marți, mai 28, 2024
AcasăNewsVIDEO. Oana Lovin, ridiculizată de câțiva copii cu mască. Anarhista i-a jignit...

VIDEO. Oana Lovin, ridiculizată de câțiva copii cu mască. Anarhista i-a jignit pe trecători: „Cretinule! Papagalule! Oaie bleagă!”

-

Anarhista Oana Lovin, protestatara CapVid cu trecut de videochatistă, devenită de curând posesoare de emisiune la televiziunea Primăriei Voluntari (clanul Firea-Pandele), s-a dat în stambă și sâmbătă, în prima zi în care purtarea măştii nu mai era obligatorie în exterior.

Sparanghelista PSD-isto-AUR-istă a strigat invective la adresa oamenilor care au ales să poarte în continuare mască pentru propria protecţie împotriva virusului.

În imaginile video filmate chiar de fanatica rusofilă, în Piața Victoriei, se poate vedea cum aceasta strigă la mai mulţi biciclişti şi pietoni care poartă mască. Unii au ales să-i ignore strigătele şi îndemnurile de a-şi da jos masca, până când şi-a permis să jignească un biciclist care se afla în trecere.

Mai multe expresii jignitoare au ieşit pe gura protestatarei, încurajată de o altă femeie care se afla şi ea la manifestaţie. Momentul se poate vedea în filmare la minutul 7:06, când un cuplu pe bicicletă se afla în trecere prin Piaţa Victoriei, iar Lovin a strigat: „Nu se mai poartă mască! Dă-o jos! Oilor!”.

Unul dintre biciclişti i-a replicat de la semafor, moment în care Lovin a răbufnit: „Prost eşti tu că porţi mască, fraiere! A zis Cîţu că nu mai trebuie să porţi, cretinule! Papagalule! Oaie bleagă! Be-he-he! Nu crezi în Guvern? Marş, fraiere!”.

- Advertisement -

Femeia care o însoțea i-a ținut isonul, strigând către trecători: „Cuțu-cuțu, treci la coteț! Huo, papagalilor”.

Nici copiii nu au scăpat de gura protestatarei, care filma minorii de pe stradă şi ţipa la ei să-şi dea masca jos. La un moment dat, a oprit un grup de elevi, cu care a purtat un dialog.

VIDEO: Recitalul vulgar al Oanei Lovin și lecția dată de copii

Dialogul Oanei Lovin cu copiii

Oana Lovin: Măi, copii, mă, jos masca, măi! Ia uitați-i, oameni buni!

- Advertisement -

Însoțitoarea Oanei Lovin: Jos masca! Dați jos măștile copiilor, că atentați la sănătatea lor! O să facă pneumonie din cauza dvs.! Nu știți cum e să vă moară un copil.

Oana Lovin: Dă-ți jos masca! Nu mai e obligatoriu.

Copil: Știu.

Oana Lovin: Păi și de ce o porți? Uitați ce au făcut nenorociții din țara asa! De ce purtați mască? Nu mai e obligatoriu.

Copil: Și cine zice că nu putem să o purtăm?

Oana Lovin: Păi nu mai e obligatoriu

Copil: Suntem precauți, doamnă!

Oana Lovin: Este rata de infecție 1,38 și nu mai e obligatoriu!

Copil: Suntem precauți!

Oana Lovin: Vă este frică de Covid?

Copil: Da!

Oana Lovin: Câți copii știți că au fost afectați de Covid?

Copil: Niciunul, dar nu vreau să risc!

Alt copil: Eu am fost bolnav!

Alt copil: Eu am avut vreo zece în clasă care au avut!

Oana Lovin: Bravo, și de ce porți masca?

Copil: Că vrem!

Alt copil: Că vrem și că putem!

Oana Lovin: Dar de ce ai vrea să porți masca?

Copil: Să nu ajungem în spital!

Oana Lovin: Copiii nu ajung în spital, nu se îmbolnăvesc!

Copil: Eu nu mai port mască, dar depinde, dacă sunt într-un supermarket…

Oana Lovin: Bravo, bate palma cu mine!

Copil: Nu!

Oana Lovin: De ce?

Copil: Pentru că port masca în supermarket!

Oana Lovin: Păi în supermarket trebuie să o purtăm, dar pe stradă nu.

Copil: Doamnă, nu mai purtăm mască, se răspândește virusul și vine un nou val. Așa că mai bine îmi pun rahatul ăsta de mască și am grijă. Știți, noi trebuie să mergem la muzeu…

Oana Lovin (monolog după ce au plecat copiii): Măi, oameni buni, îmi dau lacrimile! Deci, nu există așa ceva! Vă dați seama că ăsta este viitorul ţării! Au spălat copiii pe creier! Uitați aici: doi, patru, șase… opt copii cu mască! Eu sunt șocată: deci, copii cu mască! Doamne ferește!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Dragnea, trimis în judecată „la pachet” cu patru oameni de afaceri: Cristian Burci (tatăl), Carlo Burci (fiul), Dan Belcea (omul lui Burci) și consulul Dimitrescu. Dosarul se referă la finanțarea vizitei lui Dragnea la masa lui Trump, în 2017

* „Eroul lui Gâdea” a furat și voturi pentru Dragnea, dar și tractoare din Occident! „O vor primi acasă cu picioarele tăiate”

* Protestul aniversar CapVid a adunat mai puțin de 100 de „patrioți”! În urmă cu exact un an, printre protestatari se număra și Bogdan Stanoevici

* VIDEO. „Lazarus n-a murit!” Primele imagini cu anarhistul șoșocar pe patul de spital, după un test Covid pozitiv

* Tudorel Toader a coordonat doctorate plagiate! O nouă victorie a Emiliei Șercan: procurorul Codruț Olaru a rămas fără doctoratul supervizat de „Slugărel”

* Prins “zburând” prin București cu 106 km/oră, Radu Budeanu a spus că i se defectase Land Rover-ul! A rămas 3 luni fără permis

* PSD își plasează trompetele pe TV. Codruța Cerva a primit emisiune la postul unui interlop din Caracal. Videochatista Oana Lovin a ajuns la postul lui Pandele, din Voluntari

* Vanghelie, 11 ani și 8 luni de închisoare! Trebuie să returneze 15 milioane de euro, „rodul” luării de mită și al abuzului în serviciu

* Diversiunea prin care militanții Hamas au fost băgați în tuneluri și măcelăriți ca șobolanii. Israelul a folosit presa mondială

* Dramatism și eroism în fotbalul european. Sud-americanii fac minuni: portarul brazilian al lui Liverpool, columbianul lui Juventus, uruguayanul, brazilianul și argentinianul lui Atletico Madrid

- Advertisement -

6 COMENTARII

  1. Asta-i mai TIGNITĂ decât… Diana-OSÂNZEANA (Șoșoacă), Luis LĂZĂRUȘ, Diplan(-căzut-din-aeroplan) și toți ceilalți posesori/purtători de CapeteVide la-un-loc!!!

    • Credem că dupăăă… ANTIperformanțele-propagandistice (!!!!!) ale ȚIGNITEI ăsteia de Lovin, până și finanțatorul „Gazprom”, săracu’ (Sic!), aaa… RETROGRADAT-O: de la ruble la… kopeici!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -