marți, februarie 27, 2024
AcasăMass-mediaTVR îi dă Laviniei Șandru 24.000 de euro pentru o emisiune. Ode...

TVR îi dă Laviniei Șandru 24.000 de euro pentru o emisiune. Ode lui Dăncilă

-

SC Stratcom Media and Film, firma Laviniei Şandru, ia de la TVR 24.000 de euro pentru emisiunea „Faţa nevăzută a lumii” (12 episoade). Un episod costă 2.000 de euro, adică un total de 24.000 de euro, fără TVA, pentru trei luni de muncă. Ciudăţenia contractului este că se situează la limita superioară a plafonului de 25.000 de euro. Orice contract care depăşeşte suma de 25.000 de euro trebuie adus în discuţia Consiliului de Administraţie, scriu jurnaliştii de „Libertatea”.

În emisiunea dedicată Zilei Naţionale, invitată a fost Vasilica Dăncilă, cea condusă din umbră de Darius Vâlcov, ex-soţul Laviniei Şandru. La finalul interviului, scrie „Adevărul”, realizatoarea a periat-o pe cea care dă bani TVR, ca prim-ministru cu bugetul pe mână:

„Mă uit la dumneavoastră şi văd că sunteţi un om care iubeşte Europa foarte mult”, i-a spus Şandru premierului Dăncilă.

- Advertisement -

6 COMENTARII

  1. „Mă uit la dumneavoastră, nu de azi de ieri, şi văd că sunteţi un om care iubeşte veleitarismul si sinecurismul foarte mult” ..i-as spune fara sa stau pe ganduri acestei Marina Almasan a politichiei dambovitene !

  2. Va dati seama ce dezmat pe bani publici? Intelegeti voi de ce romanii sunt saraci? Duduia asta, o oarecare absoluta, primeste 24 000 euro pe o emisiune de 3 luni. Adica, sa fim si mai exacti, 111 440 000 lei vechi. Asta in timp ce romanii aceia amarati, care chiar muncesc de le sar capacele, primesc salariul minim pe economie si mai sunt si tratati ca niste gunoaie. Duduia incaseaza 24 000 euro pentru o emisiune de cateva zeci de minute, fara sa transpire sau sa isi oboseasca creierul, iar unii dintre noi insi inchipuie ca suntem saraci din motiv de Catedrala Mantuirii Neamului. Nu sunt religios absolut deloc dar Catedrala aceea este a noastra, a poporului roman, e un obiectiv de lauda pentru noi toti. Salariul nesimtit al doamnei pana mai ieri Valcov (va aduceti aminte de lingourile si tablourile ascunse prin cimitire, nu?) merge doar in buzunarul ei, nu are treaba cu romanii. Si ne mai miram ca ne mor copii prin spitale. De unde bani si pentru ei?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -