miercuri, mai 29, 2024
AcasăMass-mediaGafă uriașă la RTV. Deși decedase marele actor Mitică Popescu, prezentatoarea Cristina...

Gafă uriașă la RTV. Deși decedase marele actor Mitică Popescu, prezentatoarea Cristina Herea a spus că a murit Mitică Dragomir!

-

Postul de televiziune România TV, proprietatea lui Sebastian Ghiță (fost deputat PSD, fugit de 6 ani la Belgrad, unde se află sub protecția Guvernului pro-rus al Serbiei), a lansat în direct o gafă de proporții în seara zilei de marți, 3 ianuarie.

Obișnuită cu minciunile planificate, prezentatoarea Cristina Herea a comis o gafă uriașă, de data asta involuntar. Ea a spus că este mare doliu în teatrul românesc după ce „a murit Mitică Dragomir”! În realitate, decedase celebrul actor Mitică Popescu, la vârsta de 86 de ani.

Mitică Dragomir, oficial Dumitru Dragomir, are 76 de ani și este în viață! Confuzia gravă făcută de fosta iubită a traseistului politic Codrin Ștefănescu (PRM – PSD – PC – PRM – PSD – APP) este cu atât mai revoltătoare, cu cât Dragomir n-are nicio legătură cu actoria. E drept că a regizat multe „blaturi” (meciuri aranjate) la fotbal, în calitate de conducător al unor echipe precum FC Brașov, Viitorul Scornicești și Victoria București, pe vremea celebrei „Cooperative”, dar acela era un altfel de teatru, nicidecum artă!

Dragomir este un fost fotbalist, conducător de club și președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (1996-2013), cunoscut ca „Mitică de la Ligă” sau „Oracolul din Bălcești”. A avut și două mandate de deputat, obținute pe lista PRM (2000-2004 și 2004-2008).

- Advertisement -

Cristina Herea a scos „perla” în urma dialogului telefonic purtat cu actorii Mircea Diaconu și Florin Zamfirescu.

„Blonda de la RTV” n-a sesizat uriașa eroare și nici n-a încercat s-o repare. Nu și-a cerut scuze și nu a rectificat. Asta, deși pe ecran rula necontenit știrea despre moartea actorului Mitică Popescu.

Aceeași Cristina Herea mințea cu nerușinare anul trecut, la moartea lui Alexandru Arșinel, că actorul-profitor, beneficiar de certificat de revoluționar luat prin fals, a fost „victima #reziștilor”. Atunci n-a fost gafă, ci rea-credință.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Propaganda pro-Putin și cea pro-AUR l-au lăsat pe Turcescu fără emisiune la B1 TV

VIDEO. A murit Mitică Popescu, actorul trecut prin lagărele comuniste. La RTV s-a anunțat „moartea” lui Mitică Dragomir!

Colind scandalos în Bacău, apreciat de primarul PSD: „Să vie toți rușii mei / Cu câte-o bombă la ei! / Dărâmați tot ce vedeți, / Violați tot ce prindeți!”

Regimul Iohannis-PSD intră „la rupere”: de la 1 ianuarie, scumpiri masive la carburanți, rate bancare, RCA, TVA la produse și servicii

Revolta unui profesor universitar: „Un general de vârsta mea s-a pensionat cu 30.000 de lei pe lună. Era obosit sărmanul. Eu mai am de așteptat vreo 20 de ani. Pensia mea va fi de 6-7 ori mai mică“

VIDEO. Tzeapă Uraganu. De Revelion, peste 1.000 de maneliști maramureșeni au fost păcăliți de Tzancă Uraganu. Explicațiile penibile ale țeparului

Marele fâs al șantajului rusesc: prețul gazelor naturale în Europa a scăzut sub cel de acum un an! Cotația petrolului e la aproape același nivel ca în decembrie 2021

O uriașă afacere penală în Redacția Sport a TVR: bișnița cu bilete. La Mondialul din Qatar, 64 de bilete au fost vândute „unor prieteni” ai lui Cristian Oprean, în mandatul lui Dorin Chioțea. Toate – la semifinale și finală, unde prețurile pe „piața neagră” explodează

Fotografia începutului de an: „Doi țărani, foști fotbaliști”. Balint: „Era păcat să-l am pe Hagi la mine, la țară, și să nu-l îmbrac în ie populară”

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Aș trimite chestia asta pe masa CNA,dar va fi degeaba,deoarece pe burtieră și imagini a fost Popescu și nu Dragomir,și practic e doar o tâmpenie care se va trece acolo cu vederea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -