A încurcat accelerația cu frâna și a “parcat” direct în MegaImage! O șoferiță era să facă moarte de om la Ciolpani, când a încercat să parcheze

1
1531
Șoferița și-a "parcat" mașina printre rafturi, la MegaImage. FOTO: digi24.ro

O întâmplare șocantă, care s-a lăsat cu pagube materiale importante și era cât pe ce să provoace și moarte de om, s-a întâmplat miercuri, la Ciolpani, unde o șoferiță și-a “parcat” Volkswagenul direct într-un magazin MegaImage!

Visul de aur al tuturor mitocanilor, acela de a intra cu mașina, dacă se poate, până între rafturi – sesizabil peste tot în România, unde nenumărați “șmecheri” parchează pe locurile persoanelor cu dizabilități sau chiar în ușa magazinelor, uneori blocând accesul – aproape că a fost îndeplinit, involuntar însă, de o șoferiță din Ilfov.

S-ar părea că femeia a încurcat frâna cu accelerația și, în loc să oprească mașina, a băgat-o în magazin. Angajații și clienții au scăpat cu fuga. FOTO: libertatea.ro

Femeia, în vârstă de 77 de ani, a vrut să parcheze, dar se pare că a încurcat frâna cu accelerația și a “poposit” în mijlocul supermarketului. Mașina Volkswagen a spart ușile și s-a oprit între rafturi, făcând prăpăd. Din fericire, angajații și clienții au reușit să fugă care-ncotro, astfel că n-au fost și victime omenești.

Poliția a amendat-o pe ghinionistă și i-a dat penalizare de 3 puncte. Rămâne de văzut dacă va fi pusă să plătească și pagubele făcute în MegaImage, sau magazinul își va recupera banii din asigurare.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Finul Negoiță o pulverizează pe nașa Firea: “E foarte periculoasă. Minte cu o lejeritate dezarmantă. Îmi spunea să ne facem partid și să plecăm împreună din PSD”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.