Andrei Caramitru: „Semne de slăbiciune mari de tot pentru ruși și pentru Dragnea! Pare foarte pozitiv pentru noi ce se întâmplă”

4
6017
Andrei Caramitru

Analistul financiar Andrei Caramitru, de curând membru USR, a comentat pe Facebook pentru prima oară ceva pozitiv legat de situaţia din România, având în vedere ultimele evenimente printre care protestele magistraţilor şi vizita lui Dragnea la congresul socialiştilor europeni.

M-au șocat două știri azi :

– Dragnea a mers umil la congresul Socialiștilor europeni (după ce tocmai l-a dat în judecată pe Timmermans – șeful Socialiștilor, și după ce sfidează și refuză de vreo doi ani să se întâlnească cu cineva din UE – nici măcar nu a mers la zilele naționale ale Germaniei, Franței etc.) 
– Rusia, două zile înainte de alegerile din Moldova, lansează o acuzație penală gravă contra lui Plahotniuc – șeful absolut al Republicii Moldova (pe care toți o credeam deja pierdută, în contextul actual, către ruși).

Astea sunt semne de slăbiciune mari de tot pentru ruși și pentru Dragnea. Nu pot interpreta încă situația în detaliu – am de dat multe telefoane ca să înțeleg dedesubturile 🙂. Însă pare foarte pozitiv pentru noi ce se întâmplă.

Până atunci – mă culc mai liniștit în seara asta. Si le mulțumesc și magistraților pentru ce au făcut azi . 💪

4 COMENTARII

  1. Andrei Caramitru ati omis un lucru important acest Liviu Dragnea dintr-un mărunt “ politician “ de județ a sjuns sa spânzure in aceasta țara , făcând de ras România. Omu’ asta are impresia ca este ca pe tarlaua lui din Teleorman județ sărac cu cei mai mulți pensionari la miade locuitori !
    Când va iesi din politica pe usa din dos se va Închide și un capitol urat din politica postdecembristă!

  2. Da, la cele doua semne observate si prezentate, as mai adauga si eu un accident al lui Dodon azi, zilele-astea au aparut in presa si cele doua situatii reclamate de Maia Sandu si Andrei Nastase, referitoare la starea lor de sanatate, otravire cu mercur. Se intampla lucruri tare ciudate in aceasta parte de Europa, in coasta rusilor. Sa vedem cum decurg alegerile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here