Încă un tânăr a murit electrocutat după ce s-a urcat pe tren să-și facă selfie „de Instagram“. Avea 16 ani și era din Focșani

0
755

Un nou caz dramatic, plecat de la dorința de popularitate a copiilor, s-a înregistrat duminică seara în România, de data aceasta la Focșani, unde un tânăr de 16 ani a murit electrocutat în timp ce, urcat pe tren, încerca să-și facă selfie „de Instagram”.

Puștiul s-a dus la gară și s-a urcat pe vagonul unui tren tras pe o linie secundară, scrie G4Media.ro. A vrut să-și facă poze, dar a fost prins de câmpul electric. Cineva a sunat la 112 și polițiștii de la Transporturi Feroviare s-au dus în grabă la fața locului.

Însă adolescentul era deja decedat. Reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județeană Vrancea au menționat că n-a avut nicio șansă de supraviețuire, fiind ucis pe loc.

Cazurile de oameni morți prostește, în goana după aprecieri și inimioare pe rețelele de socializare, s-au înmulțit galopant în întreaga lume. Acum câțiva ani făcea furori o provocare prin care copiii și adolescenții își cereau unii altora să facă tot felul de lucruri periculoase. Jocul a dus la tineri morți sufocați, căzuți de pe stânci sau de pe clădiri înalte aflate în construcție.

În urmă cu un an, 11 influenceri au murit electrocutați în India, când un fulger a lovit turnul de observație unde se urcaseră să-și facă selfie-uri pe timp de furtună, ca să strângă aprecieri pe rețelele de socializare.

Nu mai departe de acum câteva zile, un norvegian de 57 de ani care făcea bani din publicarea pe YouTube a unor filmulețe făcute în condiții extreme a murit după ce a căzut într-un lac înghețat tocmai când se pregătea să le arate fanilor cum patinează el dezbrăcat.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Alertă: tulpina Omicron a ajuns și în România! Au adus-o din Africa de Sud o brașoveancă și un vasluian

* Încă un caz de factură aberantă la energie electrică. Furnizorul dă vina pe o „eroare de sistem”

* Planul invaziei ruse: capturarea a două treimi din Ucraina, inclusiv capitala Kiev! Trupele lui Putin ar veni până la granița cu România

* Ministrul Romașcanu a abuzat de imunitatea parlamentară pentru a nu deschide portbagajul mașinii, la un control de rutină al Poliției

VIDEO. Satiră usturătoare a lui Oreste la adresa lui Rareș Bogdan: „S-a transformat într-un broscoi fără rușine” / „Când te urâțești la suflet, degeaba pui ruj roz” / „Prea mică satira politică pentru un prea mare mincinos!”

* Cei 5 deputați PNL care au votat-o pe avocata interlopilor la șefia Comisiei juridice din Parlament. Au mai contribuit: PSD – 7, UDMR – 2, Minorități – 1

* SERIAL (12). „Scrisoarea celor 6”: Poștașul vine de la Moscova

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here