interlopii împreună cu poliția. Cu militarii din armata din fericire oamenii nu au treabă pentru că stagiul militar a fost suspendat in 2007, dat soldații profesioniști menționează deseori faptul că sunt prost tratați, dar nu mai exista tratamentele degradante la care erau supusi militarii în termen. Majoritatea polițiștilor și militarilor au o educație precara și un coeficient de inteligență scăzut și destui au dat șpagă pentru a intra în poliție sau armata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here