Îmbolnăvit pe frontul din Ucraina, un prim-secretar al comuniștilor ruși a fost omorât cu zile de colegii săi de partid și de medicii unui spital

0
914
Bietul politruc Savva Mihailov

Participant la războiul de agresiune din Ucraina, prim-secretarul comuniștilor ruși din Republica Saha (Iakuția), Savva Anatolievici Mihailov, intenționa să revină acasă pentru a candida la alegerile din zona sa. Urma să preia un mandat de deputat, fiindcă unul dintre colegii lui renunțase să mai facă politică din cauza vârstei înaintate.

În timp ce se afla pe drumul spre casă, Savva Anatolievici Mihailov (39 de ani) a fost „abandonat” de „tovarășii” din Iakutia și retrimis pe front!

Savva Mihailov s-a pricopsit în scurtă vreme cu o boală digestivă gravă. Când a ajuns într-un târziu la un spital din Sankt Petersburg, politicianul invadator a avut parte de batjocura clasică din partea sistemului medical putinist, drept recompensă că a luptat pentru așa-zisa „apărare a teritoriilor rusești” din Ucraina.

Mihailov a fost plimbat de la o secție la alta până și-a dat ultima suflare pe 8 noiembrie 2023. Informațiile au apărut pe canalul de Telegram „Mobilizare. Știri. Ce-i de făcut?”

Savva Mihailov avea următoarele funcții:

  • prim-secretar al Comitetului Orășenesc Iakutsk al Partidului Comunist al Federației Ruse;
  • președinte al Comitetului de Stat al Republicii Saha (Iakuția) pentru Muncă și Angajare;
  • membru al Biroului Comitetului Republican al Partidului Comunist al Federației Ruse.

Cel mai probabil, șeful comuniștilor iakuțini a fost trădat de camarazii săi din motive de răfuială politică.

Canalul de Telegram „Mobilizare. Știri. Ce-i de făcut” informează: „Savva Mihailov se întorcea de pe front în timpul alegerilor. Trebuia să primească un mandat de la un coleg în vârstă din partidul său, dar Mihailov a fost abandonat și trimis înapoi la război. La sfârșitul lunii octombrie, bărbatul mobilizat a fost dus la secția de terapie intensivă a unui spital din Sankt Petersburg, cu o boală digestivă. Soția sa, Valeria, a scris că «medicii aproape că i-au abandonat soțul» și că «l-au pasat de la o secție la alta». Drept urmare, Mihailov a murit în spital”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Fiica patronului de la Realitatea Plus zice că a fost „manipulată”, de aceea l-a criticat cândva pe George Simion! Acum îi pare rău

* Al doilea derapaj grav al PSD-istului Romașcanu, cumătrul lui Ciolacu: i-a numit pe liberali „schizofrenici”. În 2020 vorbea obscen despre jurnaliști: „O să primească o p…ă în c…r toți!”

* Socrii primarului Cherecheș, de la Baia Mare, au fost prinși în flagrant de DNA când intermediau o șpagă în justiție. Banii urmau să ajungă la judecătoarea care va da sentința într-un proces de corupție al ginerelui și care e nepoata mituitoarei!

* Apocalipsa după Ciolacu. Finanțele: „Este necesară o nouă creștere a taxării mediului de afaceri și a populației pentru a acoperi impactul. Nu au fost identificate surse suplimentare de bani”

* „Ciordache” e premiat cu o nouă pensie specială! PSD și PNL au votat privilegii nesimțite și pentru angajații Consiliului Legislativ, condus de odiosul PSD-ist

Veniturile secretizate ale șefilor ASF: 180.000 de euro pe an + decontarea cheltuielilor (încă 26.000 €/an). Toți angajații iau 16 salarii pe an! „Cel mai prost angajat primește minimum 7.000 de lei net de Ziua ASF”

Firea revine în toate funcțiile din PSD la 3 luni după cumplita afacere a „azilelor groazei”. Se merge cu tupeu pe ideea că românii au uitat deja

SUA ne avertizează: Rusia va încerca să deturneze alegerile din România, de anul viitor! Planul diabolic al Moscovei de a „otrăvi” democrația din aproape 100 de țări

* Minciună gravă a unui deputat AUR: „Franța, acum, e mai mult un stat musulman decât creștin. Nu e departe nici Germania, nu e nici Belgia”

* Scandal uriaș la nivel mondial: corespondenți arabi ai CNN, Reuters, AP și „New York Times” ar fi însoțit Hamas în raidul din 7 octombrie! Israelul amenință că-i va lichida

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here