Săriiiiiți, sunt torturat! Doamna Weber, vrea să mă taie unu’ cu bisturiu’!

5
3538

O tâmpenie mai mare decât cea comisă zilele trecute de doamna Renate Weber este greu de imaginat. Pur și simplu, Avocata Poporului PSD-ist s-a făcut de râs. Convingător, total, magistral.

Doamna Weber nu e vreo proastă, e doar teribil de ticăloasă. Și totuși, s-a comportat ca o tută exemplară. Cea mai mare tută pe care a dat-o lumii Frontul de Eliberare a Populației Terorizate prin Spitale.

PSD-ista deghizată în liberală-tăriceană a trimis notificări spitalelor care tratează pacienții bolnavi de coronavirus și spitalelor-suport (așdar, către zeci de unități medicale), somându-le să afișeze la loc vizibil pliante în care pacienții să fie informați că „spitalul este urmărit prin mecanismul național de prevenire și monitorizare a torturii„. Mai mult: că scopul monitorizării este „consolidarea protecției pacienților împotriva torturii și a tratamentelor inumane sau degradante„.

În plin sezon de streche, agitata care-și spune „Avocatul Poporului” a cerut să primească documente despre numărul bolnavilor, datele fiecăruia dintre ei și modul în care decurge tratamentul, instigând astfel la încălcarea confidențialității unor informații despre pacienți. Impostoarea nu e medic, dar vrea fișele medicale a mii de pacienți!

Să lipești cuvântul tortură pe ușile spitalelor e cea mai mare tortură la care ar putea fi supuși medicii, laolaltă cu pacienții. Medicii – pentru că vor fi priviți automat cu suspiciune: ahaaa, voi torturați oameni, că nu degeaba or fi lipit hârtiile astea pe pereți!… Pacienții – pentru că vor trăi cu spaima de a fi torturați.

Când se va înființa lângă patul bolnavului, medicul nu va mai fi privit ca un salvator, ci ca un torționar!

Când va veni asistenta medicală cu ditamai seringa să-ți facă o injecție, sau când va încerca să-ți fixeze o branulă, o iei la fugă prin salon, pentru că se confirmă ce scrie pe ușă: tortură!

Iar dacă mai vine și infirmierul și vrea să te pună în cărucior, ca să te ducă la operație, iei stativul și dai după el: huo, criminalule! Că așa ai văzut scris pe ușă…

Pastilele nu le înghiți, ci le arunci pe furiș la WC și tragi apa după ele – cine știe ce otravă vor să bage-n tine torționarii ăștia?! Mai bine mort decât torturat!

Medicii chirurgi vor fi declarați in corpore măcelari – sau torționari -, pentru că ei confirmă bănuielile cele mai sumbre ale doamnei Weber: umblă cu bisturiul în mână și taie oameni. Rușine, și-au pierdut orice urmă de umanitate! Noroc cu avertismentul doamnei Weber…

Niciun stomatolog nu va scăpa de eticheta de torționar! Cum să-ți scoată dinții din gură? Cum să te lase fără vreo măsea, fie ea și cariată? E măseaua ta, s-o lase la locul ei! Dar torționarii și-au diversificat metodele, îți fac injecții prealabile (sanchi, te anesteziază…) și te polizează, de parc-ai fi lupul din „Capra cu trei iezi”, care-și ascuțea dinții la fierar… Și în timp ce ți se scoate o măsea sau ți se polizează un dinte, ochii tăi se fixează pe hârtia lipită pe ușă: Alo, lăsați-o mai moale cu tortura!

Așadar, un  nu hotărât polizării dinților!

Dacă-l prind pe doctor cu bisturiu-n mână la operația de apendicită, sunt imediat la Avocatul Poporului: Săriiiiiți, luați torționarul de pe mine!

Dacă stomatologul îndreaptă polizorul spre dantura mea, o chem în ajutor pe doamna Weber. Dânsa nu va accepta niciodată să fiu torturat.

Săriiiiiți, doamna Weber, săriiiiiți!…

P. S. Magistral doctorul Emilian Imbri, managerul Spitalului de boli infecțioase „Victor Babeș” din București: „În curând, și școlile vor putea fi asimilate cu unități de detenție cu program redus. Pentru că și acolo elevii sunt obligați să stea câteva ore și se consideră că sunt torturați, din cauza – să spunem – excesului de zel al profesorilor. O rog pe doamna Renate Weber să trimită în spital o listă cu manevrele medicale care pot fi asimilate cu tortura. Așa cum s-a interpretat că spitalele sunt locuri de detenție, s-ar putea să se interpreteze că a o injecție făcută pacient este un act de tortură. Indiferent ce se întâmplă cu viitorul meu, eu, ca manager, nu accept această formă de monitorizare și voi face apel la Justiție!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

EDITORIALE DE GRIGORE CARTIANU:

Nu e vierme, e limbric

* Alexandra trăiește. Sorinei i-a fost luat un rinichi. O lume paralelă, clădită de ticăloși pentru proști

5 COMENTARII

 1. Iată ce a făcut din noi această perioadă de treizeci de ani de pseudo-democrație. Am ajuns într-o fundătură unde personaje precum Tăriceanu & Co, Dragnea & Co ba chiar L. Orban & Co au priponit țara, neavând vreo posibilitate de ieșire. În viziunea unor politicieni (vezi madame Weber) ieșirea, scăparea ar fi doar la ruși. Ptiu drace!

  • Lucian
   Deocamdata numai PNL are un program de dezvoltare economica.
   In timp de criza au marit investiile.
   PSD populisme ieftine.
   USR gargara ieftina.
   Ca nu-mi plac mie personaje ca Turcanca,Falca,Blaga si multi altii e problema mea.
   Dar in general PNL se duce spre economie.Ceea ce este bine.
   Ca vin reprosuri este normal.Nu toti pot fi multumiti.
   Ma uit la arabetele ala Muhamad Rahat.
   Ca el da in judecata Guvernul, ca el o sa-i suga strula lui Orban. Cu banii pe care i-a investit el in turismul romanesc nu putea sa-si deschida nici o cafenea pe la periferia Beirutului.
   Asta,ca si toti rahatii aia de pe litoral ar vrea ca Statul sa le plateasca si profitul.
   Cand bulgarii au privatizat litoralul s-au bagat cu tour operatori gemani. Noi ne-am bagat cu arabii si machedonii.

 2. Doamne, ce bine ati mai caracterizat–o, d-le Cartianu;
  „… Weber nu e vreo proastă, e doar teribil de ticăloasă. Și totuși, s-a comportat ca o tută exemplară…”
  Exact asta este: o ticaloasa care, fiindca e si tuta, nu are limite!
  Ma intrebam ce o face sa fie mereu agitata, dar nu in slujba poporului, ci in slujba unei anumite parti a clasei politice. Probabil, atunci cand i-au dat acest post care ii asigura si o pensie nesimtita, au pus-o sa semneze un angajament.
  Nu m-as mira sa vina o zi in care sa incerce eliberarea oamenilor din popor Dragnea sau Mazare, restituirea masiei aflata in litigiu catre oropsitul Puiu Popoviciu, revenirea in tara cu onoruri a nedreptatitului Ghita.

 3. Dna Weber trebuie supusa unui control psihiatric. URGENT !!! Asa ticalosie si prostie , la un loc, vai de mama ei.Sigur nu este intreaga la cap. trebuie sa cheme cineva 112 sa mai salveze ceva , daca se mai poate.

 4. Tot ce pot sa mai spun despre aceasta individa ,e ca nu este in slujba noastra,a cetatenilor!!Dupa ce am vazut cum a contribuit Ciorbea la distrugerea justitiei prin NEIMPLICARE -LA ORDIN!-credeam ca o fosta reprezentanta a societatii civile ,care lupta pentru respectarea drepturilor omului, sefa a celui mai respectat ONG din Europa de est de dupa 1989 infiintat de George Soros ,credeam ca a meritat postul respectiv si a invatat sa respecte drepturile omului,sa apere independenta justitiei si sa lupte impotriva abuzurilor politicienilor,a coruptiei politice!!Dar NU!!! INDIVIDA LUPTA PENTRU APARAREA CORUPTILOR POLITICI PE CARE-I SERVESTE ,LUPTA IMPOTRIVA DREPTURILOR CETATENILOR SI SERVESTE FARA RUSINE HOTII,DEVENIND UN TRADATOR DE TARA!😡😡😈

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here