Înjurături înfiorătoare ale unui grangur PSD-ist la adresa unui ziarist: „Hai sictir! Mă piș pe tine, animalule! Mănânci căcat! Bagă-ți nasul în cur!”

5
1573
Cicerone Lupu

O răbufnire înfiorătoare a unui politruc, membru al clientelei politice locale, a avut loc la Galați. PSD-istul Cicerone Lupu, vicepreședintele Consiliului de Administrație al companiei Apă–Canal Galați, i-a adresat jigniri și injurii incalificabile jurnalistului Sorin Țiței, una dintre vocile importante ale presei din Galați.

Într-un mesaj pe Facebook, Cicerone Lupu (PSD) a scris, mizerabil și agramat: „Sorin Țiței, hai sictir bețiv ordinar, șpăgar nenorocit, ziarist de căcat, ginere de… sper să mai știi cui, dacă nu ești sclerozat din cauza invocată adineaori, nulitate ordinară!”.

Apoi, sinecuristul PSD-ist a continuat înjurăturile la adresa jurnalistului: Sorin Țiței, adaug, cu scuzele de rigoare, pentru cei care mă urmăresc. Mă piș pe tine și nu numai, animalule! Mănânci căcat nemernicule, așa cum o faci de când ești. Dacă știa biata Mamă-ta ce secătură aducea pe lume, sigur te avorta. Bagă-ți nasul în cur… Nu de prost am scris Mamă-ta, boii nu pot avea parte de așa ceva”.

Conform declarației de avere depuse de Cicerone Lupu pe anul 2020, acesta a încasat suma de la 97.349 de lei net anual, ceea ce înseamnă 8.112 lei (1.650 de euro) lunar. Bani în mână!

În calitate de vicepreședinte al Consiliului de Administrație al companiei Apă-Canal Galați, Cicerone Lupu participă la o ședință sau două pe lună. În rest, are timp să se dezlănțuie pe Facebook, înjurând ziariștii care nu-ți apreciază prestația pe bani publici.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* O uriașă escrocherie: „uniunea ziariștilor” cu pensii speciale. Gen. Pavel Abraham, col. Dogaru, baronul Morega, pușcăriașul Roșca Stănescu, caraghiosul Brătianu-„Cartof” iau 50% în plus la pensie. Schema a fost pusă la cale de Doru Dinu Glăvan de la Radioul public

* Mineriada din 13-15 iunie 1990. Cum a clonat regimul FSN un post de radio. Ziaristul care avea în birou un poster uriaș cu Ion Iliescu

* Un ofițer rus s-a dus la Deveselu, „să se roage” la biserica de lângă baza care adăpostește scutul anti-rachetă. „Nu i-am invitat, dar s-au autoinvitat”

* Alegeri la Deveselu: principalii doi candidați au votat un mort, care a și ieșit primar! Se înfruntă fiul defunctului cu vărul defunctului

* Firea: „Dragnea m-a amenințat cu moartea!”

Continuă batjocura: procurorul Giorgiana Hosu, fostă șefă a DIICOT, se pensionează la 48 de ani!

Urletele milițianului Coarnă (PSD) la adresa unui deputat USR-PLUS: „Opriți papagalul! E setat în prostie! Nu înțelege nimic!”

Mesaj AUR: „Îmi place Putin și nu-mi place UE. Uniunea Europeană este noua Uniune Sovietică, nu Rusia creștină”

Radu Moraru: „Aș vrea să-i agăț în cârlig pe preoții trădători care-i îndeamnă pe oameni să se vaccineze” / „S-ar putea să nu mă mai vedeți niciodată, în nicio emisiune!”

* Bietul Reghecampf! Antrenorul e sigur că divorțează de Anamaria Prodan, dar ea zice că nu-i după cum zice el!

5 COMENTARII

  1. Dumnezeule , când vor fi epurati asemenea pitecantropi ? La psd nonvaloarea și nesimtirea sunt remunerate cu mii de euro, in timp ce batranii nu au bani de medicamente si spagi pentru cei ce pretind a fi medici. Romanii nu-si mai revin, din pacate, in veci !

  2. Astaaa…, cuuu… „Animalule”, ne-a amintit deee… Ion „Ilici” Iliescu (edițiaaa… Constanța-15-august-1992!!!), în fond: DINOZAURUL-ORIGINAR al P.S.D.-ului, tooooot din… ouăle (Sic!) lui provenind și „CIUMAȚII” de azi, daaaaaaaaaaaaaaaa?!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here