Întrebarea lui Arafat la care CCR, PSD și toți conspiraționiștii tac: cine răspunde dacă oamenii îi cred că boala nu există, se infectează și mor?

8
11394
Evoluția numărului de cazuri noi, pe zile, arată că România nu a intrat încă în faza de descreștere clară a epidemiei de coronavirus. Renunțarea la precauții acum, pentru care militează PSD-ALDE, agenții Rusiei și conspiraționiștii, se poate transforma într-o catastrofă de sănătate

Campania furibundă purtată în ultimele săptămâni de pesediși, conspiraționiști, agenții Rusiei și pioni din instituții precum Curtea Constituțională, menită să convingă populația că epidemia nu există și totul e un complot ticluit pentru instaurarea dictaturii, începe să lase urme adânci. Dar cine va răspunde dacă oamenii cred că boala nu există, se infectează și mor? Aceasta este întrebarea pusă, joi seară, pe contul său de Facebook, de secretarul de stat Raed Arafat.

Numărul noilor infecții cu coronavirus în România întârzie să scadă, motiv pentru care autoritățile nu pot afirma că epidemia dă înapoi. Încurajați de propaganda PSD și de deciziile CCR, care a stabilit că amenzile pentru nerespectarea restricțiilor sunt ilegale, românii au început să iasă în număr mare pe străzi cu două săptămâni înainte de data de 15 mai – socotită de specialiști ca momentul în care primejdia a scăzut până la un nivel rezonabil.

Teoria „epidemia nu există”, susținută ocult de PSD și Rusia

Primejdia este percepută și înțeleasă de toți medicii, dar avertismentele acestora ajung greu sau deloc la populație, bruiate de televiziunile PSD, de aparatul de propagandă al acestui partid și de conspiraționiști. Cu toții încearcă să acrediteze ideea că restricțiile au avut alt scop decât salvarea oamenilor.

Se invocă intenția lui Klaus Iohannis de a instaura o dictatură fascistă, în combinație cu un complot mondial cu scopul de a introduce în oameni cipuri, prin intermediul vaccinării, pentru ca aceștia să fie “teleghidați” prin antenele 5G.

Teoria, de sorginte rusă, beneficiază de un mecanism de distribuire foarte puternic, iar PSD sprijină din răsputeri, în subteran, această nebunie. Site-uri conspiraționiste precum ortodoxinfo, suspendare în mod repetat și reapărute a doua zi, arată că există un plan urmat cu tenacitate de cineva care are un scop precis.

Avertismentul lui Arafat: “Mă întreb dacă vreunul se va simți responsabil pentru îmbolnăvirea sau decesul unei persoane care a luat de bune datele false răspândite

Joi, văzând cifrele statistice, secretarul de stat Raed Arafat a postat pe contul său de Facebook un avertisment și o întrebare: dacă oamenii vor crede că, într-adevăr, nu există nicio epidemie, vor renunța să se protejeze, se vor îmbolnăvi și vor muri, se va simți responsabil vreunul dintre cei care acum îi mint?

Iată postarea lui Arafat: “Pentru cei care pun la indoiala inca faptul ca infectia cu COVID 19 continua, iar cifrele nu sunt in scadere.

Iata ce s-a intamplat in ultimele 4 zile:

Luni- 349 cazuri noi
Marti- 325 cazuri noi
Miercuri- 270 cazuri noi
Azi Joi- 392 cazuri noi

Pana acum din pacate am depasit 850 de decese.

Pe plan mondial pana acum s-au confirmat 3846226 de persoane si au decedat din pacate 265873 de persoane, iar pandemia este doar la inceputul ei.

De aceea solicitam in continuare oamenilor sa aiba grija, sa aiba rabdare, sa fie intelepti, si sa respecte in continuare regulile de distantare, indiferent cat de greu le este si indiferent ce pareri sau „trazneli” citim pe retelele de socializare sau ascultam in spatiul public.

Am ajuns la o faza hilara incat nu mai avem rabdare sa terminam ce am inceput cu bine, si ni se induce in continuare ideea ca nu ar mai fi nevoie de masuri si ideea ca totul este bine si ca masurile care au fost luate ar fi fost nejustificate si incorecte.

Unii chiar incearca sa convinga populatia ca boala nu ar exista si ca totul ar fi o inventie si o conspiratie, insa ma intreba daca vreunul dintre acestia se va simti pentru un moment responsabil pentru imbolnavirea sau decesul unei persoane care a luat de bune datele false si manupulative raspandite de acesta.

Eu va rog, in continuare, sa respectati regulile si sa aveti grija, indiferent ce vi se spune, pentru ca regretul vine prea tearziu si cu costuri care pot fi foarte mari!”.

Decizia CCR – triumful absolut al interlopilor care spuseseră, de la bun început, că statul român n-are ce să le facă

Curtea Constituțională controlată de PSD, la cererea Avocatului Poporului (instituție controlată de Tăriceanu) a declarat ilegal decretul privind starea de urgență, odată cu toate sancțiunile aplicate până acum. A fost triumful absolut al interlopilor care, la începutul epidemiei, au încălcat restricțiile impuse afirmând că statul român n-are ce să le facă lor.

Petrecerile în stradă, cu grătare și manele, răscoalele cu pietre și topoare împotriva polițiștilor veniți să trimită clanurile în case, vor rămâne astfel nepedepsite. Amenzile aplicate în baza decretului privind starea de urgență au fost declarate ilegale de instituția condusă de Valer Dorneanu, fost deputat PSD.

Rămân dosarele penale întocmite, dar se știe deja că procesele durează ani în șir, iar la final făptașii scapă ori nepedepsiți din lipsă de probe sau pentru că fapta s-a prescris, fie cu o condamnare minimă, cu suspendare.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Închis de Guvern a doua oară, site-ul conspiraționist ortodoxinfo e din nou online, după o zi. “Noua Ordine Mondială, reuniune prin videoconferință”

* VIDEO. Klaus Iohannis mătură pe jos cu Ciuma Roșie! „Românii se confruntă cu doi inamici: Covid-19 și PSD”

 

8 COMENTARII

  1. Cu mesajul acesta,poate sa isi spele putin pacatele ,dar totusi mortii de la Colectiv raman toata viata pe constiinta,asta daca o are ..pentru ca e ciudat cat de responsabil a devenit acest domn in perioada asta ,dupa atata iresponsabilitate criminala avuta in cazul Colectiv!

    • Daca l-ai intreba, ar suci-o, raspunzand ca astazi are cu cine sa colaboreze la guvern, iar atunci n-a avut! E o cutra parsiva, nu degeaba sta acolo de zeci de ani! Bineinteles, asta nu inseamna ca n-ar avea dreptate. Nemernicii psd-alde-pro ro-udmr si ccr, bratul lor armat, demoleaza Romania in continuare, prin ABSOLUT tot ceea ce fac, zi de zi! Eu nu cred ca mai exista undeva in lume, poate doar in Venezuela si prin Africa, o asemenea grupare criminala care prin orice masura sa-si submineze tara si cetatenii, astia toti trebuie judecati pentru tradare de tara, si fie sa ajungem sa vedem asta intr-o zi! Lista este atat de lunga in acte care sustin tradarea de tara : mortii Revolutiei, incidentul sangeros de la Targu-Mures, mineriadele, hotia fara seaman si asezarea industriei romanesti pe butuci, devalizarea bancilor, mortii de la Colectiv, decapitarea justitiei romane si infestarea psdista a tuturor structurilor statului pentru scaparea infractorilor, ordinara ccr si distrugerea completelor de judecata de 5 si 3 judecatori de la ICCJ, 10 august, si-acum in pandemie, decizia de ieri cu anularea amenzilor. Este pur si simplu subminarea eforturilor presedintelui si-ale guvernului, de-a salva cetatenii, caror eforturi vine gasca nemernica psd-alde-pro ro-udmr si ccr-ul vandut sa le anuleze, sa le zadarniceasca.

  2. Pai EI,cei ce instiga la haos si nesupunere civica,logic,nu?Nu numai cu amenda,care sa fie special pregatita pentru ei,ci si cu puscaria,dormeanu in primul rand si toti slugoii din ccreu care au votat asa ceva:adica sluga lui Putin si-a anulat propria decizie din 1999 ,ca sa ajute infractorii ,iar dinstinsele doamne Lidia Stanciu si fosta consiliera prezidentiala,JUDECATOR, n-au avut nimic impotriva sa incite prin asta la haos si nesupunere civica,la zadarnicirea combaterii bolilor!!Amenzile sunt sperietori pentru cei ce incearca sa sfideze legile,cei ce inteleg sa respecte legi facute in interes public,nu cum sunt cele date de dormeanu si buborel pentru hoti,aceia nu au de ce sa le fie teama:daca sunt abuzuri,se rezolva prin tribunal,cu contestatii,nu era treaba ccrului sa se bage in asta,sa rescrie constitutia..dar pentru ca pot,ca doar sunt stat in stat,putere de la kgbisti primita,in 2000,se poate,nu?

  3. O să răspundă pnl-ul că asta vor psdiștii, altfel n-o să răspundă nimeni ca și până acum, iar dacă lumea va fi prostită de cima roșie ne vom întoarce la anii de după război, la dictatură neocomunistă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here