„Gunoiul propagandist Cristache și alte gunoaie precum Bușcu, Cristoiu și alții ca ei…”

4
3819
Ion Cristoiu - Ionuț Cristache - Mircea Dinescu

Smiorcăiala politrucului Ionuț Cristache, pe tema „marginalizării” sale la TVR în guvernarea liberală, l-a făcut pe jurnalistul Cătălin Prisacariu să-și amintească un episod crâncen din guvernarea PSD-istă, atât de dragă lui Cristache. Mai exact, de pe vremea premierului Ponta, secondat de Dragnea.

„Citesc că gunoiul propagandist Cristache, plătit cu câteva zeci de mii de lei lunar să apară în prime time pe TVR 1 cu alte gunoaie precum Bușcu, Cristoiu și alții ca ei, e supărat că a fost mutat cu emisiunea la ora 17.00″, scrie Prisacariu pe pagina sa de Facebook, nominalizându-i pe Doru Bușcu și Ion Cristoiu, doi dintre invitații permanenți ai lui Cristache la TVR.

Jurnalistul relatează și o întâlnire memorabilă cu „rechinul” Dan Radu Rușanu, precum și felul în care a fost eliminat din TVR.

Postarea lui Cătălin Prisacariu

Cătălin Prisacariu

„La vreo câteva zile după ce s-a instalat guvernul Ponta (7 mai 2012), m-am trezit că l-am invitat (!) în emisiunea („Unu plus unu”) de prime time pe care o făceam la TVR Info (canalul de știri al postului public) pe Dan Radu Rușanu, mare mahăr în USL.

În primele 10 minute în direct, Rușanu m-a atacat violent că am contract gras cu TVR, pe mii de euro (eram doar colaborator pe vreo 4.000 de lei net), și că TVR trebuie reformat. I-am dat dreptate cu reforma, despre restul l-am informat că bate câmpii.

La începutul lunii iunie, emisiunea mea de o oră a fost transformată într-una de 20 de minute și mutată la finalul știrilor de seară (!). În acest nou format, a avut o singură ediție.

A mai trecut o săptămână și TVR Info a fost desființat. Pur și simplu.

Azi, la fix 9 ani de atunci, citesc că gunoiul propagandist Cristache, plătit cu câteva zeci de mii de lei lunar să apară în prime time pe TVR 1 cu alte gunoaie precum Bușcu, Cristoiu și alții ca ei, e supărat că a fost mutat cu emisiunea la ora 17.00.

Iar niște luminați de pe internet și de aiurea de prin media îi plâng soarta tristă.

Kanieț filma.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Averea de nabab a primarului reținut pentru violarea unei fetițe de 12 ani

* Clotilde Armand: „Contractul dintre Primăria Sectorului 1 și Romprest NU EXISTĂ! A fost anulat de două instanțe, în 2008 și 2011”

* Totul despre consilierul PSD care a scris că, „în Franța”, Clotilde Armand „era răpită și violată zile în șir”! Beizadea de primar incompatibil și condamnat penal

* Cum au scăpat de închisoare șantajiștii-șefi de la Academia de Poliție: „au o profesie și copii minori în întreținere”, penitenciarul „ar putea lăsa urme profund negative asupra personalității lor”

* Radu Moraru: „Aș vrea să-i agăț în cârlig pe preoții trădători care-i îndeamnă pe oameni să se vaccineze” / „S-ar putea să nu mă mai vedeți niciodată, în nicio emisiune!”

* VIDEO. Demența starețului Zenovie: „După vaccinare, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la pești” / „Vor fi zombi, ca drogații” / „Planul lor criminal, de genocid în lume…”

* Liderii AUR au votat împotriva propriei legi, prin care ziceau că elimină subvenția pentru partidele politice!

* TVR nu-i va prelungi contractul lui „Sărmăluță”. Acesta amenință cu tribunalul: „Vă promit că o să ne distrăm!”

* Start în EURO 2020 – o lună de fotbal de clasă! Program, echipe, suporteri, bani, istorie, transmisii TV

* EURO 2020. Italia – Turcia 3-0: recordurile echipei lui Mancini. Derby-ul zilei de sâmbătă: Rusia – Belgia

4 COMENTARII

  1. Ziaristii cu minte, inima si caracter nu mai incap in televiziunile din tara asta. TVR, ca o pravalie de cartier, livreaza marfa proasta. Celelalte, dupa sclipiri de moment, au ajuns insuportabil de slabe…
    B1 se bucura candva de prestatia excelenta a unor ziaristi precun Prisecariu, Orcan, dar s-a descotorosit de ei si, treptat, a luat chipul gaunosului ei patron.
    In Romania e criza mare de caractere. Nu numai in presa, unde gunoaie ca Dinescu, Cristoiu si Cristache se baga mereu in fatza, dar peste tot te izbesti de gunoaie umane…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.