Mihai Tudose: „Dragnea va îngropa PSD. Am plecat din partid pentru că vorbeam cu extinctorul”

1
41607
Liviu Dragnea și Mihai Tudose, pe vremea când guvernau împreună

Miahi Tudose, fost premier PSD înainte de Dăncilă, plecat săptămâna trecută la Pro România a explicat azi de ce a plecat din PDS.

„Atâta timp cât de un an de zile eu şi alţi colegi am tras nişte semnale despre tipul de management, despre tipul de agendă publică înlocuită cu alte agende, nu a fost nicio dezbatere internă, nu a fost nimic bine, totul e bine dacă spune cineva, evident că lumea nu mai suportă. (…) Un an de zile am tot încercat, am vorbit şi public şi epistolar, au fost scrisorile domnului Bădălău, doamnei Andronescu, au fost şi luări de poziţii publice… Vorbeşti cu extinctorul”, a declarat Tudose, citat de Digi 24.

El a spus că Partidul Social Democrat are deja o problemă cu majoritatea.

Liviu Dragnea nu va părăsi PSD, Liviu Dragnea va sta până îngroapă PSD, poate asta e misiunea domniei sale. (…) Eu mi-am asumat. Am înţeles că cine nu este de acord cu domnul Dragnea şi cu politica domniei sale trebuie să plece. Am plecat”, a adăugat Tudose.

Întrebat cum ar caracteriza PSD, el a răspuns: „În cădere, din păcate în cădere liberă şi dacă nu se trezeşte şi e o treabă de lideri şi încă doi – trei care îi ţin isonul probabil că PSD îşi încheie misiunea istorică”, a spus Tudose.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here