„Goagăle”, când ai reușit să citești Biblia?! Sau ai jurat doar așa, la mișto? Dacă-ți aduni hoțiile într-un volum, iese mai mare decât Sfânta Scriptură!

1
723
"Pastorul" Gâdea și "cucernicul" Vanghelie, cu mâns pe Biblie

„Goagăl”, „Gagăl”, „Gogăl”, de ce te-ai mai dus la Gâdea cu Biblia în mână? Crezi că, dacă te-ai smiorcăit în fața lui, vei scăpa de zornăitul cătușelor și de celula care te așteaptă?

Lucrurile sunt clare: ai luat cea mai mare șpagă dovedită din istorie, pe când erai primar al Sectorului 5, rezultată din comisionul de 20% cerut din contracte, adică vreo 30 de milioane de euro. Un fleac pentru tine, nu?

Și-apoi, de când ai început să juri pe Biblie că n-ai furat, de când îl folosești pe Dumnezeu în ecuația hoțiilor tale monumentale? Când ai reușit s-o citești, fiindcă, până mai ieri erai un analfabet notoriu?! Te poticneai după fiecare silabă rostită, ca o mașină prin hârtoapele din Ferentari.

Sau, de când te-a înhățat DNA, te-ai și „logodit” cu Sfânta Scriptură? Cum să știi, „Goagăle”, ce scrie în Biblie, când nici n-ai parcurs-o! Crezi că oamenii sunt chiar atât de naivi ca să te creadă?

Ce sperai cu „lacrimile” vărsate prin studiourile Varanului? Că îți va fi auzită vocea, că se va pogorî Duhul Sfânt asupra procurorilor și-i va determina să-și revizuiască anchetele? Că va ieși lumea în stradă pentru tine?

Trebuia să te gândești la El înainte să-ți bagi nasul în butoiul cu bunătăți. Sau, atunci când ai luat tot „cașcavalul” din el, n-aveai nevoie de Biblie?

Dar, până la urmă, nici nu-i de mirare că ai dat buzna să te plângi la Antena 3. Doar e postul unui fost mare pușcăriaș, Dan Voiculescu, cel care a primit 10 ani de închisoare în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare. Uite că l-ai depășit cu brio: ai luat 11 ani și 8 luni! Și i-ai accentuat astfel gelozia.

După cum se vede, toți infractorii fac front comun în momentul în care sunt vizați de cercetările procurorilor. Atât foștii, cât și actualii ori viitorii penali ai țării ar desființa într-o secundă DNA, dacă ar fi după ei. Tot pe-acolo, pe unde ai mers în colindă cu Biblia, a fost și madam Udrea. Și ea s-a văicărit că e nevinovată, că are ceva cu ea „statul paralel”. A mai fost și Dragnea, care n-a rezolvat nimic. E încă în spatele gratiilor. Și el s-a jurat că e imaculat.

Unul dintre voi, bandiților, n-a recunoscut că a greșit! Toți sunteți „apostoli” pe la „sfântul lăcaș” Antena 3, cu pastorul Gâdea moderator, iar procurorii – niște „draci”. Voi vreți binele țării, ei îi vor răul. Voi construiți România, ei o demolează. E un adevăr și aici. Ați construit România pe machete, pe hârtie. În schimb, v-ați „construit” o Românie a voastră din bani furați.

Vanghelie și Biblia

Ei, „Goagăle”, a venit și vremea socotelii! Degeaba ții Biblia în mână, acum e prea târziu. Trebuia s-o fi ținut acum mai bine de 20 de ani, când ai intrat în politică. S-o fi citit pe-ndetele. Poate, cine știe, n-ai mai fi furat așa cum ai făcut-o în deceniile astea strâmbe.

Apropo, dacă tot ești atât de evlavios în ultimele zile, ia spune-ne cum ai fost catapultat în PSD în 2000? Doar nu te-a băgat acolo pe nasturi ditamai profesorul universitar „Bombonel” de la Cornu, și el devenit peste ani un mare pușcăriaș?

