Acasă News News ALERT. Udrea nu poate rămâne definitiv în Costa Rica

News ALERT. Udrea nu poate rămâne definitiv în Costa Rica

Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea, a declarat că autorităţile din Costa Rica au respins cererea de rezidenţă a clientei sale. Decizia nu este însă definitivă, a anunţat avocatul lui Udrea la Realitatea TV. În cazul în care sentinţa va fi una irevocabilă, Udrea va trebui să părăsească micul paradis din Caraibe în care s-a refugiat de justiţia română.

Cererile de acordare a statutului de refugiat politic în Costa Rica formulate de către Elena Udrea şi Alina Bica au fost rediscutate după ce Tribunalul Administrativ pentru Imigraţie a anulat o primă rezoluţie care le respingea solicitările, scrie presa din Costa Rica, citând declaraţiile avocatei celor două.

Conform avocatei, instanţa a descoperit „vicii grave” în analiza făcută în primă instanţă şi prin urmare a cerut comisiei să reexamineze cazul.

Elena Udrea şi Alina Bica au fost şi audiate în comisia pentru refugiaţi pentru a se stabili dacă au drept de azil, iar acum sunt în aşteptarea unei decizii definitive.

loading...

1 COMENTARIU

  1. Cred că doamna Udrea trebuie să plece în America. Nu a făcut multe rele care să facă un viitor pricinuitor la neamuri. Femeia a fost ministru. A boxat pentru bani și a devenit vedeta DNA. Blonda de la drept e pe pagina cu urmăriți a lui Florian Coldea care a citit eticheta pe sticle. Doamna nu mai vine la neamuri. Are un drum uşor în SUA. E la un pas de eliberare dar Coldea face sluj la rândul lui. La patrafirul cui? Vom afla de pe site.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările