Gușă, dat afară din PSD. Dăncilă îi vrea capul! Birchall, vizată și ea de excludere din partid

3
4563
Cozmin Gusa, PSD
Cozmin Gușă a publicat, în urmă cu o lună, o imagine pe rețelele sociale în care bate palma cu baronii PSD Paul Stănescu și Daniel Tudorache, anunțând că se întoarce în partid

În primul CEX după primul tur al alegerilor prezidențiale, Viorica Dăncilă e pusă pe fapte mari.

Intrarea în finală i-a dat mai multă autoritate în partid, autoritate pe care vrea s-o folosească cât mai repede.

Conform unor surse din PSD, Dăncilă dorește, la primul CEX, excluderea din partid a Anei Birchall, fost ministru al Justiției, dar și a lui Cozmin Gușă, unul dintre acționarii Realitatea Plus.

Gușă și-a anunțat în mod triumfător intrarea în PSD printr-o fotografie postată pe rețelele sociale de Dan Tudorache, primar sector 1, București.

În imagine era edilul alături de Gușă și baronul de Olt Paul Stănescu.

Gușă a semnat o adeziune la PSD cu o zi înainte ca licența Realitatea TV să fie ridicată de CNA în urma complicației create de procesul de insolvență a postului.

Intrarea acestuia în PSD a fost văzută ca o încercare de a salva postul de televiziune, dar n-a reușit. Licența a fost ridicată, postul funcționează în urma schimbării numelui în Realitatea Plus și în baza unei alte licențe de emisie.

Pe Dăncilă a enervat-o intrarea lui Gușă în partid fără aprobarea ei, iar acum va cere să fie dat afară.

Într-un interviu, Gușă a declarat că venirea în PSD îi va aduce Vioricăi Dăncilă “câteva procente” în alegeri.

Ana Birchall e pe lista neagră pentru că, din poziția de ministru al Justiției, a blocat numirea Adinei Florea ca procuror-șef al Secției Speciale de Investigare a Magistraților.

Această împotrivire a ei de a-i lăsa pe oamenii lui Dragnea să mai facă un pas în preluarea controlului asupra sistemului de justiție i-a scos din minți pe baronii PSD.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

3 COMENTARII

  1. Ca sa intri in zăpada ai nevoie de aprobare? Pe asta chiar nu am auzit-o !!!!
    Viorica DANCILA a ajuns cumva patron la PSD? Vine sapa groapa altuia cade singur in ea!!! Așa s-a întâmplat cu toți liderii din PSD!!! Din acest motiv au căzut in sondaje și in special in MEFIUL rural!!! Good night PSD!!! Fiecare pasare pe lumba ei piere!!!

  2. PACAT…, MAREEE PACAT…, caci NEMERNICUL de GUȘĂ esteee… o OTRAVĂ, SINUCIDERE-CURATA, pentru oricine il primeste in casa: aveam, asadar, ocazia sa vedem P.S.D. DISTRUS… (chiar) DIN INTERIOR !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here