Minciuni pe bani mulți: Lavinia Șandru l-a tămâiat și pe „sclavul lui Voiculescu”

2
8125
La o săptămână după ce i-a ridicat ode nerușinate Vioricăi Dăncilă, molfăind minciuni cu gurița ei de circăreasă, Lavinia Șandru (ex-nevasta lui Darius Vâlcov și fina lui Cozmin Gușă) a produs o nouă emisiune de pomină la TVR 1. Ex-Vâlcoava l-a invitat în studio pe colegul ei Ionuț Cristache, zis „Sărmăluță”, trimisul special al lui Dan Voiculescu la TVR.
Se plânge Cristache: „Mi s-a pus eticheta asta, <<sclavul lui Voiculescu>>. Nu mi se spune <<prostul lui Voiculescu>>, <<idiotul lui Voiculescu>>, sună mai bine <<sclav>> „.
Lavinia se solidarizează cu el, doar e pățită: „Cum aș putea să nu-mi amintesc eu că m-a trimis Băsescu pe centură?!”. Adevărul e că a trimis-o. Și nu sunt dovezi că s-ar fi întors de acolo.
La europarlamentare cine va ieși pe primul loc?, este întrebat „Sărmăluță”. / „PSD, evident”. Foarte evident.
Cristache a depistat dușmanul țării: „Nu înțeleg retorica agresivă a USR. Mă și întreb: băi nene, ce vor ăștia de la mine? Nu înțeleg ura, de ce urăsc unii”.
Cioloș? „Idol de tinichea. Împăratul e gol”.
„Mie-mi spui?”, se văicărește țata Lavinia. „În 2014 mi-am luat-o din toate părțile pentru că am pus o întrebare. Asta e, sufeream pentru Basarabia… Apoi am auzit că voiau unii să-mi verse cafeaua în cap…” Mult mai rău, cucoană! N-ai vrea să știi ce voiau unii când ai pus întrebarea neroadă, ca să-l îngropi pe Iohannis și să-l scoți președinte pe Ponta…

Muncă patriotică pe 8.000 de euro

„O să-mi anulez votul!”, anunță Cristache. „Nu prea am pe cine sa votez”. Își merită leafa de 8.000 de euro: mesajul ăsta e directivă PSD.
„Nu dau sfaturi partidelor. Muncă patriotică nu mai fac. Ajunge! Lucrez la o instituție a statului – e de ajuns”. Doar n-o să facă ore suplimentare pentru o amărâtă de leafă. Muncă patriotică de 8.000 de euro – e de ajuns.
„Sărmăluță” anunță solemn: „Întotdeauna mi-a fost frica de penibil”. Nu se vede.
Dar are o părere despre Iohannis: „E un om leneș”. Prilej pentru divorțata lu’ Vâlcov să se maimuțărească: „Nu, hai, zi ceva de bine, că mi se închide emisiunea!” Asta-i diversiune grosolană: nu Iohannis are puterea în TVR, ci Dragnea. Nu Iohannis îți poate da un contract nerușinat ca să faci pe ziarista, ci Dragnea. La Daddy e puterea. Dar e mai rentabil să pozezi în victimă a lui Iohannis.

Cristache + Șandru = 10.000. De euro. Pe lună

Pe Ionuț Cristache și Lavinia Șandru îi unește lipiciul la banii publici ai TVR, pe baza unor contracte scandaloase. Împreună ridică 10.000 de euro pe lună.
Ionuț Cristache păgubește televiziunea publică, lunar, de 8.000 de euro. De banii ăștia, umple studioul de personaje sinistre – infractori, corupți, penali, avocați sau aghiotanți ai penalilor.
Lavinia Șandru primește 24.000 de euro pentru 12 emisiuni scurte. Altfel spus: 2.000 de euro pentru un interviu de 30 de minute. Mă rog, o caricatură de interviu.

2 COMENTARII

  1. Dar voi ai cui sclavi sunteți?Automat dacă nu va place de cineva începeți cu invectivele.Ati auzit de păreri diferite și de dezbatere cu argumente fără sa jignești?Asta înseamnă democrație,imaculatilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here