Hienele baronului Oprișan îl jignesc incalificabil pe vrânceanul care conduce „Ministerul Diasporei”

0
2623
Ovidiu Burdușa (în mijloc) la Vama Nădlac

Doi PSD-iști din Vrancea baronului Marian Oprișan l-au atacat gratuit pe secretarul de stat Ovidiu Burdușa, șeful Departamentului pentru Românii de Pretutindeni (DRP), dintre care unul în termeni incalificabili. Burdușa este vrâncean din Panciu cu afaceri turistice la Roma, iar PSD îl percepe ca fiind un pericol la alegerile pentru Primăria orașului Panciu.

O postare făcută de Burdușa pe pagina sa de Facebook i-a stârnit pe subalternii lui Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea, observă Actualitateavranceana.ro.

Pe 9 mai, Ovidiu Burdușa a anunțat că a început o campanie de informare pentru românii care pleacă în străinătate, de aceea s-a deplasat personal la punctul de trecere a frontierei de la Nădlac. Printre cei care s-au grăbit să comenteze la această postare s-au numărat și doi angajați ai Consiliului Județean: Dănuț Cristian (vicepreședintele instituției) și Mihai Cîrjan (inspector superior în cadrul Consiliului Județean).

Dănuț Cristian a rămas cât de cât în limitele normalității, chiar dacă el și Ovidiu Burdușa s-au acuzat de manipulare.

În schimb, Mihai Cîrjan a avut un limbaj plin de insulte la adresa lui Burdușa, dar și a altei persoane care comenta, culmea, nefavorabil la postarea făcută de secretarul de stat.

Iată câteva exemple din limbajul inspectorului superior din cadrul Consiliului Județean Vrancea:

  • „Al dracu curcubeu… fix galben ați ales… haina statului nu trebuie să aibă culoarea politică… nenorociților! În momentul în care ai fost numit într-o funcție de autoritate publică… nu mai reprezinți partidul, jeg ordinar!”
  • „Ești praf, gălbejitule!”

Acesta a jignit și o femeie care a amintit de faptul că Marcel Ciolacu, președintele PSD, era cât pe ce să leșine în cadrul unei conferințe de presă:

  • „Cu ce ai greșit… nu știu… și urâtă, și proastă, și grasă”.

Întrebat de Ovidiu Burdușa cum își permite un asemenea limbaj, angajatul Consiliului Județean a spus că își permite pentru că este „un om liber”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.