Ți-ai dat și tu „teza de doctorat” cu el, la fel ca „dottore” Ponta, dar cu precizarea că tu n-ai plagiat! Nici n-aveai cum, fiindcă nu știai să copiezi. Ca să copiezi, trebuie să știi să scrii! Tu ai cotizat. De unde ai cotizat, de unde ai avut atâția bani ca să pătrunzi în cuibul „ciumei roșii”?

Mai pune mâna pe Biblie și jură că nu-i adevărat că ai falimentat fosta Cooperativă de pe strada Uranus din Capitală, împreună cu unchiul tău, un alt mare infractor, care fusese condamnat la 7 ani de pușcărie în perioada comunistă!

Mai pune mâna pe Biblie și jură că nu-i adevărat că, imediat după Revoluție, unchiul tău, care era șef la acea Cooperativă, a înființat o firmă pe numele tău, că tu erai prea prost s-o gestionezi, și a sustras toți banii cooperației în schimbul unor mărfuri fără valoare!

Mai pune mâna pe Biblie și jură că nu-i adevărat că, în anii ’80, pentru că erai atât de „deștept”, nea Mitică te trimitea cu canistra după benzină pentru a-i alimenta Skoda și că i-o spălai cu furtunul în fiecare dimineață în fața Cooperativei!

Mai pune mâna pe Biblie și jură că nu-i adevărat că, pentru a te „boteza” cu „ciumă roșie”, ai contribuit în mod generos cu banii șterpeliți de la fosta Cooperativă de pe strada Uranus!

„Goagăle”, șterge-ți lacrimile de crocodil! Se vede de la o poștă că porți mască teatrală. Ți se citește șpaga prin pupilele ochilor. Și nu te speria! Nici pentru tine nu va fi atât de rău în pușcărie, fiindcă pe-acolo colcăie PSD-iștii mai rău ca șobolanii prin conducte. Dacă le vei mai organiza și câte un „Vanghelion”, vei trăi ca un pașă.

În 11 ani, vei avea cu siguranță timp să înveți să scrii și să citești, să lecturezi Biblia de la cap la coadă și, într-un final, s-o iei pe calea cea bună și să-ți recunoști public toate fărădelegile comise de-a lungul vremii. Dacă le-aduni într-un volum, iese mai mare decât Biblia!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Dragnea, trimis în judecată „la pachet” cu patru oameni de afaceri: Cristian Burci (tatăl), Carlo Burci (fiul), Dan Belcea (omul lui Burci) și consulul Dimitrescu. Dosarul se referă la finanțarea vizitei lui Dragnea la masa lui Trump, în 2017

* „Eroul lui Gâdea” a furat și voturi pentru Dragnea, dar și tractoare din Occident! „O vor primi acasă cu picioarele tăiate”

* VIDEO. Oana Lovin, ridiculizată de câțiva copii cu mască. Anarhista i-a jignit pe trecători: „Cretinule! Papagalule! Oaie bleagă!”

* PSD își plasează trompetele pe TV. Codruța Cerva a primit emisiune la postul unui interlop din Caracal. Videochatista Oana Lovin a ajuns la postul lui Pandele, din Voluntari

* VIDEO. „Lazarus n-a murit!” Primele imagini cu anarhistul șoșocar pe patul de spital, după un test Covid pozitiv

* Tudorel Toader a coordonat doctorate plagiate! O nouă victorie a Emiliei Șercan: procurorul Codruț Olaru a rămas fără doctoratul supervizat de „Slugărel”

* Prins “zburând” prin București cu 106 km/oră, Radu Budeanu a spus că i se defectase Land Rover-ul! A rămas 3 luni fără permis

* Vanghelie, 11 ani și 8 luni de închisoare! Trebuie să returneze 15 milioane de euro, „rodul” luării de mită și al abuzului în serviciu

* Țeapă colosală luată de Olăroiu în China comunistă! „Am trăit o mare minciună”. I-au furat 10 milioane de dolari, deși i-a făcut campioni

* Diversiunea prin care militanții Hamas au fost băgați în tuneluri și măcelăriți ca șobolanii. Israelul a folosit presa mondială

1 COMENTARIU

  1. Lu’ „Goagăl” puteau să-i dea să jure și peee… „cartea-de-telefoane”, că tooooot nu se prindea, fiindcă… nici titlu’ de pe copertă nu știe să-l buchisească!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here