joi, aprilie 25, 2024
AcasăPoliticăFOTO. Sărutul șarpelui: Firea – Burduja

FOTO. Sărutul șarpelui: Firea – Burduja

-

„Comasarea” PSD–PNL a ajuns atât de departe, încât ministrul-deputat Sebastian Burduja a fost surprins sărutând-o pe obraji pe senatoarea Gabriela Firea, marți, la despărțirea din fața Palatului Victoria. Este același Burduja care-o critica aspru pe Firea când era primăriță a Capitalei, este aceeași Firea care a țesut sinistra rețea de la „azilele groazei din Voluntari”. Grație „comasării”, pupat toți Piața Endependenți!

Iubirea PSD–PNL e atât de mare, încât pupăturile Ciolacu–Ciucă și Firea–Burduja ar putea fi urmate de un dans al călușarilor executat patriotic de Iohannis cu Ponta, de Boc cu Grindeanu, de Rareș Bogdan cu Tudose. Marii anti-PSD-iști se simt tot mai bine în concubinajul cu PSD.

De atâta amorezare, Ciolacu, Ciucă, Burduja și Firea au și uitat că sediul Guvernului nu este loc de negocieri partinice, electorale. Palatul Victoria a devenit marți un fel de sediu al PSD, PNL sau amândouă la un loc.

Acolo li s-a comunicat celor doi pretendenți la candidatura la Primăria Capitalei, Gabriela Firea (51 de ani) și Sebastian Burduja (38 de ani), că nu ei sunt aleșii, ci medicul Cătălin Cârstoiu, managerul Spitalului Universitar din București.

- Advertisement -

Firea s-a ofuscat mai tare, Buduja a pufăit liberal, dar amândoi s-au consolat, ba chiar s-au angajat că, în calitate de președinți ai filialelor București (PSD / PNL), îi vor face campanie lui Cârstoiu.

La ieșirea din Palatul Victoria, Firea și Burduja s-au despărțit colegial, unindu-și frustrările într-un sărut al șarpelui din specia piton: te încolăcește cu drag ca să te sufoce și apoi să te înghită.

luat din scurt de moderatoarea Anca Suciu de la Digi 24, Sebastian Burduja a bălmăjit câteva explicații despre episodul „Sărutul”, care nu e capodopera lui Brâncuși.

- Advertisement -
Sărutul

Dialogul de la Digi 24. Burduja: „Ne-am luat «La revedere» într-un mod politicos”

Anca Suciu (Digi 24): V-au suprins colegii îmbrățișându-vă cu Gabriela Firea. Veți face o echipă bună?

Sebastian Burduja (PNL): Nu, ne-am luat „La revedere” într-un mod politicos, doamna Suciu. Am remarcat și burtiera pe care ați afișat-o, nu mi se pare potrivită.

Anca Suciu: Care dintre ele?

Sebastian Burduja: Cea cu pupăturile. Cred că în politică, dincolo de a ne combate cu argumente, trebuie să rămânem pe un teren al unui dialog civilizat și al unei interacțiuni civilizate.

Anca Suciu: Deci n-au fost bezele, nu vorbim de o relație foarte bună… nepărat…

Sebastian Burduja: Și cu domnul Nicușor Dan îmi strâng mâna, și cu domnul Piedone îmi strâng mâna, și cu toți cei car sunt în această bătălie pentru a avea un București mai bun.

Anca Suciu: Dar împreună cu Gabriela Firea veți strânge voturi pentru medicul Cârstoiu?

Sebastian Burduja: Doamna Suciu, sunt președintele flialei București a PNL. Doamna Firea este președntele filialei Bcurești pentru PSD. În mod evident, vom juca un rol în această campanie, de coagulare a eforturilor, de organizare, de mobilizare a tuturor membrilor și simpatizanților. Este un rol firesc. Sunt un om de echipă, respect aceste decizii.

Burduja și Firea la „comasarea” PNL cu PSD

Politrucul Burduja: „Nicușor Dan trebuie să de explicații pentru ceea ce nu a reușit să facă”

În cadrul aceluiași dialog telefonic, Sebastian Burduja, care e și ministrul Energiei, a mai spus o bălărie propagandistică despre actualul primar al Capitalei: „E o zi în care Coaliția a ajuns la un numitor comun, o zi în care vorbim despre proiectul pentru bucureșteni. Este ziua în care Nicușor Dan trebuie să de explicații pentru ceea ce nu a reușit să facă pentru bucureșteni”.

Întrebat dacă, drept premiu de consolare, va candida la Primăria Sectorului 1, Burduja a răspuns: „Nu, eu am venit, ca președinte al PNL București, cu o viziune și un plan pentru București. Despre asta a fost vorba, nu despre a vâna o funcție, de a mă replia pe o altă funcție sau de a primi ceva în schimb. Pentru aceste idei mă voi bate în continuare, pentru că ele vor face viața bucureștenilor mai bună, un oraș integrat, un oraș dezvoltat, deblocat, un oraș mai verde – lucrurile care țin de o normalitate într-o capitala europeană și de care avem nevoie”.

Despre posibilitatea de a fi propus pe lista PSD–PNL la alegerile europarlamentare, Burduja a spus: „Nu se pune problema, nici n-am cerut ceva în schimb. Eu nu m-am implicat în această bătălie pentru un București mai bun pentru o funcție sau alta. Îmi doresc ca ideile pe care le promovez să se regăsească în programul politic și în planul pentru București”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Se alege praful de „Polul Suveranist”! Alianța AUR se destramă înainte de alegeri. Trei partide „frățești” se consideră înșelate de George Simion, la șoșocari e „război civil”

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Politrucul asta ,la fel de jalnic ca si rares bogdan sunt luptatorii sistemului cu cetatenii.Toti nemernicii astia pusi de Tradatorul de la Cotroceni sa jupoaie oamenii pentru a-i rasplati cu pensii speciale pe cei ce-i sustin din umbra ,trebuie sa raspunda in fata alegatorilor anul acesta! Deci sa-i ajutam sa iasa din politica!Toti cei cei care au fost tradati de Iohannis ,cei aproape 7 milioane de romani care au stat la cozi ore in sir sa-l voteze pentru un nou mandat ,avand incredere in minciunile sale de a ne scapa definitiv de Ciuma Rosie,daca ies la vot doar ei,comasatii in ale hotiei ,inclusiv hauristii putinisti vor zbura din politica!

  2. E normal ptr ca-s fosti vecini, taranoiul din P Neamt odrasla de mare securistoi adus cu pluta la Bucuresti, niciodata ales dor numit si panarama dintr-un sat bacauan parasutata si ea la Bucuresti la inceputul anilor ’90.A tunat si i-a adunat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -