În lipsa unei reacții ferme a societății, regimul PSD-PNL finalizează frauda de la alegeri. Rareș Hopincă, „nepotul lui Ciolacu“, anunță că a câștigat Sectorul 2 cu 300 de voturi diferență, deși sunt zeci de contestații

4
1451
Rareș Hopincă, „nepotul lui Ciolacu“, pentru care Sistemul a fraudat alegerile din Sectorul 2 ca să-l pună primar

Regimul PSD-PNL, puternic susținut de televiziunile oligarhilor, se pregătește să încheie cu succes prima operațiune de fraudare a alegerilor din 2024. Rareș Hopincă, fostul prefect al Bucureștiului știut în lumea politicii și drept „nepotul lui Ciolacu“, a anunțat că e noul primar al Sectorului 2, deoarece s-a finalizat numărătoarea voturilor și are un avans de 300 de voturi față de primarul în funcție, Radu Mihaiu (USR).

La Sectoarele 1 și 2 din București au apărut dovezi concrete ale unor fraude masive și multiple, la numeroase secții de votare, comise de coaliția PSD-PNL. E vorba de cumpărarea voturilor, de falsificarea proceselor verbale care contabilizează numărul de voturi din secții, dar și de dispariția a mii de buletine de vot care nu știe nimeni unde au ajuns.

Toate evoluțiile din ultimele zile sugerează că este finalizarea unui plan pus la cale din timp. Înaintea algerilor, premierul Ciolacu a dat o OUG prin care a eliminat din secțiile de votare reprezentanții REPER și ai PMP, băgându-i în loc, în schimb, pe cei a minorităților naționale și ai Pro România! Așa s-a ajuns ca în secții să fie 5 delegați ai Puterii și unul singur al opoziției democratice – reprezentantul USR.

Numit de PSD și PNL în fruntea Autorității Electorale Permanente, Toni Greblă – omul PSD – a contribuit din plin la ce s-a întâmplat la aceste alegeri, venind cu mesaje contradictorii și producând confuzii.

Radu Mihaiu, candidatul USR de la Sectorul 2, a cerut renumărarea voturilor, dar Rareș Hopincă anunță că nici vorbă de așa ceva, nu s-a înregistrat nicio astfel de cerere și de acum el e noul primar.

Miza Bucureștiului a fost una uriașă pentru PSD-PNL. Dacă la Primăria Capitalei cele două partide au înregistrat o înfrângere usturătoare, în schimb la primăriile de sector bătăliile majore s-au dat contra USR la Sectoarele 1 și 2. S-a exercitat o presiune fantastică, televiziunile oligarhilor au făcut campania non-stop, zi și noapte, în timp și mașinăria de fraudare pusă la punct de coaliție – aceleași metode folosite, de altfel, și în 2016 și 2020 – a turat motoarele. Obiectivul era capturarea bugetelor de sute de milioane de euro ale celor două sectoare.

În plus, coaliția avea nevoie să controleze toate sectoarele Bucureștiului pentru că, în cadrul planului pus la punct, următorul pas ar fi o lege care să transfere banii și atribuțiile primarului general către primarii de sectoare. E vorba nu doar de sute de milioane de euro, dar și de mult-râvnita repornire a afacerilor pe care rechinii imobiliari nu le-au mai putut face în ultimii patru ani. Primarii PSD-PNL-PUSL ai celor 6 sectoare din București ar urma să reia șmecheriile cu autorizații de construire în parcuri, pe spații verzi și în cartierele de case care duduiau înainte de 2020 și fuseseră stopate prin venirea lui Nicușor Dan la Primăria București.

„Nepotul lui Ciolacu“, Rareș Hopincă, și-a proclamat iar victoria vineri, înainte de ședința Consiliului Politic Național al PSD: „Tocmai s-a finalizat numărătoarea de către Biroul Electoral de Sector, s-a validat şi ultimul proces verbal care mai era de validat, s-a menţinut o diferenţă de peste 300 de voturi în favoarea mea, ceea ce arată că sunt câştigătorul alegerilor locale pentru Primăria Sectorului 2. (…) Este o întreagă epopee, pentru că nu a găsit nimeni acea cerere despre care vorbeşte domnul Mihaiu, s-a vorbit foarte mult în mass-media despre cererile de renumărare, dar cererile nu au fost găsite la Biroul Electoral de Sector sau la Biroul Electoral Municipal. Din punctul meu de vedere, toată această discuţie despre anumite nereguli este un pretext pentru a justifica că s-au pierdut alegerile de către USR şi este în fapt un refuz de a recunoaşte această înfrângere”.

Singurul lucru de care au arătat guvernanții că se tem, reacția societății civile, a întârziat să apară. În Piața Victoriei s-au strâns 200 de persoane, să protesteze împotriva fraudelor, dar deocamdată nu există o masă critică suficient de puternică pentru a-i face pe actualii guvernanți ai României să respecte legile.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Epidemia de voturi nule indică o fraudă masivă la europarlamentare! Creștere galopantă a numărului de voturi anulate: de la 2,93% în 2019 la 5,19% în 2024

* Premeditare în fraudarea alegerilor: Ciolacu a scos REPER – prin OUG – din secțiile de votare, iar acum oamenii descoperă că partidul lor are zero la secțiile unde l-au votat!

* Clotilde Armand i-a prins cu o fraudă majoră: 187 de voturi i-au fost furate la o singură secție!

* VIDEO. Elena Lasconi pare hotărâtă să dinamiteze USR: îi vrea „zburați” din conducere pe Drulă și Ghinea, cei mai buni miniștri pe care i-a avut partidul!

* Cazul Cioloș: fostul premier a dinamitat forțele de dreapta a treia oară în 8 ani. REPER a ratat Parlamentul European, iar șeful său constată uimit că s-ar fi putut lua 30% dacă n-ar fi spart polul pro-european

ANALIZĂ. 10 cauze ale dezastrului înregistrat de USR la alegerile europarlamentare și locale în 2024

* VIDEO. Delir xenofob al lui Rareș Bogdan. Jigniri primitive aduse Franței, în încercarea de a lovi în Clotilde Armand. Cuvinte rudimentare: „colonie”, „Bantustan”, „bande”, „România nu e Mali”. Ambasada Franței e acuzată că o ajută pe Clotilde să fure voturi, iar firmele franceze – că ne fură banii!

Mahalaua se mută la Bruxelles: Șoșoacă și Lazarus devin europarlamentari! Diaspora le-a dat celor doi voturile decisive

* Rușine, diaspora occidentală! AUR – cele mai multe voturi în SUA, Canada, Franţa și Spania, iar Șoșoacă – în Italia, Germania şi Marea Britanie!

4 COMENTARII

 1. Imi pare rau sa spun dar din punctul meu de vedere de azi , dupa finalizarea acestei fraudari enorme a alegerilor, cel putin eu si alti oameni inteligentisi cinstiti simtim ca traim in plina ANARHIE, cu personaje alese ILEGITIM sa conduca Primarii si Consilii Judetene FRAUDULOS, extrem de fraudulos chiar.Din ’46 nu s-a mai intamplat asa ceva in Romania.

 2. Mihai Ciolacu | Starea Impostorilor | Ep. 9
  www[.]youtube[.]com/watch?v=Hm4-Ljygx_M

  Nepotul lui Ciolacu & asociații | Starea Impostorilor | Ep. 10
  www[.]youtube[.]com/watch?v=qq_4_eaI_gc

  Firmele lui Marcel Ciolacu | Starea Impostorilor | Ep. 11
  www[.]youtube[.]com/watch?v=SFyyp7R9FbI

  Rețeta Ciolacu: +100 de oameni, 500 de firme, 30 de miliarde💰| Starea Impostorilor | Ep. 13
  www[.]youtube[.]com/watch?v=93n-cfNzPOw

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.