Dăncilă cu ceas în valoare de 120 de pensii, care nu e trecut în declarația de avere

4
1446
Viorica Dăncilă, în discursuri susține cauza persoanele cu venituri modeste, dar ea este o mare iubitoare de lux

Viorica Dăncilă are un discurs prin care vrea să atragă voturi de la persoanele cu o situație materială mai dificilă și cărora le promite măriri de pensii și de ajutoare sociale.

În acest timp, Dăncilă poartă la mână un ceas din aur care costă în jur de 20.000 de euro pe care, conform legii, ar fi trebuit să-l treacă în declarația de avere și nu a făcut-o.

Ceas de aur, catalog
Prețul de catalog al ceasului pe care-l poartă Viorica Dăncilă

”Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Vasilica Dancilă a încălcat legea prin faptul ca a omis sa treacă în declaraţia de avere, ceasul Cartier Ballon Bleu, placat cu aur de 18 karate. Valoarea de catalog a acestui ceas de lux, cu care doamna Dancila s-a afişat la conferinţa de presă a PSD, după alegeri, este de 83.678 lei”, afirmă Florin Roman, deputat PNL, citat de News.ro.

Acesta a prezentat declarația de avere a Vioricăi Dăncilă, arătând că bijuteria nu e trecută în documentul oficial.
Dancila, ceas
Viorica Dăncilă, ceas de 20.000 de euro

”În afara broselor care au făcut deliciul presei, al cerceilor cu diamante, extrem de scumpi pentru un român care trăieşte din muncă cinstită, doamna Dăncilă nu s-a sfiit să-şi etaleze ceasul de lux, placat cu aur. Îi reamintesc doamnei Dăncilă că falsul în declaraţii este o infracţiune prevăzută de Codul Penal. Rămâne apoi ca doamna Dancila sa ne explice cum este sa plângi pe umărul pensionarilor şi tu sa huzuresti în lux? Ceasul de aur al doamnei Dăncilă înseamnă echivalentul a 119 pensii minim garantate pe care le primesc mulţi din cei cărora candidatul PSD la prezidenţiale le cere votul”, afirmă deputatul liberal.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

4 COMENTARII

  1. Viorica DANCILA are Cartier de 83000 lei și Klaus iohannis a primit un ceas marca Graff care sre preț de catalog de 33000 euro , însă sunt și altele de 80/90000 euro.!
    Trăim in țara tururor posibilităților și fiecare se descurca cum poate doar sa supravietuim!!! Asta ne oferă România astăzi din păcate, pâine și circ cât incape.!

  2. Sa neee…PASTRAM-SPERANTA (!) siii… sa CREDEM-in-CONTINUARE ca, TOTUSI, in afara de ceasurile acestea scumpe, ale lor, siii… CEASUL-ISTORIEI(-CONTEMPORANE) face acelasi… „TIC-TAC”, „TIC-TAC”…, DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ?!!!!!

    Siii…, aceastaaa… „VREME-a-LOR”, a „CIOCOILOR-POLITICI” (!!!), VA TRECE (!) CHIAR de laaa… anu’ (!!!!!!), DATORITA CELOR DOUA RANDURI DE ALEGERI (LOCALE si LEGISLATIVE) din 2020, daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.