News ALERT. Udrea nu poate rămâne definitiv în Costa Rica

1
2507

Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea, a declarat că autorităţile din Costa Rica au respins cererea de rezidenţă a clientei sale. Decizia nu este însă definitivă, a anunţat avocatul lui Udrea la Realitatea TV. În cazul în care sentinţa va fi una irevocabilă, Udrea va trebui să părăsească micul paradis din Caraibe în care s-a refugiat de justiţia română.

Cererile de acordare a statutului de refugiat politic în Costa Rica formulate de către Elena Udrea şi Alina Bica au fost rediscutate după ce Tribunalul Administrativ pentru Imigraţie a anulat o primă rezoluţie care le respingea solicitările, scrie presa din Costa Rica, citând declaraţiile avocatei celor două.

Conform avocatei, instanţa a descoperit „vicii grave” în analiza făcută în primă instanţă şi prin urmare a cerut comisiei să reexamineze cazul.

Elena Udrea şi Alina Bica au fost şi audiate în comisia pentru refugiaţi pentru a se stabili dacă au drept de azil, iar acum sunt în aşteptarea unei decizii definitive.

1 COMENTARIU

  1. Cred că doamna Udrea trebuie să plece în America. Nu a făcut multe rele care să facă un viitor pricinuitor la neamuri. Femeia a fost ministru. A boxat pentru bani și a devenit vedeta DNA. Blonda de la drept e pe pagina cu urmăriți a lui Florian Coldea care a citit eticheta pe sticle. Doamna nu mai vine la neamuri. Are un drum uşor în SUA. E la un pas de eliberare dar Coldea face sluj la rândul lui. La patrafirul cui? Vom afla de pe site.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here