vineri, aprilie 12, 2024
AcasăNewsMesajul sfâşietor al dansatoarei care şi-a pierdut copilul, ucis de gripă la...

Mesajul sfâşietor al dansatoarei care şi-a pierdut copilul, ucis de gripă la 11 luni

-

Nu sunt amator de manele, deci n-am auzit de Cristina Enache până acum. Dar o asemenea durere trece dincolo de gusturile muzicale.

Cristina Enache e dansatoare în spectacolele maneliştilor. Şi, până ieri, era o mamă tânără. Băiețelul de ei de 11 luni, Ayan, a murit însălan Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti, din cauza gripei.

Mesajul mamei îndurerate: „Mulțumesc mult pentru zecile de mii de distribuiri, din păcate băiatul meu a încetat din viață azi-noapte, gripa l-a omorât în doar 4 zile, i-a mâncat toate organele și le-a oprit. Am sperat până în ultima clipă cu voi, dar Dumnezeu a decis altceva. Va mulțumesc pentru vorbele voastre, pentru multele intenții de donații și va doresc multă sănătate vouă și copiilor”.

- Advertisement -

O prietenă a Cristinei, Miha Ella, a completat într-u mesaj: „Copiii nu au voie să moară! Ce țară e asta? E lagăr de exterminare, sau ce? Doamne, mai întoarce fața și către amărâții ăștia de români! Biet copilaș, biet suflet de mamă! Condoleanțe, Cristina! Drum lin, Ayan drag și nevinovat!”

CITIŢI ŞI:

VIDEO. Sânge, cuţite şi poze ale lui Tudorel, pe scări la Ministerul Justiţiei. Revolta părinţilor oripilaţi de crimele, violurile şi tâlhăriile infractorilor

România sub TEROARE. Unui tânăr i-a fost rupt maxilarul de către un puşcăriaş eliberat cu 2 ani şi 8 luni mai devreme, deşi tăiase pe cineva cu sabia

Tudorel Toader zice că nu din cauza lui sunt omorâți și violați românii. Ministrul e mincinos și laș: recursul compensatoriu a fost impus de guvernarea PSD-ALDE, din care face parte!

VIDEO. Imaginile cu crima din Mediaş. Cine plăteşte pentru invazia infractorilor „lui Tudorel Toader”?

Asasinul din Mediaş, prins la Blaj. Primele POZE cu criminalul şi victima sa. O nouă nenorocire „marca Tudorel Toader”

Crima de la Borşa: şi ucigaşul, şi victima au ieşit din puşcărie mai devreme, beneficiind de clemența PSD-ALDE

Eşti complice, Tudorele! Iată ce-a ieşit din mâna ta: fiu căsăpit sub ochii tatălui cu 11 lovituri de cuţit!

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -