„Gruparea anti-americană s-a și pus în acțiune. Antena 3 sperie aiurea românii cu războiul nuclear”. Chirieac e vârful de lance

5
2769

Iulian Fota, directorul Colegiului Național de Informații și fost consilier prezidențial, a remarcat, într-o postare pe Facebook, ofensiva propagandistică anti-americană dusă de Antena 3, mai ales prin vocea „analistului” Bogdan Chirieac, un fel de „Sputnik valah”.

Mesajul lui Iulian Fota pe Facebook

„Gruparea anti-americană s-a și pus în acțiune. Antena 3 sperie aiurea românii, vorbind de război nuclear!!!! Iranul nici măcar nu are arme nucleare, dar ce contează realitatea pentru «profesioniștii» afiliați CNN?! Iar Bogdan Chirieac trage și el o tuță tare, vorbind de o bombă atomică murdară pe lângă București. Și dacă tot se bat câmpii, intră în discuție și un copil de la ALDE, care ne aduce aminte că România este pe traseul rachetelor iraniene spre SUA. Ai dracului, americanii ăștia, cu Apocalipsa lor! Și încă nu a vorbit madame Grapini!”

„Occidentul se păcălește cu abordarea pacifistă”

Iulian Fota a abordat această temă și într-un interviu acordat publicației online Universul.net. El insistă asupra reacției inadecvate a marilor puteri europene în fața amenințărilor care vinspre autocrațiile din proximitate (Iran Rusia, Turcia).

Iulian Fota

„Nu ar fi prima dată când Occidentul european se păcălește cu această abordare, cu speranța că va fi pace în lume și nu este nevoie de folosirea forței militare. În 1938, britanicii s-au lăsat convinși că poate fi evitată confruntarea militară cu Hitler. Știm ce a urmat. Neputința Occidentului nu este una obiectivă, căci resurse financiare și militare are. E mai degrabă o problemă a liderilor. În Europa de Vest încă există dificultăți în a le explica cetățenilor cât de complicată a devenit lumea. Uitați-vă, de exemplu, în ce stare deplorabilă este armata germană, în condițiile în care Rusia, Turcia, Iran, India investesc tot mai mult în forța militară. Sunt mai multe state care au investit puternic în capabilități militare și de departe țara cea care a investit cel mai mult este Rusia. Din păcate, în Occidentul european – în SUA situația e diferită – sentimentul acesta post-eroic, greșit înțeles ca fiind pro-pacifism, se păstrează. Liderii tot amână momentul în care să spună populației că situația este mult mai complicată din punct de vedere geopolitic.”

5 COMENTARII

  1. Antena 3 si intregul trust INTACT / GRIVCO, fondate din fondurile delapidate de dan voiculescu de la Crescent
    trebuiesc confiscate in schimbul acestui jaf asupra economiei nationale.

    La fel trebui procedat cu Romania TV fondata din delapidarile banditului Ghita si EVZ din banii furati de escrocul Andronic.

  2. Eu ma intreb,oare ce ar pierde societatea romaneasca si democratia din Romania,daca haznaua 3 si cea a lui ghita fugarul nu ar mai primii licenta de emisie??? Cred ca nu ar fi rau sa facem o incercare macar 4-5 ani,sa vedem daca ne putem descurca fara aceste oficine,care nu au nimic in comun cu democratia si informarea impartiala a populatiei!! Daca noi credem ca aceste gasti de slugoi fara coloana servesc interesele romanilor onesti,inseamna ca suntem niste masochisti,care ne meritam soarta!!Oare manipularile acestor cretini au ceva in comun cu democratia???? Eu nu cred!! Voi ce parere aveti???

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.