marți, februarie 27, 2024
AcasăFără categoriePSD i-a păcălit pe copiii României: i-a pus să-și plătească singuri alocația!

PSD i-a păcălit pe copiii României: i-a pus să-și plătească singuri alocația!

-

Creșterea alocațiilor pentru copii a fost o mare și necesară reușită a Opoziției (PNL-USR-PMP), cu sprijinul UDMR. Cei de la PSD și ALDE s-au opus cu înverșunare, absolut irațional, votând împotrivă. Când n-au mai avut încotro, au încercat să-și aroge meritele: mărim noi, că PNL nu știe să mărească!

De la 1 martie, alocațiile copiilor vor crește: de la 200 la 300 de lei pentru cei sub 2 ani, de la 84 la 150 de lei pentru cei de 2-18 ani. PSD se laudă acum cu această creștere, deși s-a opus din răsputeri s-o blocheze. Inițiativa a fost a PNL, fiind votată de întreaga Opoziție și de numai 3 PSD-iști.

Soluția găsită de PSD pentru a aplica amendamentul votat de Parlament este una cinică: nu a tăiat bani de la alte zone bugetare, ci a crescut deficitul bugetar prognozat, de la 2,55% la 2,76%. Nici vorbă ca PSD să se atingă de pensiile speciale! Sau de obezul aparat guvernamental – avem Executivul cu cei mai mulți miniștri (27) și cei mai mulți secretari de stat (peste 150) din Europa.

- Advertisement -

A crește deficitul bugetar este similar cu a crește datoria publică a României. Deficitul se finanțează din împrumuturi. Așadar, Guvernul nu a alocat bani din bugetul național pe anul 2019, ci a decis să împrumute acești bani. Este cea mai egoistă soluție: nu te străduiești să rezolvi problema din banii pe care îi ai, ci faci noi și boi datorii, pe care le vor plăti alții.

Împrumuturile se rostogolesc peste ani, iar peste un deceniu, două trebuie plătite. Cine le va plăti? Nu Dragnea sau Vâlcov, nu Dăncilă sau Teodorovici, ci salariații de atunci – copiii de azi!

Așadar, alocațiile primite de copiii României de la 1 martie nu vor fi plătite de Guvernul României, ci chiar de acești copii, când vor fi oameni mari. Guvernul doar împrumută bani, îndatorând țara, iar datoria o va transfera generațiilor viitoare, deci și copiilor de azi.

CITIȚI ȘI:

Opoziția a mărit alocațiile copiilor. PSD a luptat să le blocheze, iar acum se laudă că el le-a mărit!

Iohannis desfiinţează bugetul PSD-ALDE: „E revoltător câţi bani daţi la partide! Amanetaţi viitorul românilor”

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Doar cei cu pensii speciale, enorme, nesimtite si nemeritate , penalii , hotii, coruptii, interlopii si puscariasii , violatorii , tilharii si criminalii sunt copii de suflet ai PSD .Doar de grija si bunastarea lor s-a ocupat PSD de cind guverneaza cum guverneaza ! MUIE PSD !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -