Încă un „lot” de invadatori ruși care au măcelărit civili ucraineni în regiunea Kiev. Au fost aduși din Siberia, de la Vladivostok

1
2814
Aleksei Skulkin - Mihail Tkaci - Mihail Mametiev

Au apărut imagini cu alți invadatori ruși care au măcelărit cetățeni ucraineni din regiunea Kiev – orașele Bucea, Irpen și Gostomel. Ucigașii fac parte din Brigada 155 Marină a Flotei Ruse din Pacific, cu sediul în orașul siberian Vladivostok. Mulți au familii cu copii.

Invadatorii ruși sunt pur și simplu lipsiți de suflet. Niște criminali abominabili. Deși mulți dintre ei au familii numeroase, au preferat să dea curs solicitării tiranului Vladimir Putin de a tortura și ucide ucraineni nevinovați în localitățile Bucea, Irpen și Gostomel din regiunea Kiev.

Au străbătut peste 9.000 de kilometri ca să târască în genunchi bărbați și femei, umilindu-i în cel mai josnic mod cu putință, iar apoi să-i împuște în ceafă. Ei sunt „pacificatorii” Kremlinului, care au venit să „denazifice” un stat independent și să-i arunce cetățenii în gropi comune ca în perioada nazistă sau să-i lase împrăștiați pe străzi în urma măcelului.

Provin din Brigada 155 Marină a Flotei Ruse din Pacific, cu sediul în orașul siberian Vladivostok. Armata ucraineană îi consideră criminali de război.

Ziaristii.com vi-i dezvăluie pe acești monștri, așa cum au apărut într-un amplu articol scris de Dmitro Replianciuk pe site-ul Slidstvo.info.

Marinarul Mihail Tkaci (20 de ani)

 • S-a născut în orașul siberian Vladivostok. Și-a încheiat studiile în 2017.
 • La început, a vrut să devină salvamar. A fost însă chemat de autorități pentru a-și satisface serviciul militar.
 • Anul trecut, el a semnat un contract cu armata rusă.
 • În februarie 2022, a ajuns pe frontul ucrainean, unde, conform propriei sale mărturisiri, a ucis și mutilat oameni pașnici.
 • Pe pagina sa de pe rețeaua socială Vkontakte, teroristul „putinist” i-a răspuns în stil de mare criminal unui ucrainean care l-a numit fascist: „Sunt în viață. Nu numai că sunt în viață, dar îi zdrobesc pe ai voștri. Ia cu tine un pașaport de plastic, ca să te pot recunoaște când voi face din nou curățenie. Voi lua o altă ureche pentru amintire”.
Mihail Tkaci

Aleksei Gaskov (20 de ani)

 • S-a născut în Republica autonomă Bureatia (sudul Siberiei), aflată în componența Federației Ruse. Și-a terminat studiile în 2017, apoi s-a înrolat în armată.
 • A fost recrutat anterior în așa-zisa „Mișcare Națională a Tinerilor Cadeți ai Armatei”, similară cu cea a „Tineretului Hitlerist”. Recent, serviciile secrete ucrainene au publicat o copie a ordinului ministrului rus al Apărării, care intenționează să trimită la război în Ucraina chiar și membri minori ai acestei „armate”.
 • „Aleksei Gaskov s-a alăturat Brigăzii Marinei, de care părea foarte mândru. Ei bine, în februarie, probabil că s-a dus cu prietenii săi să omoare ucraineni și să ne jefuiască casele, în timp ce soția și tatăl lui îl așteptau acasă.”
Aleksei Gaskov

Aleksei Skulkin (33 de ani)

 • Are gradul de sergent major în armata rusă, pe care a servit-o timp de 15 ani.
 • Are o soție și un fiu. Într-o fotografie postată pe o rețea de socializare, acesta i-a oferit odraslei sale un tort primit cadou din partea armatei ruse.
 • Potrivit documentelor interne ale brigăzii, în 2016 sergentul Skulkin a participat în războiul din Siria, unde armata rusă a sprijinit regimul criminal al lui Bashar al-Assad.
 • În timp ce sergentul Skulkin comitea crime de război în Ucraina, soția sa își pusese pe avatar o poză amuzantă cu un tricolor rusesc, iar la status era scris: „Îl aștept pe Leh”.
Aleksei Skulkin

Aleksandr Cerepahin (28 de ani)

 • Marinar din Divizia Pacific. A vrut să se facă sudor. N-a apucat, pentru că a fost chemat la oaste.
 • În fotografiile de pe rețelele de socializare, Cerepahin se laudă cu sticla de vodcă, un grătar și un tatuaj pe umăr, cu simbolul Forțelor Aeropurtate Rusești.
 • A mers în Siria pentru a ucide civili. A măcelărit și ucraineni.
 • Are o soție și o fiică de patru ani.
Aleksandr Cerepahin

Andrei Kildișov (20 de ani)

 • S-a născut în Nahodka, teritoriul Primorski din Siberia. A intrat la facultate, apoi în armata rusă. Este un „tik-tok”-er care publică videoclipuri de la petreceri și tot felul de glume stupide.
Andrei Kildișov
 • Mama tânărului ocupant lucrează într-o grădiniță. Îl laudă pe tiranul Stalin. Se pozează și lângă un steag conceput special pentru a-l glorifica pe odiosul conducător criminal din perioada sovietică: „Mulțumesc, bunicule, pentru victorie!”.
Mama stalinistă a lui Andrei Kildișov

Denis Koldașov (26 de ani)

 • S-a născut și a crescut în teritoriul Primorski (Siberia).
 • A studiat la școala tehnică de mecanică auto. Apoi s-a înrolat în armată.
 • În perioada 2016-2017, el a luptat în Siria de partea regimului criminal al lui Bashar al-Assad.
 • Marinarul Koldașov e căsătorit și o fiică de 5 ani.
Denis Koldașov

Maksim Konovalov (36 de ani)

 • Născut și crescut în regiunea Tomsk din Federația Rusă. A studiat la școală pentru a deveni contabil.
 • Servește în armata rusă de ocupație din 2003, fiind ofițer superior.
 • A fost participant activ și în războiul din Siria.
 • Are o soție, o fiică și un fiu.

Mihail Mametiev (32 de ani)

 • Are meseria de tractorist, conform actelor de studii.
 • În 2010, Mametiev s-a înrolat în armata rusă.
 • Publică pe rețelele de socializare fotografii de la diverse sărbători și partide de pescuit.
 • Și el a participat în 2016 la războiul sirian.
 • Are o soție și o fiică.
Mihail Mametiev

Notă: În timpul războiului împotriva Ucrainei, Brigada 155 Pacific și-a pierdut aproximativ jumătate din personal, după cum au informat Forțele Armate de la Kiev. Cei mai mulți dintre ocupanții indentificați de site-ul Slidstvo.info s-au întors în Rusia. Unii au fost răniți și se află acum în spitale.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ambasada Rusiei, comunicat delirant după ce pedofilul Drăghici s-a sinucis la poarta sa: „O explozie de isterie anti-rusă“

* Flota rusă nu mai poate bombarda Odessa fără „s-o ia în freză”: britanicii trimit în Ucraina celebrele rachete antinavale Harpoon

* VIDEO. Carnagiu înfiorător: rușii au bombardat cu rachete gara din Kramatorsk, unde se aflau peste 1.000 de refugiați. Au fost uciși zeci de copii, femei și bătrâni

* Radioul putinist al lui Cozmin Gușă, cocoșat de amenzi: după 50.000 de lei, încă 110.000! Minciuni infernale lansate la microfonul Gold FM

* Discurs scelerat al Moscovei: se cere exterminarea poporului ucrainean! Ria Novosti: „Naziștii trebuie uciși în număr cât mai mare. Nu doar elitele! Cei mai mulți oameni sunt vinovați, sunt naziști pasivi”

* „Dezgustător! Această Șoșoacă, sluga lui Putin, reprezintă cea mai hidoasă expresie a unui politician vândut. Act de trădare națională”

* Fost consilier al lui Putin: „Ofensiva invadatorilor nu poate fi oprită decât printr-o ruină militară a Rusiei. Ucraina trebuie să meargă pe calea polonezilor, care în 1920 au învins armata sovietică lângă Lvov”

„La Kremlin se formează un pluton de execuție circular, toți cei prezenți își îndreaptă armele unii spre alții. Regimul Putin se clatină pentru prima oară”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

* Cele mai bizare afirmații ale lui Donald Trump despre Rusia. Cum încearcă să modifice adevărul în contextul crizei din Ucraina

* Ungurii au ales prietenia cu Putin și gazul ieftin de la ruși: Viktor Orban – 53%, Opoziția – 35%. Fidesz are două treimi din Parlament

* Elena Udrea, de la Costa Rica la Costa Rahova: 6 ani de închisoare, definitiv, în dosarul „Gala Bute”. Pierde și 5,7 milioane de euro

* Prima noapte a Elenei Udrea în arestul Poliției de Frontieră din Petrici (Bulgaria). Fugara a fost prinsă când încerca să treacă în Grecia

* Baronul PSD de Neamț, Ionel Arsene, trosnit de vechea DNA a Codruței Kovesi: 8 ani și 4 luni de închisoare, pentru o șpagă de 100.000 de euro!

* Cele 8 grupe la Campionatul Mondial de fotbal, Qatar 2022. Derby Germania – Spania încă din start

1 COMENTARIU

 1. Va place ce crime abominabile mai grave ca ale fascistilor fac acesti criminali de razboi in Ucraina mai nenorocitilor care sustineti asemenea taraturi de oameni ? . Dumnezeu sa va bata si sa va spulbere tot neamul vostru de diavoli fara suflet , Amin !!!!.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here