Huliganii trumpiști sunt concediați pe capete. Trump i-a instigat, dar nu le-a spus că vor rămâne pe drumuri sau vor fi arestați

0
4598

Nicio companie serioasă nu vrea să-și asocieze imaginea cu cea a violențelor de miercuri, 6 ianuarie, de la asaltul Capitoliului. De aceea, derbedeii care au scris o pagină rușinoasă din istoria Americii sunt concediași pe capete. În plus, sunt căutați de anchetatori pentru a fi trași la răspundere în justiție.

Donald Trump și-a instigat simpatizanții să atace Capitoliul, pentru că „ne-au furat voturile”. Se poate spune că Trump i-a lăsat fără job. Pe unii, și fără libertate.

Tot mai multe imagini de la asaltul din Washington au început să circule pe canalele de socializare, iar multe companii încep să-şi recunoască angajaţii şi să ia măsura radicală: concedierea. În unele cazuri, angajaţii îşi dea demisia, ca urmare a poziţiei pe care companiile o adoptă faţă de revolta de la Capitoliu, transmite CNN.

Navistar, o companie de direct marketing, din statul Maryland, a anunţat că un angajat al său a fost concediat după ce a fost surprins într-o imagine de la protest, purtând legitimaţia de muncă.

”Cu toate că susţinem libera exprimare a anagajaţilor noştri, orice membru care denotă un comportament agresiv şi periculos, care pune în pericol siguranţa altora, nu va putea face parte din colectivul Navistar Direct Marketing”, a transmis compania pentru CNN.

De asemenea, un avocat din Texas, Paul Davis, nu mai lucrează pentru Goosehead Insurance, după ce a postat pe social media mai multe mesaje despre participarea sa la manifestaţiile de la Capitoliu: ”Încercăm să intrăm în Capitoliu”.

Davis şi-a argumentat postarea spunând că protesta în mod paşnic şi nu instiga la violenţe. ”Am spus să pătrundem în Capitoliu pentru că asta era vocea protestului, nu o declaram în mod violent”, a bălmăjit el niște explicații necredibile.

Joi, pe contul de Twitter al companiei din Texas, a fost postat mesajul: ”Paul Davis, consilierul nostru, nu mai este angajat la Goosehead”.

Cei de la CNN au încercat să obţină mai multe informaţii, însă reprezentanţii companiei nu au răspuns. Totuși, reporterii au primit un voicemail care anunţa: ”Angajatul Goosehead care a fost implicat în revolta de la Capitoliu nu mai lucrează pentru noi”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here